Já bych se o to klidně pokusil
ŽÁDOSTI O DOPLNĚNÍ SERIÁLŮ
Moderátor: Michaela_
Re: ŽÁDOSTI O DOPLNĚNÍ SERIÁLŮ
"Vy byste beze mě v tomhle státě ani hubu neotevřel"
V úvodní znělce tohoto seriálu zazní jen jeho název. Pokud by někdo chtěl ty dabéry filmů a seriálů přirovnat k hercům, můžu poskytnout ukázky, ale nerad bych někde kvůli autorským právům nahrával dlouhé hodiny záznamu.
Stačily by ukázky, kde zazní jejich jména, pak už se dle IMDB herci přiřadí. Já jsem se snažila dle fotek, ale bohužel se jedná o málo známé herce. Mluvím o tom Alpském lyceu. A jaké další seriály máš nahrané? 

Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

Kromě toho Alpského lycea celé epizody nemám, jen případný začátek nebo titulky jedné epizody. Například Stíny nad LA, Horká stopa L.A., Po stopách zločinu, Klinika pod palmami...Pokud na nějaké seriály narazím, nechám si i ukázku.
- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Titulky k Horké stopě by se moc šikly, kdybys měl. Kdysi jsem profil založil s nulovým infem
viewtopic.php?t=26653

viewtopic.php?t=26653
Dobrá, pak mám ještě titulky seriálu Otec Schwarz zasahuje, https://www.csfd.cz/film/109309-otec-schwarz-zasahuje/
Jména postav jsem převzal z FDB, epizoda 1.série vysílaná na Nově v českém znění:
Bedřich Výtisk - Klaus Wennemann (Henning Schwarz), Luboš Ondráček - Rainer Grenkowitz (Rainer Berg), Jiří Dušek - Klaus Herm (Konrad Hellmann), Zora Beserlová - Cristina Marsillach (Rita Blumová), Libuše Billová - Ingeborg Lapsien (Ma Beckerová), Ladislav Běhůnek - Dieter Landuris (Albert Jakob), Eva Gorčicová - Ilona Grübel (Carola Nowacková), Lenka Filipová-Kudelová, Jan Kolařík, Petr Dočkal, Zdeněk Bureš, Martin Sláma, Aleš Jarý, a další.
překlad: Martina Nikodýmová
české dialogy: Petr Stodola
dramaturgie: Rostislav Landsman
produkce: Leona Ondráčková
zvuk: Petr Vítek
režie: Milan Messany
České znění připravila firma Eurokim. Vyrobila Prima plus a.s., Televize Prima 1998.
Jména postav jsem převzal z FDB, epizoda 1.série vysílaná na Nově v českém znění:
Bedřich Výtisk - Klaus Wennemann (Henning Schwarz), Luboš Ondráček - Rainer Grenkowitz (Rainer Berg), Jiří Dušek - Klaus Herm (Konrad Hellmann), Zora Beserlová - Cristina Marsillach (Rita Blumová), Libuše Billová - Ingeborg Lapsien (Ma Beckerová), Ladislav Běhůnek - Dieter Landuris (Albert Jakob), Eva Gorčicová - Ilona Grübel (Carola Nowacková), Lenka Filipová-Kudelová, Jan Kolařík, Petr Dočkal, Zdeněk Bureš, Martin Sláma, Aleš Jarý, a další.
překlad: Martina Nikodýmová
české dialogy: Petr Stodola
dramaturgie: Rostislav Landsman
produkce: Leona Ondráčková
zvuk: Petr Vítek
režie: Milan Messany
České znění připravila firma Eurokim. Vyrobila Prima plus a.s., Televize Prima 1998.
seriál Edel a Starcková https://www.csfd.cz/film/124475-edel-a- ... a/prehled/
dabing Prima, 1. série 12. epizoda
Na českém znění spolupracovali: Libor Terš - Christoph M. Ohrt (Felix Edel), Stanislava Jachnická - Rebecca Immanuel (Sandra Starcková), Veronika Veselá, Roman Novotný, Aleš Procházka, Jiři Bakalář, Luděk Čtvrtlík, Zdeněk Junák, Zdeněk Bureš, Martin Sláma, Aleš Zbořil, Sylva Talpová, Zuzana Slavíková, Jana Musilová, Milan Horský, Jaroslav Kuneš, Pavel Vacek, Kristýna Kopřivová, Eva Burešová(?), Jitka Kočíková, Jan Valášek, Pavla Horňáková, a další.
Českou verzi pořadu v roce 2003 ve studiu Maya vyrobila AQS akciová společnost.
Veronika Veselá je zde zmíněna dvakrát a poslední zmínění lidé asi nedabovali, odhadem Pavla Horňáková to asi režírovala a tak podobně.
S Evou Burešovou si nejsem jistý, titulkům moc nejde rozumět.
dabing Prima, 1. série 12. epizoda
Na českém znění spolupracovali: Libor Terš - Christoph M. Ohrt (Felix Edel), Stanislava Jachnická - Rebecca Immanuel (Sandra Starcková), Veronika Veselá, Roman Novotný, Aleš Procházka, Jiři Bakalář, Luděk Čtvrtlík, Zdeněk Junák, Zdeněk Bureš, Martin Sláma, Aleš Zbořil, Sylva Talpová, Zuzana Slavíková, Jana Musilová, Milan Horský, Jaroslav Kuneš, Pavel Vacek, Kristýna Kopřivová, Eva Burešová(?), Jitka Kočíková, Jan Valášek, Pavla Horňáková, a další.
Českou verzi pořadu v roce 2003 ve studiu Maya vyrobila AQS akciová společnost.
Veronika Veselá je zde zmíněna dvakrát a poslední zmínění lidé asi nedabovali, odhadem Pavla Horňáková to asi režírovala a tak podobně.
S Evou Burešovou si nejsem jistý, titulkům moc nejde rozumět.