Alto Knights / The Alto Knights

Čerstvé dabingové novinky před vydáním na DVD, Blu-ray nebo krátce po vydání
filip
Globální moderátor

Alto Knights / The Alto Knights

Nový příspěvek od filip »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB

DABING: VOD

V českém znění: Jaromír Meduna - Robert De Niro (Vito Genovese / Frank Costello), Jan Vlasák - Robert Uricola (Tony Bender), Tereza Bebarová - Debra Messing (Bobbie Costellová), Regina Řandová - Kathrine Narducci (Anne Genoveseová), Václav Knop - Frank Piccirillo (Richie Boiardo), Jan Šťastný - Michael Rispoli (Anastasia), Václav Rašilov - Cosmo Jarvis (Vincent Gigante), Ladislav Cigánek - Joe Bacino (Joe Profaci), Luděk Čtvrtlík - John Dinello (Joe Barbara), Petr Svoboda - Ed Amatrudo (Halley), Zdeněk Podhůrský - Bob Glouberman (Victor Riesel), Lukáš Jurek - Louis Mustillo (Joe Bonanno), Jiří Schwarz - Matt Servitto (George Wolf), Antonín Navrátil - Glenn Cunningham (Salerno), Miloslav Mejzlík - Mike Seely (Crosswell), Viktor Zavadil - Luke Stanton Eddy (mladý Frank Costello) + Antonio Cipriano (mladý Vito Genovese), Radovan Vaculík - Brian Scolaro (Paul Castellano), Jiří Valšuba - James P. Harkins (Mullins), Jaroslav Horák - Anthony J. Gallo (Tommy Lucchese), Miloš Vávra - Robert Arce (Keith Norval), Jolana Smyčková - Abi Van Andel (soudkyně Davisová), Radka Malá - Itala Sona Ennor (Dora), Ernesto Čekan - Zach Meiser (Vasisko), Richard Wágner - Peyton Stockdale (Joe Barbara Jr.), Kateřina Březinová - Jocelyn Sluka (Vickie Barbara), Martina Bucková - Sydney Miles (mladá Bobbie), Michal Gulyáš - Wilson Conkwright (Busboy), Ondřej Černý, Filip Damek, Kristián Haan, Jan Maria Hájek, Jolana Jirotková, Tereza Nekudová, Diana Popelářová, Sabina Valová, David Voráček

Překlad a dialogy: Daniel Brátka
Produkce: Lenka Skřečková
Zvuk: Roman Čadek, Filip Mošner
Asistent režie: Filip Damek
Režie: Vladislav Kracík, Petr Sitár
Pro Warner Bros. vyrobila LS Productions - 2025
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
lichometnik

Re: Alto Knights / The Alto Knights

Nový příspěvek od lichometnik »

Obsazení vypadá skvěle, věřím, že půjde o kvalitní a poctivou práci. Krásná dabingová příležitost pro pana Medunu, jsem zvědavý, jak s dvěma figurami naložil. Při shlédnutí traileru mě napadlo, že by mohlo být zajímavé i obsadit do jedné role pana Medunu a do druhé pana Pospíchala…
dabing fans

Nový příspěvek od dabing fans »

Přesně to jsem tady předtím navrhoval, aby se do jedné role obsadil pan Meduna a do druhé pan Pospíchal. Škoda, že to tak nevyšlo, bylo by to určitě skvělý.
filip
Globální moderátor

Nový příspěvek od filip »

Ten nápad je fajn, ale tu roli také hrál jeden De Niro. Tudíž by to mělo zůstat výzvou i pro jednoho dabingového herce. A pro pana Medunu to byl majstrštyk.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od KOMZA »

Takové rozhodnutí a obsazení by za mě bylo na škodu a šlo by proti originálu. Přece jen De Niro nebyl obsazen do dvou ústředních rolí zároveň jen tak náhodou, což by měl respektovat i dabing. Navíc je Jaromír Meduna natolik kvalitním hercem, u něhož nepochybuji, že by si s něčím takovým neporadil, naopak to pro něj muselo představovat zajímavou hereckou výzvu. Jsem každopádně ráda, že se vsadilo na něj. Petra Pospíchala mám na De Nirovi ráda, ale myslím, že pan Meduna je právě pro takovou dvojroli vhodnější.

EDIT: Vida, byla jsem pomalejší. Každopádně jsem ráda, že se na tom shodneme. Zaujalo mě však při dalším pročítání obsazení, že české znění tímto způsobem přistupuje i k obsazení mladších verzí postav, zajímavé.
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
dabing fans

Nový příspěvek od dabing fans »

Český název je podle ČSFD Dvě tváře zločinu.
klmdfkj
Globální moderátor

Nový příspěvek od klmdfkj »

Takový název je na DVD, který neobsahuje dabing.
Odpovědět

Zpět na „Dabované novinky - DVD, Blu-ray“