Alarum / Alarum

Netflix, Amazon atd.

Moderátor: filip

klmdfkj
Globální moderátor

Alarum / Alarum

Nový příspěvek od klmdfkj »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB

DABING: VOD

V českém znění: Petr Burian - Scott Eastwood (Joe Travers / Archibald), Zdeněk Mahdal - Sylvester Stallone (Chester), Nikola Heinzlová - Willa Fitzgerald (Lara Traversová), Tereza Chudobová - Isis Valverde (Bridgette Rousseauová), Jaroslav Blažek - Patrick Millin (Dimitri), Tomáš Juřička - Ken Strunk (Edmond), Svatopluk Schuller - Mark Polish (Kirby), Roman Hájek - Anton Narinskiy (Krol), Bohdan Tůma - Mike Colter (Orlin), Petra Tišnovská - Abigail Spear (Poppy), Ladislav Cigánek, Radovan Vaculík

Režie: Ivana Měřičková
Pro MediaSquad vyrobilo S-24 Holding - 2025
jackb
Globální moderátor

Re: Alarum / Alarum

Nový příspěvek od jackb »

Jako fakt? Ivana Měřičková dostává ještě práci, přitom jaký hnoje vytváří? Mahdal a Stallone, vedle Horák a Van Damme a nakonec Schuller a Owen :-> ? Jo na nesmím zapomenout Tůma na černocha :roll: - pokud to není vyloženě jeho dvorní herec jak Snipes nebo Washington, tak bych těm režisérům za tuhle lenost dával automaticky pokuty, aby se pro příště pokusili alespoň trochu snažit a ne na to evidentně takhle kašlat jako tady.
TmavyCyklista
Globální moderátor

Nový příspěvek od TmavyCyklista »

Já to beru tak, že prostě černoch = Tůma, to už je letitá tradice a Denzel nebo Wesley a x dalších jsou toho součástí. Mohl to bejt případně Juřička :lol:

Berme to tak, že Sly už má nejlepší léta za sebou a nic dobrýho už nenatočí, což je z posledních let vidět. Film dostal adekvátní dabing, ale pravda je, že takhle by to být nemělo, protože ten dabing by alespoň mohl zlepšit zážitek ze sledování :lol:

Já pochopím, když se dobří režiséři po letech přestanou zajímat nebo vyhoří nebo jim to prostě ujede. U téhle režisérky ale kvalita nikdy nebyla, maximálně to bylo vytažený na čistej průměr...
https://www.herni-dabing.cz/ - nová databáze českého herního dabingu
Seznam česky dabovaných her
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

jackb píše: 23 dub 2025 14:22 ... přitom jaký hnoje vytváří?

Nepřeháníš? Rozklikneš-li si S-24 Holding a následně jejich stránky, tak se dočteš toto: Náš tým profesionálně zajistí celou produkci. Na té nejvyšší úrovni. :mrgreen:

mimochodem to je co za mor nahradit francouzské (italské, španělské) názvy anglickými? Český dabing = česky. Mým rodičům takový "překlad" nic neřekne.
ad Ivana Měřičková
Ve filmu Cleaner hraje jakýsi Taz Skylar, dabuje ho Saic a hlavní ženskou roli Saicová. Říkala jsem si, jak je paní režisérka důvtipná, jistě půjde o otce a dceru. Jméno jsem si rozklikla, páč zní exoticky a byla jsem zvědavá na vizáž herce a jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že dotyčný je o 2 roky mladší (95) než ta holka. Mladí kluci jsou na prazdninách? :D

Zdeněk Mahdal, když už byl ve studiu, měl dabovat JCVD.
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
klmdfkj
Globální moderátor

Nový příspěvek od klmdfkj »

Michaela_ píše: 23 dub 2025 14:56 mimochodem to je co za mor nahradit francouzské (italské, španělské) názvy anglickými? Český dabing = česky. Mým rodičům takový "překlad" nic neřekne.
Nemám přístup k filmu, je možné, že na začátku filmu bude dabingový název řečen. Pod anglickým názvem je uveden ve videotéce.
dabing fans

Nový příspěvek od dabing fans »

Doufám, že po čase vznikne redabing, protože tohle je strašný paskvil. Sice je to béčkový film, ale to není důvod dabing jakkoliv odfláknout. Za mě by byl ideální Petr Neskusil na Scotta Eastwooda a na Sylvestera Stallonea pochopitelně Pavel Rímský. Nejde mi na rozum proč paní režisérka nemohla obsadit tuto dvojici, když běžně normálně dabují.
TmavyCyklista
Globální moderátor

Nový příspěvek od TmavyCyklista »

Protože zrovna Petr Neskusil nemusí napadnout každýho, když to je tvoje vysněný spojení a bylo jen ve dvou filmech. Ale nehledě na to tahle režisérka nikdy zaběhlý spojení neřeší a co jí vyjde, je jen náhoda.

Zrovna Burian ale problém moc nebude...
https://www.herni-dabing.cz/ - nová databáze českého herního dabingu
Seznam česky dabovaných her
fabec122

Nový příspěvek od fabec122 »

Jsem teda projel dabingy v profilu tohoto Barrandova a Petra Neskusila jsem tam dohledal někde v roce 2021, Pavla Rímského jsem dál už nehledal...
(Ale mohli mi pochopitelně někde uniknout).Každopádně tam nebyl třeba ani v dabingu druhé Karcoolky.
Což ani tak neomlouvá obsazení Zdeňka Mahdala, Pavel Soukup je dohledatelný v dabinzích tohoto studia ještě v nedávné době.

Průnik jejich obsazení s tvorbou paní režisérky jsem už nehledal, každopádně jsem zrovna dnes náhodou viděl jeden její dabing a už v průběhu jsem si říkal, že tam lidi zní nějak divně, jako by jim nikdo pořádně neřekl, co a jak maj dabovat. Takže bych se ani pánům nedivil, kdyby se jim do toho moc nechtělo.
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

Tak to mi přijde jako hodně velká naivita. Dabérům je většinou úplně jedno, co dabují, prostě je to práce, peníze, nic víc. Pochybuju, že budou nějak do hloubky přemýšlet nad tím, co dabují nebo pro koho. :D Důkazem jsou odpadové dabingy, ve kterých pravidelně dabují i herci, kteří to snad nemají zapotřebí, řekne si lajk ... ale je to prostě práce. Sama Jitka Moučková v nějakém rozhovoru řekla, že nabídky neodmíta, párkrát odmítne, zafixují si ji tak a bude bez práce. Dabéří, kteří se živí pouze hlasem, nehrají v seriálech, které generují dobré finance, dabingy neodmítají. Zrovna Petr Neskusil dabuje "všude a ve všem". Že ho nemá ve svých dabinzích zrovna Ivana Měřičková? Každej rejža má svůj okruh dabérů, se kterýma spolupracuje, akorát někteří holt ren rybníček mají trošku větší a není to taková nuda. A absence PN v tomhle dabingu není žádná trága, pro většinou lidí nákej no name týpek.
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Dabované novinky - Online videotéky“