Simpsonovi / The Simpsons
Moderátor: Michaela_
Re: Simpsonovi / The Simpsons
Díl S21E07 Čarodějky te Springfieldu - v čase 14:02 Selmu mluví někdo jiný (dabérka Skinnerovy matky Agnes)
- Fifa.21
- Poznámka: Filip.Danilov@email.cz
Díl S21E06 Rošťárny bez konzervantů - v čase 10:55 Děda Simpson mluví hlasem Zdeňka Štěpána a ne Dalimila, který daboval v tom díle Skinnera (asi to přehlídli, ale i takdraky píše:Bohužel, pokud mi neřeknete, ve kterém díle konkrétně nebyly dodrženy hlasy, kde nebyl přeložený nápis nebo písnička, tak je to k ničemu, protože je to nepodložený. Takže příště (nebo klidně i zpětně) prosím i s tímhle upřesněním. Díky.

Naposledy upravil(a) Fifa.21 dne 17 črc 2012 18:58, celkem upraveno 2 x.
- Fifa.21
Dneska v těch novějších dílech byla konečně na Selmě Kretschmerová

Naposledy upravil(a) Fifa.21 dne 14 dub 2012 19:30, celkem upraveno 1 x.
-
Ale nebylo to porpvé, co se Selma a Patty prohodily, jak jsem si všiml. Ve jednom díle, co nedávno běžel na Coolu v těch starších taky mluvil Selmu štěpán jak tam byla jenom na jednu větu.
- Fifa.21
V minulém novém díle mně zklamalo, že tam byl Kirk Van Houten a daboval ho Ivo Novák při tom jeho dabér byl vždy Milan Slepička, který v tom díle daboval takže nechápu proč na něm nebyl
Ale nadruhou stranu musím ocenit Jaromíra Medunu který daboval toho černocha, který byl jakoby ze Zelené Míle a tam ho Meduna taky daboval. Přesně jak jsem koukal na tuhle epizuodu v origo tak mě taky napad Meduna

Ale nadruhou stranu musím ocenit Jaromíra Medunu který daboval toho černocha, který byl jakoby ze Zelené Míle a tam ho Meduna taky daboval. Přesně jak jsem koukal na tuhle epizuodu v origo tak mě taky napad Meduna

Naposledy upravil(a) Fifa.21 dne 14 dub 2012 19:31, celkem upraveno 1 x.
Nevím jestli se tu náhodou už někde neobjevilo ale pro případ, že ne tak to sem dám protože by byla škoda to nevidět
Přijde mi to dost zajímavý (pokud to tu už někde připláclý je, tak sorry:)
http://www.youtube.com/watch?v=sgwKX0Rv ... ture=feedf

http://www.youtube.com/watch?v=sgwKX0Rv ... ture=feedf
Dnes se objevila ve seriálu autorka panenky Malibu Stacey. Mluvila ji Nela Boudová nebo ne? Normálně ji poznám dobře, ale tady mám vážně pochyby... 

Nejoblíbenější dabérky: Monika Žáková - Simona Vrbická - Lucie Benešová - Sylva Sequensová - Naďa Konvalinková - Jitka Sedláčková - Eva Horká - Zora Bösserlová - Helga Čočková
Zlatý dabing z éry ČST
Zlatý dabing z éry ČST
- Fifa.21
Postupně doplňuji do předešlého příspěvku. Co mě docela zklamalo bylo, že v prvním díle byl Maxián tak jsem ho očekával ve speciálním čarodějnickým na postavě ze Stmívání dabovaném v originále Danielem Radcliffem nakonec byl Martin Janouš. V tom samém díle byl ještě Hugh Laurie ale tam jsem něják tak Nováka očekával takový podobný hlas i typ.
Naposledy upravil(a) Fifa.21 dne 16 čer 2011 21:11, celkem upraveno 1 x.
- Fifa.21
Na dnešní díl jsem hodně zědavej mnoho guest star v díle, tak jestli tam budou nějací atypičtí dabéři a nebo nechaj obvyklou partu na dabování těhle hostů (spíš ta druhá varianta
) + v dnešním díle bude první český nápis

1. série:
Šárka Joklová (vypravěčka instruktážního filmu)
Šárka Joklová (vypravěčka instruktážního filmu)

JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI:
Jiří Brož, Josef Větrovec, Ladislav Lakomý, Jiří Tomek, Luděk Munzar, Ladislav Županič, Jiří Holý, Josef Langmiler, Petr Haničinec, Karel Jánský, Zdeněk Junák, Alois Švehlík