Pán času / Doctor Who

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

oberon
Senior admin

Re: Pán času / Doctor Who

Nový příspěvek od oberon »

Nějaká dobrá duše nám uvolnila poslední díl 1. série už dnes :D . Noví Dalekové se mi zdají v pohodě.

EDIT: Tak ten Petr Burian, i když jen v pár slovech zněl pro mě vážně dobře :D .
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Joe Black »

Doplněna Vánoční invaze. Byla skvělá, jen se mi nelíbil Bohdan Tůma na Adamu Garciovi.
oberon
Senior admin

Burina paráda :D . A ve Vanoční invazi vyslovovali Torchwood jako "torčvůd", tudíž by seriálu, pokud ho taky dostane Kvasnička mohl zůstat původní název, to bych vážně bral.
reaverman

Nový příspěvek od reaverman »

No ja nevim, jakozto pravoverny Tennantofil, ktery kvuli nemu jel do Londyna na Hamleta, hodnotim Buriana slabe. Tennant ma unikatni intonaci a hlasove polohy, ktere Burian nepodchytil ani nenahradil "vlastnim" druhem silenstvi. Snad se casem zlepsi. Kazdopadne to je nazor silne zabarveny laskou k Tennantovym "noooooo", "baaaaah" a "whaaat?" :)
Překlady: BSG 1987 + 1980, Fringe I + II, Smallville VII + VIII, Doctor Who III - VI, The Boondocks I - III, Fairly Legal I, Bright Young Things, SG: The Ark of Truth; Korektury : Stargate SG-1 VII - X, Stargate Universe I + II
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Jasný, to máš asi pravdu. Jen mi přijde, že to netahá za uši a dá se to vcelku poslouchat. Je fakt, že Tennant je tam 3 série a cca 6 speciálů, takže si myslím, že na zlepšování je opravdu čas. Ale hlavně by si měl dát záležet ve čtvrté sérii na díl Midnight, který na něm (a na dabérce Sky Sylvester) stojí a padá. (Klidně bych ho to nechal předem shlédnout v originále, protože je to fakt důležitý, je to jeden z nejlepších dílů vůbec.)
oberon
Senior admin

To já se Petra Buriana musím zastat, jo sice je vážně co zlepšovat, ale to není důvod ho hned zavrhnout, má takový správně sympatický mladý hlas a prostě se mi na něj líbí, i když nemá v hlase tu šílenost. Stejně se Kvasničkovi nejvíc poved Procházka, ten byl parádní.
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Já jen doufám, že Sarah Jane Parkerovou nebude dabovat Sylva Turbová. Nic proti ní, ale nehodila by se mi tam. To už radši Zuzanu Slavíkovou.
oberon
Senior admin

Ach jo, to je pech a zrovna po pár dílech se tam ta Slavíková objevila.
Petr Novak

Nový příspěvek od Petr Novak »

Joe Black píše:Jo to se Zuzanou Slavíkovou je smůla, že se to nestihlo už na Anne Robinson, ale jsem za ní rád na Sarah Jane Smith ve třetím díle.
Mě hlavně mrzí, že Slavíková nedělala toho robota co uváděl Nejslabší máte padáka. To by bylo dokonalé :D
Ale já jsem hlavně zvědavý na K9. Doufám že ho pan režisér Kvasnička nezpacká podobně, jako packalové z Virtualu ve stejnojmenném seriálu na Disney Channel, protože tam se fakt nedal poslouchat.
oberon
Senior admin

Přesně to sem tu psal taky, je to škoda, že jo. :D
Odpovědět

Zpět na „Seriály“