Pán času / Doctor Who

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

oberon
Senior admin

Re: Pán času / Doctor Who

Nový příspěvek od oberon »

Rád bych poděkoval všem lidem, kteří se na dabingu (hlavně na překladu) podíleli, tleskám :-: .
oberon
Senior admin

Jen pro zajímavost, ZDE je mnou založené téma Torchwoodu, těším se na další diskuze při sledování jeho dabingu a na další až s k nám jednou dostane 5. série Doktora.
Indy

Nový příspěvek od Indy »

Dekuji moc za pozitivni reakce! Jsem rad, ze se dabing relativne vydaril a moc doufam v brzke pocesteni 5. rady, protoze Libor Bouček (doufam, ze to byl on) odvedl doslova GENIALNI praci pri dabingu 11. Doktora :-: Jsem si tedy jisty, ze 5. rada bude jeste vydarenejsi, pokud by si roli Doktora strihl na plny uvazek. Tak hura k obrazovkam sledovat Torchwood.
překladatel, titulkář, hráč videoher
HBO: Outsider, The Good Fight, Doom Patrol, Swamp Thing, Krypton
ČT: Doctor Who, The Sarah Jane Adventures
oberon
Senior admin

Nemůžu než souhlasit, byl to Libor Bouček a byl geniální, doufam, že bude obsazen, už dokonce složil i základní zkoušku, vykřknout doktorovo Geronimo! :D
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Joe Black »

Podíval jsem se na první díl závěrečného speciálu před pátou sérií, tak je doplněno kvantum "nových" dabérů (spíše postav). ;-) Nedá mi to a musím opět pochválit mojí oblíbenkyni Mariku Šoposkou, v dabingu vždy odvádí skvělý výkon... Jeden drobný detail by se našel, ale není to nic velkého. Když Doktor u Oodů říká, že Wilbur je jediný, který si na to vpomněl, má to být nejspíše ten druhý význam slovesa "remember", a to "pamatovat", tedy že Wilbur je jediný, kdo si na to pamatuje. ;-) (Abych jen nechválil.)
oberon
Senior admin

U Konec času II - Překlad: Martin Čechák
Plavba Zatracených - Produkce: Ondřej Černý a Maxe mluvil Martin Velda, ten mluvil také v 301 otce Marty a Tvář z Boa nakonec mluvil ve 3. sérii asi sám režisér Jiří Kvasnička, kdo by to mohl potvrdit, či vyvrátit, ať napíše.
Newmy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Newmy »

Jelikož fanoušci bombardují AXN o předabování tohoto a tamtoho, tak se nesmíš divit, že se jim plete slovíčko nový i tam, kde nemá co dělat :D
http://nalovustatistik.cz/ - Statistiky soutěžního pořadu Na lovu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
oberon
Senior admin

Podle "Příště uvidíte" snad můžeme na River očekávat opět Ilonu Svobodovou :-: . Libora Boučka musím opravdu pochválit, už na konci "Konec času II" bylo znát, že je na svém místě, neoposlouchaná Lucie Štěpánková zatím zní dobře, má správný rázný a hlubší hlas, stejně jako Amy v originále a ten rozdíl nějakých 6 let tam ani není znát, těším se na další díly...
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Joe Black »

Jinak tedy pátá série doplněna, měl jsem to připraveno už od večera, ale vypadl mi net, tak se to neuložilo celý, měl jsem to v pc... Jinak naprostá spokojenost se vším, a velký díky patří za čtení jmen hlavních dabérů u titulků! :-: Plus díky za Lucii Štěpánkovou.
starpep
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od starpep »

jinak někde prý je budliky budliky , jsem to nejak minul, má tam být něco jiného ale + pár textů je taky pekelně změněných ale jen pár , takže dobrý , hlavně dabéři jsou skvělý
Tvůrce velice amatérských titulků filmu Pán Času: Hledání Nekonečna
Odpovědět

Zpět na „Seriály“