Futurama / Futurama

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

Lukiz

Re: Futurama / Futurama

Nový příspěvek od Lukiz »

Na netu jsem našel DVDrip filmu a do něj nasazený dabing z Coolu a vážně, co dvě minuty tam tu věta či celý dialog chyběli. Zjevně to rozstřihání na seriál si vyžádalo velmi ostré nůžky :)
TooManyOstriches2

Nový příspěvek od TooManyOstriches2 »

Ve vedlejších rolích je isám Michal Michalek a roboďábel má stejny hlas jako v předchozich řadach pokud sem to spravně poznal
Džejňulka

Nový příspěvek od Džejňulka »

TooManyOstriches2 píše:Ve vedlejších rolích je isám Michal Michalek a roboďábel má stejny hlas jako v předchozich řadach pokud sem to spravně poznal
ale takovej ten mimozemšťan s tím pláštěm, toho teď mluví Bohdan Tůma a minule to byl určitě někdo jiný.
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu ;).
TooManyOstriches2

Jo minule ho mluvil Kaňkovský, který tam sice je ale mluvil Nixona, který byl ve stejné scénce tak proto to asi změnili
James55
Senior admin

Nový příspěvek od James55 »

1.-5.série
Jaroslav Kaňkovský (Lrrr, pan Wong), Marcela Nohýnková (paní Wongová)

6.série
Stanislava Jachnická (Linda, paní Wongová), Jiří Balcárek (pan Wong), Bohdan Tůma (Lrrr), Milan Slepička (Ogden Wernstron), René Slováčková
Fifa.21
Poznámka: Filip.Danilov@email.cz

Nový příspěvek od Fifa.21 »

Fakt totálně zkažená ta série
-nedodřžení hlasů
-neustálé opakování hlasů

viděl jsem jeden díl jenom a pak jsem jenom koukal poočku u počítače a od pondělka už to přepínám...
Naposledy upravil(a) Fifa.21 dne 17 črc 2012 18:39, celkem upraveno 2 x.
TooManyOstriches2

U Elzara jsem to ještě pochopil, protože Libert tam není ale mohli mu aspoń v obou dílech nechat hlas. Zbytek ale nechápu, jsou tma všichni dabéři a stejně je to totálně pomíchané. Nevím proč nenechali režii Jiřímu Kodešovi
Džejňulka

Nový příspěvek od Džejňulka »

Fifa.21 píše:Fakt totálně zkažená ta série
-nedodřžení hlasů

viděl jsem jeden díl jenom a pak jsem jenom koukal poočku u počítače a od pondělka už to přepínám

+Lrr byl Šrom a už to je napsaný v příspěvku
já teda souhlasim s Jamesem, že Lrr byl dřív Kaňkovský, protože rozhodně má hlas jako Nixon, Šroma jsem na něm neslyšela, ale nevyvracim
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu ;).
draky

Nový příspěvek od draky »

Kodeš bohužel absolutně neměl čas. Prosím, pokud chcete, pošlete svoje připomínky na informace@iprima.cz, tak se dostanou do správných rukou a budou mít větší váhu než tady.
Fifa.21
Poznámka: Filip.Danilov@email.cz

Nový příspěvek od Fifa.21 »

Džejňulka píše:
Fifa.21 píše:Fakt totálně zkažená ta série
-nedodřžení hlasů

viděl jsem jeden díl jenom a pak jsem jenom koukal poočku u počítače a od pondělka už to přepínám

+Lrr byl Šrom a už to je napsaný v příspěvku
já teda souhlasim s Jamesem, že Lrr byl dřív Kaňkovský, protože rozhodně má hlas jako Nixon, Šroma jsem na něm neslyšela, ale nevyvracim
Pravda tak, ale Šrom byla ta jeho paní :)
Naposledy upravil(a) Fifa.21 dne 17 črc 2012 18:38, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Seriály“