Futurama / Futurama
Moderátor: Michaela_
Re: Futurama / Futurama
Koukam ze jste fakt znalci, ja byl u robotu schopnej rozpoznat ledatak Bohumila Svarce 

- ReDabér
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z toho si nic nedělej, já taky poznal jen jehoGusta píše:Koukam ze jste fakt znalci, ja byl u robotu schopnej rozpoznat ledatak Bohumila Svarce

Mě se dabing moc líbí,Martin Stránský je skvělej a nevadí mi ani přízvuk Hermese,přijde mi to vtipný.Vždycky když Fry řekne slovo budoucnost,hnedka si vzpomenu na Návrat do budoucnosti,kde Dolanský taky daboval Martyho McFlye(M.J.Fox),vždycky se usměju.Dolanský má moc pěknej hlas 

Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

Me bender trošku připomíná Dr.House 

- chovanecm
- Senior admin
- Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.
Charakterem postavy nebo (překvapivě) hlasem?Doufek píše:Me bender trošku připomíná Dr.House

Stránský je jinej než origo, ale prostě skvělej...je slyšet, že se skvěle baví.
Jinak možná by chtělo do původního příspěvku doplnit nějaký další info...Jan Maxián (opičák Guenter a vedlejší role), Stanislava Jachnická (LaBarbara tj. Hermesova manželka + vedlejší role) a Marcela Nohýnková (Máma + vedlejší role)

Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
charakteristikou a jeho suchym humorem 

Jinak nemohl jsem si nevsimnout, ze Jaroslav Kankovsky dabuje mozna az moc vedlejsich postav, ktere se v serialu vyskytuji casteji (president Richard Nixon, Ogden Wernstrom, Amyin otec, Lrrrrrrr). I kdyz nepamatuju si tu Futuramu tak dokonale, abych si vybavil zda se tyto postavy nekde v serialu nahodou tvari v tvar nesetkaj ve stejnem dile.
A jinak dnes jsem se poprve behem sledovani Futuramy v cestine zasmal hodne nahlas, a to kdyz jsem si poustel vcerejsi dil o Univerzite na Marsu a poslechl si jak Fry zkolmolil nazev toho predmetu, kterej profesor vyucuje
(jako cekal jsem predem, jak to schvalne zkomoli, a k mymu prekvapeni me to odrovnalo:)

A jinak dnes jsem se poprve behem sledovani Futuramy v cestine zasmal hodne nahlas, a to kdyz jsem si poustel vcerejsi dil o Univerzite na Marsu a poslechl si jak Fry zkolmolil nazev toho predmetu, kterej profesor vyucuje

Naposledy upravil(a) Gusta dne 13 dub 2009 00:30, celkem upraveno 1 x.
Gusta: I orginál dabuje pouze několik herců a Simpsonovi (čeští i původní) mají ve vedlejších rolích taky jenom pár lidí.
Jo v pohode, jen hodil v pleno svoji nejistotu, zda se jeho postavy v nekterem dile nepotkaj, nebot jeho hlas je naprosto nezamenitelny (ze ho pozna i neodbornik jako ja) a jsem zvedav jak by to v takovem pripade poresil
.