Tak já jsem jak Kristýna, bez DF bych netušila, že něco takového existuje

Moderátor: TmavyCyklista
Trochu jsem si vzpomněl na Vávrův článek v jednom starým Levelu, kde se zmiňoval o hercích, kteří si na slavných filmech udělali kariéru, a pak tyto filmy zpětně shazovaly.. v podstatě stejný případ, doufal jsem, že tyto časy už jsou pryč. Ale nikoho nesoudím, je to její názor.eroXman píše: ↑10 bře 2025 20:40 Trošku OT, ale vůbec nechápu, proč má zapotřebí shazovat lidi, co hrají hry, zvlášť ten krásný stereotyp, že hráči nemají životPůsobila na mě v tom rozhovoru dost nafoukaně, arogantně a navíc když ona sama působí v tom samém odvětví (zábavní průmysl atd.), což je dosti pokrytecké. Holt někdo čučí půl dne na Ulici a někdo půl dne hraje hry, ale nikoho bych neodsuzoval na základě toho, co ho baví. Nemá ponětí o hrách všeobecně, chápu, rozumím, není to její "šálek čaje", ale prostě mě dokáže namíchnout, že se takhle někdo vyjadřuje o skupině lidí, o kterých nic neví.
![]()
Úpřímně by zajímala Vávrova reakce na ten rozhovorFragMan píše: ↑11 bře 2025 10:12 Trochu jsem si vzpomněl na Vávrův článek v jednom starým Levelu, kde se zmiňoval o hercích, kteří si na slavných filmech udělali kariéru, a pak tyto filmy zpětně shazovaly.. v podstatě stejný případ, doufal jsem, že tyto časy už jsou pryč. Ale nikoho nesoudím, je to její názor.
Tomáš Juřička by měl být celkově spíše méně využívaný, jelikož sdílí sadu postav s Martinem Zahálkou a dělá zbývající NPC mimo Markvarta. Vzhledem k Markvartově důležitosti a zařazení mezi hlavní postavy neměl v originále Kenneth M. Christensen tolik postav, co si pamatuju, počet replik byl snad jen něco přes tisíc. Ale třeba takový Kuběnka by mohl o množství a důležitosti postav vyprávět...TmavyCyklista píše: ↑03 bře 2025 16:19Naopak třeba Tomáše Juřičku jsem zatím zaslechl jen při náhodným rozhovoru dvou lidí, co se vezli na vozeAle nespěchám, jednou na mě vyskočí
![]()
Dřív jsem se k tomu nedostala, popravdě ještě nemám ani KCD2 v češtině dohrané, jelikož na to nemám čas a naposledy jsem to pořádně hrála při vydání, takže ještě dlouho neposloužím nějakým uceleným zhodnocením. Už ale vím, jak je to s těmi kostkami, našla jsem si alespoň chvilku na projetí souborů a textů. A bohužel to není chyba, je to záměr. Za mě dost nepraktický.KOMZA píše: ↑15 úno 2025 15:46 Ty kostky jsou každopádně fakt problém, ale zatím nevím, zda jde o chybu a hra spouští omylem jiné repliky a sady (nejčastěji mi tam skáče Zdeněk Julina, který je s jeho anglickým hercem Gabrielem Andrewsem jedním z těch nejvíce používaných hlasů ve hře), nebo zda je vůbec postavám nenapsali, což nechápu, když je to i součást úkolů v rámci hlavní příběhové linky... Ještě doufám, že by to mohla být chyba a že se to opraví. Ale kdo ví.
Kód: Vybrat vše
<Row><Cell>kost_kostkar_u_a_mas_na_t_DhLo</Cell><Cell>A máš na to dost peněz?</Cell><Cell>A máš na to dost peněz?</Cell></Row>
<Row><Cell>kost_kostkar_u_a_mas_tako_s5xe</Cell><Cell>A máš takovej odznáček?</Cell><Cell>A máš takovej vodznáček?</Cell></Row>
<Row><Cell>kost_kostkar_u_klidne_zah_aFcg</Cell><Cell>Zahrál bych si, ale nemám peníze... </Cell><Cell>Zahrál bych si, ale nemám peníze... </Cell></Row>
<Row><Cell>kost_kostkar_u_klidne_zah_wUIT</Cell><Cell>Jakou hru si zahrajeme?</Cell><Cell>Jakou hru si zahrajem?</Cell></Row>
<Row><Cell>kost_kostkar_u_pojdme_na__m0Ak</Cell><Cell>Pojďme na to!</Cell><Cell>Pojďme na to!</Cell></Row>