Lovci duchů / Supernatural
Moderátor: Michaela_
- Markus
- Senior admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lovci duchů / Supernatural
Filip Jančík je skvělý dabér a tato kombinace se mi líbí už od Smallville, takže já si určitě nestěžuju...

Mně se právě taky moc líbí, ale nevím už kdo to kde psal a už vůbec ne na co si stěžuje, to spojení je parádní.
Ten někdo budu asi já. Já jsem spokojen s Jančíkem, ale originál je lepší. Jelikož ta věta Umřeš a stane se z tebe tohle byla hodně slabě nadabována. V originále teda daleko více řve a prožívá to. Mě se líbí,ale má své chybyoberon píše:Někdo nedávno psal, že se mu moc nezamlouvá obsazení Filipa Jančíka, jaký je váš názor na toto obsazení?

Ve kterém díle prosím byla tahle věta.
3x10 - Ať se ti o mně zdá... v DVDripu zhruba ve 33:50 

- Markus
- Senior admin
- Kontaktovat uživatele:
Tohle není ale IMHO vina Filipa, nýbrž režiséra. U každého dabéra by jsi našel podobné lapsy, protože se valná většina věcí jede napoprvé. A dabéři mohou odhadovat situaci sebelépe, ale jasnovidci prostě nejsou...Slipio píše:Jelikož ta věta Umřeš a stane se z tebe tohle byla hodně slabě nadabována. V originále teda daleko více řve a prožívá to.

Prostě a jednosuše podle mě nemohl Tomažič vybrat lépe a jsem rád, že jeho výběr dodržel i Kodeš
. Pár nezvládnutých zkoušek mi to nějak nekazí.

Markus: Já vím, že to tak je. Ale takové ''maličkosti'' dělají hodně. Měli by si na to dávat pozor.
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Mě přijde Jančík dobrej.
dolpnil jsem postavy 4.série.
Až budou dávat 5.sérii docela by mě potěšil David Prachař na Shankse, ale to se asi nestane
Až budou dávat 5.sérii docela by mě potěšil David Prachař na Shankse, ale to se asi nestane