Manuela / Manuela

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

Mark LS
Moderátor

Re: Manuela / Manuela

Nový příspěvek od Mark LS »

Viktora Vrabce určitě mazat nebudu, skvělá Ljuba Krbová ho čte v několika (dostupných) dílech a určitě ne jen náhodou, jestli se někdy stane zázrak a některá tv dokáže legendární Manuelu po více než 15 letech od poslední reprízy na TV Praha zopakovat a VV tam vážně neuslyším, tak ho potom smažu... Doufám, že si snad nemyslíš, že po té "aféře" v profilu Esmeraldy, kdes mě trapně obvinil, že jsem si vymyslel více než 25 postav (dost nechutná cílená provokace) ti ještě někdy budu něco věřit. :D :roll: Už docela dost uživatelů si všimlo, že tvým hlavním koníčkem zde je spamování a ještě navíc sprosté pomlouvání a nechutné napadání slušných uživatelů. :-x :-x :-> :-> :-> :-> :->
Naposledy upravil(a) Mark LS dne 07 črc 2021 14:08, celkem upraveno 5 x.
Angus MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Angus MacGyver »

Mark LS píše:..., jestli se někdy stane zázrak a některá tv dokáže legendární Manuelu po více než 15 letech od poslední reprízy na TV Praha zopakovat a VV tam vážně neuslyším, tak ho potom smažu.
Tuto část tvého výroku jsem udělal "privátně" za tebe. Tedy je čas Viktora Vrabce smazat.
Angus MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Mark LS píše:... Doufám, že si snad nemyslíš, že po té "aféře" v profilu Esmeraldy, kdes mě trapně obvinil, že jsem si vymyslel více než 25 postav (dost nechutná cílená provokace) ti ještě někdy budu něco věřit. :D :roll:

Ale, tady někdo zase doplnil do svého příspěvku dovětek, že? Protože ten příspěvek původně končil takto:
Mark LS píše:... jestli se někdy stane zázrak a některá tv dokáže legendární Manuelu po více než 15 letech od poslední reprízy na TV Praha zopakovat a VV tam vážně neuslyším, tak ho potom smažu...
Rozdíl mezi námi dvěma je v tom, že já umím přiznat chybu, netrpím "božským komplexem" jako ty, Marku LS. Věřit mi nemusíš, mě stačí, že vím, že já mám pravdu. A ještě jedno překvapení pro Tebe - všechny profily, které máš v péči, tak jsi jejich správce, ne jejich vlastník, takže to neznamená, že si tam smíš dělat cokoliv, jakkoliv, kdykoliv a nikdo Ti na to nesmí sáhnout, a nebo v diskuzi nesmí být v rozporu s Tvým jediným správným názorem / úsudkem.
Mark LS
Moderátor

Takže speciálně kvůli tobě jsem se teď po delší době podíval na poslední 228.díl a Viktor Vrabec v primáckém dabingu opravdu dabuje a to detektiva, který se ve 3.minutě ptá Fernanda, jestli poznává Isabelino mrtvé tělo a jak si pamatuju primácký dabing, tak je možné, že tam daboval víc menších postav stejně jako několik dalších dabérů, takže si pro spamování příště vyber jiný profil (třeba znovu některý profil Hercula Poirota, totálně zaspamovaný profil Hercule Poirot: Opona - Poirotův poslední případ by už mohl "vyprávět") anebo se například věnuj vlastním profilům, po aktualizaci například už řadu let přímo volá profil seriálu Škola zlomených srdcí, kde doteď nemáš doplněno/opraveno nic z mého 2 roky starého příspěvku. :roll: :?
Angus MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Tak zaprvé, ta scéna není z posledního, ale předposledního dílu, a zadruhé, ten hlas, který žádá Fernanda o identifikaci Isabely, není Viktor Vrabec. Doslova říká "Promiňte, jde o pouhou formalitu... Poznáváte to mrtvé tělo Isabely Guerrerové-Salinasové?" to prostě není Viktor Vrabec. I v reminiscenci před dílem 228 to je tentýž člověk, ale není to Viktor Vrabec.

Kdo tu spamuje? Já snad? Poukazuju na chybu v tebou zděděném profilu seriálu po uživatelce Michaela2 (tehdy se jmenovala Čarodejka Míša) a ty máš tu opovážlivost to nazvat spamováním?

Abych to shrnul - do Tebou spravovaných témat je nanejvýš neslušné na nějakou chybu (k / v tématu) upozornit, ale Ty to dělat na oplátku smíš?

V mém tématu Škola zlomených srdcí již chyby a nefunkční odkazy nejsou, otazníky byly ponechány, protože nejsou známí dabéři a dabérky těch postav.
matthew.17

Nový příspěvek od matthew.17 »

Podla prvej ukážky z TV Praha na ktorú je v profile link tam nejakú slúžku dabuje Olga Želenská, ktorú tu nevidím v obsadení. Vedel by niekto identifikovať rolu, prípadne herečku?
Obľúbené dabérky: Ivana Andrlová, Kateřina Petrová, Ljuba Krbová, Martina Menšíková, Vlaďka Včelná
Obľúbení dabéri Michal Dlouhý, Jan Dolanský, Michal Jagelka, Vladimír Brabec
Mark LS
Moderátor

Matthew, prosím tě, to není Olga Želenská, ale Ivana Měřičková a ta služka je Chela, kterou v primáckém dabingu uvedenou mám.
Newmy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Newmy »

Dabing Premiéry posunout na rok 1993, první díl vysílán hned druhý den vysílání stanice, 21.6.1993
http://nalovustatistik.cz/ - Statistiky soutěžního pořadu Na lovu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
Odpovědět

Zpět na „Seriály“