Futurama / Futurama

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

Gusta

Re: Futurama / Futurama

Nový příspěvek od Gusta »

Koukam ze jste fakt znalci, ja byl u robotu schopnej rozpoznat ledatak Bohumila Svarce :-)
ReDabér
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od ReDabér »

Gusta píše:Koukam ze jste fakt znalci, ja byl u robotu schopnej rozpoznat ledatak Bohumila Svarce :-)
Z toho si nic nedělej, já taky poznal jen jeho ;)
Džejňulka

Nový příspěvek od Džejňulka »

Mě se dabing moc líbí,Martin Stránský je skvělej a nevadí mi ani přízvuk Hermese,přijde mi to vtipný.Vždycky když Fry řekne slovo budoucnost,hnedka si vzpomenu na Návrat do budoucnosti,kde Dolanský taky daboval Martyho McFlye(M.J.Fox),vždycky se usměju.Dolanský má moc pěknej hlas :)
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu ;).
Doufek

Nový příspěvek od Doufek »

Me bender trošku připomíná Dr.House :)
chovanecm
Senior admin
Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.

Nový příspěvek od chovanecm »

Doufek píše:Me bender trošku připomíná Dr.House :)
Charakterem postavy nebo (překvapivě) hlasem? :)
Kubaz
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Kubaz »

Stránský je jinej než origo, ale prostě skvělej...je slyšet, že se skvěle baví. ;) Jinak možná by chtělo do původního příspěvku doplnit nějaký další info...Jan Maxián (opičák Guenter a vedlejší role), Stanislava Jachnická (LaBarbara tj. Hermesova manželka + vedlejší role) a Marcela Nohýnková (Máma + vedlejší role)
Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
Doufek

Nový příspěvek od Doufek »

charakteristikou a jeho suchym humorem :D
Gusta

Jinak nemohl jsem si nevsimnout, ze Jaroslav Kankovsky dabuje mozna az moc vedlejsich postav, ktere se v serialu vyskytuji casteji (president Richard Nixon, Ogden Wernstrom, Amyin otec, Lrrrrrrr). I kdyz nepamatuju si tu Futuramu tak dokonale, abych si vybavil zda se tyto postavy nekde v serialu nahodou tvari v tvar nesetkaj ve stejnem dile. :)
A jinak dnes jsem se poprve behem sledovani Futuramy v cestine zasmal hodne nahlas, a to kdyz jsem si poustel vcerejsi dil o Univerzite na Marsu a poslechl si jak Fry zkolmolil nazev toho predmetu, kterej profesor vyucuje :-) (jako cekal jsem predem, jak to schvalne zkomoli, a k mymu prekvapeni me to odrovnalo:)
Naposledy upravil(a) Gusta dne 13 dub 2009 00:30, celkem upraveno 1 x.
bloom
Globální moderátor

Nový příspěvek od bloom »

Gusta: I orginál dabuje pouze několik herců a Simpsonovi (čeští i původní) mají ve vedlejších rolích taky jenom pár lidí.
Gusta

Jo v pohode, jen hodil v pleno svoji nejistotu, zda se jeho postavy v nekterem dile nepotkaj, nebot jeho hlas je naprosto nezamenitelny (ze ho pozna i neodbornik jako ja) a jsem zvedav jak by to v takovem pripade poresil :roll:.
Odpovědět

Zpět na „Seriály“