Policajt v Beverly Hills: Axel F / Beverly Hills Cop: Axel F

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

klmdfkj
Globální moderátor

Policajt v Beverly Hills: Axel F / Beverly Hills Cop: Axel F

Nový příspěvek od klmdfkj »

dabing fans

Re: Policajt v Beverly Hills: Axel F / Beverly Hills Cop: Axel F

Nový příspěvek od dabing fans »

Takto jsem to nějak očekával, musím uznat, že za nějaká spojení jsem rád např. Alexej Pyško, Jan Šťastný, Otakar Brousek ml. na druhou stranu mě mrzí, že nebyl obsazen Jiří Prager a Petra Hobzová na herečku, které je 70 let no nevím co si o tom myslet. :lol:
Pan X
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Pan X »

Také jsem po tom traileru čekal bohužel takové obsazení a nechci samozřejmě hodnotit dabing než uslyším ale ... Jsem prostě zklamaný z hlavní role. Už tu o tom byli diskuze atd.. Ale pro mě prostě vždycky bude Oldřích Kaiser naprostá jednička♥ na Eddieho. A moc by mě zajímalo, jestli pan Kiulpekidis se ho snažil aspoň oslovit na ten dabing. To by mě fakt moc zajímalo. A zajímavé je to, že nebyl obsazen Zdeněk Mahdal to už jsem spíše čekal jeho obsazení než Martina Dejdara, že by casting? :-? Tedy za sebe musím říct, že pana Mahdala bych, už tedy slyšel radši.
dabing fans

Nový příspěvek od dabing fans »

Naprosto souhlasím, pro mě by byl taktéž samozřejmě nejlepší Oldřich Kaiser. Vsadím se, že ho ani neoslovili. Protože nač by si přidělávali práci, když to mohou dělat jednoduše, ale mě se tento přístup taky nelíbí.
Darth Vader

Nový příspěvek od Darth Vader »

Je sice pěkné, že se tvůrci českého znění tak nějak drželi dabingu od ČT, ale tím pádem nějak nechápu, proč se nekoná Tomáš Juřička. Za mě je teda na Eddieho nejlepší duo Kasier a Mahdal, ale proč dávat Axelovi další, čtvrtý hlas, když to šlo udělat úplně jednoduše. Ještě, když Juřička v tomto filmu dabuje..
Ne každý nový dabing je špatný.
TmavyCyklista
Globální moderátor

Nový příspěvek od TmavyCyklista »

dabing fans píše: 03 črc 2024 10:58 Naprosto souhlasím, pro mě by byl taktéž samozřejmě nejlepší Oldřich Kaiser. Vsadím se, že ho ani neoslovili. Protože nač by si přidělávali práci, když to mohou dělat jednoduše, ale mě se tento přístup taky nelíbí.
No jasný... Protože Dejdar dabuje všude mraky, stačí lusknout a namluví nám cokoliv. Tak snadné.

Pokud jste si toho nevšimli, tak už se zde roky všude píše, že Kaiser NECHCE dabovat. Ale ne, vy si prostě jedete tu svou „není Kaiser - není snaha“.
https://www.herni-dabing.cz/ - nová databáze českého herního dabingu
Seznam česky dabovaných her
filip
Globální moderátor

Nový příspěvek od filip »

TmavyCyklista: Přesně tak, Kaiser dabing nechce už roky a roky ho také odmítá. Nechápu, co na tom kdo nechápe.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
fabec122

Nový příspěvek od fabec122 »

Ja nevim, jestli nekteri nemate ruzove bryle, nebo opakovane sjizdite stare scenky s OK, ale za me byl v komedialni poloze dobrej tak pred triceti lety, dneska uz je to od nej za me hodne krec. Cimz mu nechci ubirat jeho um v pomalejších, vaznejsich rolich, tam pod prisnym rezijnim dohledem porad dokaze zahrat. Podobn y pripad je za me i MD, to je za me posledni roky velmi precenovany herec. Podle me, ikdyby byl OK v dabingu aktivni, tak na klasicky Murphyho kulomet vet by nemel narok. Byt to na me, tak volim Zdenka Mahdala, ktery i tyhle divoky role zvlada dobre. Tomas Juricka uz posledni roky taky nema tak divoky projev.
TmavyCyklista
Globální moderátor

Nový příspěvek od TmavyCyklista »

Těm fanatikům to nevysvětlíš. Však přece „kdyby byl dostatek času, tak by se do té role dostal“. To je typickej argument zdejších „fanoušků“.
https://www.herni-dabing.cz/ - nová databáze českého herního dabingu
Seznam česky dabovaných her
Kanec

Nový příspěvek od Kanec »

Bylo by fajn, kdyby se tvůrci dabingu sequelu zajímali o obsazení předcházejících dílů (platí obecně, např. taky Bad Boys atd.), pak by jim možná došlo, že když mají k dispozici Juřičku, který daboval hlavní postavu v BHC 2 a 3, tak by se evidentně i pro čtyřku hodil na stejnou postavu a alespoň nejdůležitější návaznost by fungovala.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“