Kingdom Come: Deliverance II

PC hry, konzolové atd.

Moderátor: TmavyCyklista

Michaela_
Admin

Re: Kingdom Come: Deliverance II

Nový příspěvek od Michaela_ »

https://www.youtube.com/watch?v=svJ0Ni2OJNk

Tak já jsem jak Kristýna, bez DF bych netušila, že něco takového existuje :mrgreen:
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
eroXman
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od eroXman »

Trošku OT, ale vůbec nechápu, proč má zapotřebí shazovat lidi, co hrají hry, zvlášť ten krásný stereotyp, že hráči nemají život :roll: Působila na mě v tom rozhovoru dost nafoukaně, arogantně a navíc když ona sama působí v tom samém odvětví (zábavní průmysl atd.), což je dosti pokrytecké. Holt někdo čučí půl dne na Ulici a někdo půl dne hraje hry, ale nikoho bych neodsuzoval na základě toho, co ho baví. Nemá ponětí o hrách všeobecně, chápu, rozumím, není to její "šálek čaje", ale prostě mě dokáže namíchnout, že se takhle někdo vyjadřuje o skupině lidí, o kterých nic neví. :nesouhlas:
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.

- Tomáš G. Masaryk
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

Napustil mě jak necky :D :D :D :D to je hláška roku.
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
FragMan

Nový příspěvek od FragMan »

eroXman píše: 10 bře 2025 20:40 Trošku OT, ale vůbec nechápu, proč má zapotřebí shazovat lidi, co hrají hry, zvlášť ten krásný stereotyp, že hráči nemají život :roll: Působila na mě v tom rozhovoru dost nafoukaně, arogantně a navíc když ona sama působí v tom samém odvětví (zábavní průmysl atd.), což je dosti pokrytecké. Holt někdo čučí půl dne na Ulici a někdo půl dne hraje hry, ale nikoho bych neodsuzoval na základě toho, co ho baví. Nemá ponětí o hrách všeobecně, chápu, rozumím, není to její "šálek čaje", ale prostě mě dokáže namíchnout, že se takhle někdo vyjadřuje o skupině lidí, o kterých nic neví. :nesouhlas:
Trochu jsem si vzpomněl na Vávrův článek v jednom starým Levelu, kde se zmiňoval o hercích, kteří si na slavných filmech udělali kariéru, a pak tyto filmy zpětně shazovaly.. v podstatě stejný případ, doufal jsem, že tyto časy už jsou pryč. Ale nikoho nesoudím, je to její názor.
sedamys30

Nový příspěvek od sedamys30 »

Mě ta reakce některých hráčů připadá mírně řečeno hysterická. Díval jsem na ten celý rozhovor s Kristýnou a vlastně nic hrozného neřekla a pokud se to někoho dotklo, tak se zřejmě stydí podívat se pravdě do očí. Ona prostě nehraje hry, byla to pro ni jen práce (třebaže pro ni zajímavá a neobvyklá) a to je třeba respektovat. Z jejího pohledu na hry také nikde nevyplývá, že by se na intezivní sledování televize dívala schovívavěji. To je jen sprostá manipulace jedinců černobíle vnímajících svět.
eroXman
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od eroXman »

A sledoval jsi to pořádně? Mě by bylo celkem fuk, kdyby řekla, že hry jdou mimo ni, což je v pohodě, ale to arogantní vystupovaní ve stylu "já mam život" a to shazování skupinu lidí na základě stereotypu (hehe, jsem hráč tak nemám život, nechodím ven a nevidím denní světlo) mě připadá tak stupidní. To není žádná hysterie, to je oprávněná kritika. Kdyby se takhle nafoukaně nevyjádřila, nebo kdyby řekla jen tu pasáž, jde hry jdou mimo ni, tak je to ok, nikdo by nic neřešil. A dál bych to už nerozebíral, ať nejsme úplně OT.
FragMan píše: 11 bře 2025 10:12 Trochu jsem si vzpomněl na Vávrův článek v jednom starým Levelu, kde se zmiňoval o hercích, kteří si na slavných filmech udělali kariéru, a pak tyto filmy zpětně shazovaly.. v podstatě stejný případ, doufal jsem, že tyto časy už jsou pryč. Ale nikoho nesoudím, je to její názor.
Úpřímně by zajímala Vávrova reakce na ten rozhovor :D
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.

- Tomáš G. Masaryk
KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od KOMZA »

Patch notes to nezmiňují, což není překvapivé, jelikož vyšly jen anglicky, ale update 1.2 obsahuje dodělaný dabing Petra Nárožného v roli Petra z Písku, již dříve hotové repliky pak zřejmě zůstaly při starém, pokud jsem dobře slyšela v úvodní cutscéně na tvrzi. // https://youtu.be/m7rWDZWPA10

EDIT: A úplně bych zapomněla. Bude potřeba z českých závěrečných titulků doplnit i zmiňovaného Konrada Eleryka jako Komára. Sice dabuje polsky a jeho dabing sdílí všechny jazykové verze, ale má tam i unikátní kus českého dabingu. Komár sice v české verzi Jindřicha neoslovuje „Jindro“ – na rozdíl od Kumánů, kteří v maďarštině příležitostně zmíní něco česky / anglicky, a dokonce mají i variantu repliky, kdy jednou řeknou totéž s „Henry“ podruhé s „Jindro“ – což je škoda, ale pronese i něco česky (respektive anglicky), čili do zdejšího výpisu prokazatelně patří.
TmavyCyklista píše: 03 bře 2025 16:19Naopak třeba Tomáše Juřičku jsem zatím zaslechl jen při náhodným rozhovoru dvou lidí, co se vezli na voze :lol: Ale nespěchám, jednou na mě vyskočí :lol:
Tomáš Juřička by měl být celkově spíše méně využívaný, jelikož sdílí sadu postav s Martinem Zahálkou a dělá zbývající NPC mimo Markvarta. Vzhledem k Markvartově důležitosti a zařazení mezi hlavní postavy neměl v originále Kenneth M. Christensen tolik postav, co si pamatuju, počet replik byl snad jen něco přes tisíc. Ale třeba takový Kuběnka by mohl o množství a důležitosti postav vyprávět...
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
o_ciz

Nový příspěvek od o_ciz »

Já už jsem hru dohrál a Tomáš Juřička je rozhodně více slyšet až v druhé polovině hry, v první půlce jsem ho snad nezaslechl ani jednou.
Odpovědět

Zpět na „Hry“