Simpsonovi / The Simpsons

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

Raikkonen

Re: Simpsonovi / The Simpsons

Nový příspěvek od Raikkonen »

Díl S21E07 Čarodějky te Springfieldu - v čase 14:02 Selmu mluví někdo jiný (dabérka Skinnerovy matky Agnes)
Fifa.21
Poznámka: Filip.Danilov@email.cz

Nový příspěvek od Fifa.21 »

draky píše:Bohužel, pokud mi neřeknete, ve kterém díle konkrétně nebyly dodrženy hlasy, kde nebyl přeložený nápis nebo písnička, tak je to k ničemu, protože je to nepodložený. Takže příště (nebo klidně i zpětně) prosím i s tímhle upřesněním. Díky.
Díl S21E06 Rošťárny bez konzervantů - v čase 10:55 Děda Simpson mluví hlasem Zdeňka Štěpána a ne Dalimila, který daboval v tom díle Skinnera (asi to přehlídli, ale i tak :( ) + ten samej díl neni na Selmě paní Kretschmerová ale Zdeněk Štěpán + Manjula neni paní Sedláčková, ale to už jsou detaily.
Naposledy upravil(a) Fifa.21 dne 17 črc 2012 18:58, celkem upraveno 2 x.
Fifa.21

Dneska v těch novějších dílech byla konečně na Selmě Kretschmerová :roll: ;)
Naposledy upravil(a) Fifa.21 dne 14 dub 2012 19:30, celkem upraveno 1 x.
TooManyOstriches2

Nový příspěvek od TooManyOstriches2 »

Ale nebylo to porpvé, co se Selma a Patty prohodily, jak jsem si všiml. Ve jednom díle, co nedávno běžel na Coolu v těch starších taky mluvil Selmu štěpán jak tam byla jenom na jednu větu.
Fifa.21

V minulém novém díle mně zklamalo, že tam byl Kirk Van Houten a daboval ho Ivo Novák při tom jeho dabér byl vždy Milan Slepička, který v tom díle daboval takže nechápu proč na něm nebyl :roll:
Ale nadruhou stranu musím ocenit Jaromíra Medunu který daboval toho černocha, který byl jakoby ze Zelené Míle a tam ho Meduna taky daboval. Přesně jak jsem koukal na tuhle epizuodu v origo tak mě taky napad Meduna :-:
Naposledy upravil(a) Fifa.21 dne 14 dub 2012 19:31, celkem upraveno 1 x.
hvfztdvh

Nový příspěvek od hvfztdvh »

Nevím jestli se tu náhodou už někde neobjevilo ale pro případ, že ne tak to sem dám protože by byla škoda to nevidět :D Přijde mi to dost zajímavý (pokud to tu už někde připláclý je, tak sorry:)

http://www.youtube.com/watch?v=sgwKX0Rv ... ture=feedf
Sagres

Nový příspěvek od Sagres »

Dnes se objevila ve seriálu autorka panenky Malibu Stacey. Mluvila ji Nela Boudová nebo ne? Normálně ji poznám dobře, ale tady mám vážně pochyby... :?:
Nejoblíbenější dabérky: Monika Žáková - Simona Vrbická - Lucie Benešová - Sylva Sequensová - Naďa Konvalinková - Jitka Sedláčková - Eva Horká - Zora Bösserlová - Helga Čočková
Zlatý dabing z éry ČST
Fifa.21

Postupně doplňuji do předešlého příspěvku. Co mě docela zklamalo bylo, že v prvním díle byl Maxián tak jsem ho očekával ve speciálním čarodějnickým na postavě ze Stmívání dabovaném v originále Danielem Radcliffem nakonec byl Martin Janouš. V tom samém díle byl ještě Hugh Laurie ale tam jsem něják tak Nováka očekával takový podobný hlas i typ.
Naposledy upravil(a) Fifa.21 dne 16 čer 2011 21:11, celkem upraveno 1 x.
Fifa.21

Na dnešní díl jsem hodně zědavej mnoho guest star v díle, tak jestli tam budou nějací atypičtí dabéři a nebo nechaj obvyklou partu na dabování těhle hostů (spíš ta druhá varianta :| ) + v dnešním díle bude první český nápis
AGAMENON

Nový příspěvek od AGAMENON »

1. série:
Šárka Joklová (vypravěčka instruktážního filmu)
Obrázek

JEDINĚ BRNO!!!

TOP DABÉŘI:
Jiří Brož, Josef Větrovec, Ladislav Lakomý, Jiří Tomek, Luděk Munzar, Ladislav Županič, Jiří Holý, Josef Langmiler, Petr Haničinec, Karel Jánský, Zdeněk Junák, Alois Švehlík
Odpovědět

Zpět na „Seriály“