Návrat blbýho a blbějšího / Dumb and Dumber To

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Sagres

Re: Návrat blbýho a blbějšího / Dumb and Dumber To

Nový příspěvek od Sagres »

Michaela2 píše:Pomeje, Morávková, Drahokoupilová, Ptáčník ? :o :-: :-:
Konečně neoposlouchaní dabéři v něčem novém! :-: V to, že by někdo výbornou paní Drahokoupilovou ještě pozval do dabingu, jsem už ani nedoufal. :shock:
Nejoblíbenější dabérky: Monika Žáková - Simona Vrbická - Lucie Benešová - Sylva Sequensová - Naďa Konvalinková - Jitka Sedláčková - Eva Horká - Zora Bösserlová - Helga Čočková
Zlatý dabing z éry ČST
konupka

Nový příspěvek od konupka »

Tenhle dabing by měl bejt vzorem, že řada méně obsazovaných herců by do dabingu ráda přišla, jenom kdyby byl někdo kdo by jim to nabídnul a byl ochotnej s nima pracovat
O. dabéři: Jan Schánilec, Antonín Molčík, Jiří Zavřel, Rudolf Hrušínský, Soběslav Sejk, Petr Haničinec, Jan Kanyza, Jiří Plachý, Viktor Preiss

O. dabérky: Alena Vránová, Jana Preissová, Ivanka Devátá, Eliška Balzerová, Veronika Gajerová, Jana Hlaváčová
IRONHIDE

Nový příspěvek od IRONHIDE »

paráda :-:
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Joe Black »

Přidávám se k chvále na jmenný seznam. Takové obsazení, to by mohlo možná ten film trošku zachránit, i když to není můj oblíbený styl. :D
Džejňulka

Nový příspěvek od Džejňulka »

tenhle film jsem viděla, když mi bylo dost mizerně, takže jsem čekala, že se moc nezasměju, ale oproti všemu očekávání jsem se dobře bavila a docela se smála :)
dabing vypadá moc pěkně, jsem na něj zvědavá, chválím zejména obsazení dvou hlavních hrdinů :) Morávková se na tu roli docela hodí a Marika Šoposká na Penny je bezva volba.
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu ;).
Odpovědět

Zpět na „Filmy“