Čipmánkové / Alvin & The Chipmunks (1983-1990)

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

Newmy
Kontaktovat uživatele:

Re: Chipmunkové / Alvin & The Chipmunks (1983-1990)

Nový příspěvek od Newmy »

Správný název je Čipmánkové a chtělo by to napsat, které série, v programu jsem našel jen 26 dílů
http://nalovustatistik.cz/ - Statistiky soutěžního pořadu Na lovu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
Vader_xD

Re: Čipmánkové / Alvin & The Chipmunks (1983-1990)

Nový příspěvek od Vader_xD »

Děkuji, hned opravím. Každopádně, to že Nova odvysílala jenom výběr z 26 epizod je pro mě novinka, žil jsem v domnění, že Nova odvysílala v roce 1994 všech 7 řad.
Vader_xD

Nový příspěvek od Vader_xD »

Nicméně ocením od každého nějaké případné opravy překlepů, nebo dodání nějakých informací... sám se tady s tím teprve seznamuji. :)
HonzaXXII

Nový příspěvek od HonzaXXII »

Brněnský dabing v režii Vladimíry Wildové vyrobený Bontonem? Neuvěřím, dokud na vlastní oči a uši neuvidím a neuslyším. Tím netvrdím, že to není pravda - sám už si nepamatuju, kdo tam koho mluvil, a uprostřed divokých devadesátek bylo možné všechno.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.

Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
peno

Nový příspěvek od peno »

Není to jediný případ. Vzpomeňme na film Philadelphia. Takto, v polovině 90. let Bonton Films dělal v Brně relativně dost. Nemyslím si, že měli vlastní studio v Brně (vlastně, pokud vím, tak snad ani v Praze ne), ale které studio tam využívali, netuším.
Nicméně, jak se jim podařilo dostat Vladimíru Wildovou k režii dabingů do Brna, to by rozhodně zajímalo i mě.
Wakkofan_07

Nový příspěvek od Wakkofan_07 »

Alvina v tomhle dabingu mluví Ladislav Cigánek, Simona Zdeněk Bureš, a Theodora Zuzana Slavíková, dál nevím
Odpovědět

Zpět na „Seriály“