Pán času / Doctor Who
Moderátor: Michaela_
Re: Pán času / Doctor Who
Rád bych poděkoval všem lidem, kteří se na dabingu (hlavně na překladu) podíleli, tleskám
.

Jen pro zajímavost, ZDE je mnou založené téma Torchwoodu, těším se na další diskuze při sledování jeho dabingu a na další až s k nám jednou dostane 5. série Doktora.
Dekuji moc za pozitivni reakce! Jsem rad, ze se dabing relativne vydaril a moc doufam v brzke pocesteni 5. rady, protoze Libor Bouček (doufam, ze to byl on) odvedl doslova GENIALNI praci pri dabingu 11. Doktora
Jsem si tedy jisty, ze 5. rada bude jeste vydarenejsi, pokud by si roli Doktora strihl na plny uvazek. Tak hura k obrazovkam sledovat Torchwood.

překladatel, titulkář, hráč videoher
HBO: Outsider, The Good Fight, Doom Patrol, Swamp Thing, Krypton
ČT: Doctor Who, The Sarah Jane Adventures
HBO: Outsider, The Good Fight, Doom Patrol, Swamp Thing, Krypton
ČT: Doctor Who, The Sarah Jane Adventures
Nemůžu než souhlasit, byl to Libor Bouček a byl geniální, doufam, že bude obsazen, už dokonce složil i základní zkoušku, vykřknout doktorovo Geronimo! 

- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Podíval jsem se na první díl závěrečného speciálu před pátou sérií, tak je doplněno kvantum "nových" dabérů (spíše postav).
Nedá mi to a musím opět pochválit mojí oblíbenkyni Mariku Šoposkou, v dabingu vždy odvádí skvělý výkon... Jeden drobný detail by se našel, ale není to nic velkého. Když Doktor u Oodů říká, že Wilbur je jediný, který si na to vpomněl, má to být nejspíše ten druhý význam slovesa "remember", a to "pamatovat", tedy že Wilbur je jediný, kdo si na to pamatuje.
(Abych jen nechválil.)

U Konec času II - Překlad: Martin Čechák
Plavba Zatracených - Produkce: Ondřej Černý a Maxe mluvil Martin Velda, ten mluvil také v 301 otce Marty a Tvář z Boa nakonec mluvil ve 3. sérii asi sám režisér Jiří Kvasnička, kdo by to mohl potvrdit, či vyvrátit, ať napíše.
Plavba Zatracených - Produkce: Ondřej Černý a Maxe mluvil Martin Velda, ten mluvil také v 301 otce Marty a Tvář z Boa nakonec mluvil ve 3. sérii asi sám režisér Jiří Kvasnička, kdo by to mohl potvrdit, či vyvrátit, ať napíše.
Jelikož fanoušci bombardují AXN o předabování tohoto a tamtoho, tak se nesmíš divit, že se jim plete slovíčko nový i tam, kde nemá co dělat 

http://nalovustatistik.cz/ - Statistiky soutěžního pořadu Na lovu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
Podle "Příště uvidíte" snad můžeme na River očekávat opět Ilonu Svobodovou
. Libora Boučka musím opravdu pochválit, už na konci "Konec času II" bylo znát, že je na svém místě, neoposlouchaná Lucie Štěpánková zatím zní dobře, má správný rázný a hlubší hlas, stejně jako Amy v originále a ten rozdíl nějakých 6 let tam ani není znát, těším se na další díly...

- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Jinak tedy pátá série doplněna, měl jsem to připraveno už od večera, ale vypadl mi net, tak se to neuložilo celý, měl jsem to v pc... Jinak naprostá spokojenost se vším, a velký díky patří za čtení jmen hlavních dabérů u titulků!
Plus díky za Lucii Štěpánkovou.

jinak někde prý je budliky budliky , jsem to nejak minul, má tam být něco jiného ale + pár textů je taky pekelně změněných ale jen pár , takže dobrý , hlavně dabéři jsou skvělý
Tvůrce velice amatérských titulků filmu Pán Času: Hledání Nekonečna