Jo,jo, taky sbírám, ale jen občas. Když mám prostě nakupovací náladu. Sbírám...(nesmějte se! ) panenky od Mattela. Nemám jich moc, ale ráda si kupuju hrané přes Aukro a pak se snažím, aby zase vypadaly trochu k světu, dám jim "nový domov". Navíc mě inspirují a vymyslím příběh o jejich životě, kdyby to byly skuteční lidé. Jeden příběh (zhruba 60 stránek v openofficeu) už mám dopsaný a druhý (který se s prvním prolíná) mám rozpracovaný.
Já vím, jsem blázen!
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu .
Já sbírám více věcí, ale taková moje dlouhodobá sbírka, kterou bych se mohl chlubit (a chlubím ) je sbírka cukrů, mám jich k 500, každý je samozřejmě jiný
Sbírám papírové modely (hlavně z ABC) - série Skanzen plus téměř jakoukoliv architekturu přibližně do té doby, kdy se z ruční kresby přešlo na počítačovou. A ještě sérii Minibox - modýlky aut v měřítku 1:100.
Sbírka momentálně v hibernaci, jelikož kousky, co mi chybí jsou vzácné jak slepičí zub, popřípadě na aukcích nekřesťansky drahé a na lepení střídavě nemám čas nebo náladu. Někdy dokonce obojí.
A pak samozřejmě staré dabingy
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů dlouhodobě nepřítomen.
Kdyby se něco dělo - PM.
No vidíš, ty taky máš zajimavý sběratelství Sbírat punkový kazety - to musí být pěkný, hledat po všech čertech kazety Mě teďka přišlo pár zahraničních podpisů
Já sbírám starý dabingy (jako každej druhej tady ) ,starý CS videoklipy popř. celý klipový pořady, a starý CS zábavný pořady (u všeho CS rozmezí cca 1980 až 2000). Nic moc, protože nemám téměř nic co by nebylo nějak k dostání. Ve srovnání s ostatníma nic moc, hlavně proto že drtivá většina toho co mám není žádnej dávno zapomenutej poklad.
Frankburg: Dobrý autogramy.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Ještě jsem zapomněl, taky sbírám fotky brněnské MHD a českých a slovenských železnic, taky hlavně 80. a 90. léta, ale nepohrdnu ani dávnější historií a když je to zajímavý ani fotkama z let 2000 až 2003.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.