Iron Man 2 / Iron Man 2
Moderátor: ReDabér
Re: Iron Man 2 / Iron Man 2
Tak jsem konečně také film viděl a jak film i dabing je vynikající. Co se týče dabingu samozřejmě tam to hodně kazí Radovan Vaculík, ale tentokrát má kolem sebe podporu výborně zvolených dabérů, kteří dokážou tenhle krok vedle zakrýt (v jedničce se Soukup snažil, ale bohužel to sám nedokázal). Nejlepší byl podle mě Michal Dlouhý, který si tuhle roli užíval v každé záběru, kde Rockwella mluvil.
Jinak odkazy na Thora a Kapitána Ameriku mě naprosto dostaly.
A ještě jeden dotaz? Pochopil jsem dobře, že se teda logicky musí Neuvěřitelný Hulk dějově odehrávat až po Iron Manovi 2?
Jinak odkazy na Thora a Kapitána Ameriku mě naprosto dostaly.
A ještě jeden dotaz? Pochopil jsem dobře, že se teda logicky musí Neuvěřitelný Hulk dějově odehrávat až po Iron Manovi 2?
- Markus
- Senior admin
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, tak to mi ani nedošlo, ale asi máš pravdu. Na konci Hulka se zdál Tony už členem (či tedy konzultantem) Avengers, což po konci jedničky určitě nebyl. Takže ano, asi se Hulk odehrává až po dvojce...jackb píše:A ještě jeden dotaz? Pochopil jsem dobře, že se teda logicky musí Neuvěřitelný Hulk dějově odehrávat až po Iron Manovi 2?

Dneska jsem na tom byl a dabing se velice povedl. A musim rict(asi jsem jediny) ze Vaculik se mi na tonyho libil
(ou to bude nadavek
). A vsiml jsem si, ze tentokrat rikali iron man nikoli zelezny muz(mozna zeleznak, tedka si moc nevzpominam) jako v jednicce
.
PS: Nevite nekdo kdy to vyjde na DVD?

PS: Nevite nekdo kdy to vyjde na DVD?

- Markus
- Senior admin
- Kontaktovat uživatele:
Nevím proč vždycky čekáš, že ti bude někdo nadávat.
Jako jestli se ti líbí, tak tím líp pro tebe. Faktem ale je, že většině lidí se v té roli nelíbí...
Na DVD vyjde tak za 4 až 6 měsíců, jak se to bude hodit distribuci...

Na DVD vyjde tak za 4 až 6 měsíců, jak se to bude hodit distribuci...

No tak ja jsem zvykli z jinych stranek kde jsem toto napsal na velkou vlnu kritiky atd.
. Jo jinak whiplashuv prizvuk byl naprosto skveli
skoda ze to dvd vyjde az za tak dlouho
uz bych to chtel mit doma 

skoda ze to dvd vyjde az za tak dlouho

Hammeroidy 

Maryška - Eric L. Haney (generál Meade)
Vaculík překvapil, lepší než prvně.
Vaculík překvapil, lepší než prvně.

JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI:
Jiří Brož, Josef Větrovec, Ladislav Lakomý, Jiří Tomek, Luděk Munzar, Ladislav Županič, Jiří Holý, Josef Langmiler, Petr Haničinec, Karel Jánský, Zdeněk Junák, Alois Švehlík
Čerstvé dojmy, povětšinou když Star / Iron mluvil, tak jsem viděl Jackieho Chana
což se mi u jedničky nestalo ani jednou. Ale jako jeden z mála se musím pana Vaculíka zastat, nijak mi zážitek nekazil a v některých chvílích jsem ho bral naprosto normálně.

ČSFD - MATADOR, Databáze her - MATADOR, online gaming RetStorX`
Jo, pan Vaculík byl dobrej, až překvapivě, pro mě osobně... Ne že bych ho považoval za špatnýho dabéra, ale na Roberta Downeyho se vůbec nehodil. Jinak až bude dvojka Star Treku (jestli bude) a bude se dělat dabing, tak bych prosil, jestli bude Čechova dabovat zase Petr Neskusil, tak ať si zajde za Lukášem Hlavicou pro nějaký užitečný rady... Takhle nějak to má vypadat, když se dabuje přízvuk. I ty věty v ruštině byly naprosto geniální.... Ale je fakt, že Lukáš Hlavica měl narozdíl od Petra Neskusila čas to nadabovat dobře... Holt kinodabing je kinodabing. Nicméně, trochu mě u toho dabingu (a bylo to i u jedničky) štvalo, že tomu jeho robotovi říkali Nemehlo... Původně jsem to viděl s titulkama od nějakýho nadšence a ten to překládal jako Trubka... to bylo suprrrr!!!!!!!
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Tak jelikož bydlím až u hranic na západě (mno kousek od nich - u Domažlicú), tak se u nás film vysílal až teď a já jsem šel s kámošem, protože čekat do září se mi nechtělo, nicméně musím říct, že Michal Dlouhý si to prostě užíval, paráda, Hlavica jak řekl "Tvoj software gebnul." úžasný, ani popravdě nevím, jestli by to tady pan Schwarz vystihl s přízvukem tak skvěle, ostatní nový dabéři parádní, co se týče obsazení z minulého filmu, tak Vrbická asi to nejmenší zlo, šla k tomu diskrétnímu já, Vaculík překvapivě po chvíli už taky tak nevadil, vážně míň jak v prvním filmu, ale samozřejmě pořád bych radši Šťastného (klasicky, jak to tu říkáme už dlouho o tom, jak by byl Šťastný lepší, ale nechceme znehodnocovat umění pana Vaculíka - nechci to tu celé psát znovu, tak to napíši takhle), ale nejvíc mi asi vadil pan Tůma, nechci ho urazit, v klíčových rolích, kde je jako dvorní i kde občas ne je nenahraditelnej, ale v jedničce to tak nevadilo, tady jiný herec, který mi připadá už podle obličeje, že má hlubší hlas, a ani možná ne hlubší, jako spíš, že zněl mladě, prostě mě mrzí, že jsem tohle musel říct, ale na mě to tak působilo a není to o tom, že bych pana Tůmu nesnášel, naopak je to jeden z mojí TOP 10, především kvůli Semirovi
, takže bych tomu dal 8,5/10, tentokrát na mě Vaculík tolik nepůsobil a Tůma s ohledem na to, co jsem napsal nemá křiklavý hlas, a tak to bylo, jako kdyby vás pírko mlátilo do hlavy, tudíž zvláštní, že i když mi tam Tůma neseděl nejvíc, tak nebil přes uši, má asi holt příjemný hlas (nebijte mě
).