Moderátor: Michaela_
Tuto část tvého výroku jsem udělal "privátně" za tebe. Tedy je čas Viktora Vrabce smazat.Mark LS píše:..., jestli se někdy stane zázrak a některá tv dokáže legendární Manuelu po více než 15 letech od poslední reprízy na TV Praha zopakovat a VV tam vážně neuslyším, tak ho potom smažu.
Mark LS píše:... Doufám, že si snad nemyslíš, že po té "aféře" v profilu Esmeraldy, kdes mě trapně obvinil, že jsem si vymyslel více než 25 postav (dost nechutná cílená provokace) ti ještě někdy budu něco věřit.![]()
Rozdíl mezi námi dvěma je v tom, že já umím přiznat chybu, netrpím "božským komplexem" jako ty, Marku LS. Věřit mi nemusíš, mě stačí, že vím, že já mám pravdu. A ještě jedno překvapení pro Tebe - všechny profily, které máš v péči, tak jsi jejich správce, ne jejich vlastník, takže to neznamená, že si tam smíš dělat cokoliv, jakkoliv, kdykoliv a nikdo Ti na to nesmí sáhnout, a nebo v diskuzi nesmí být v rozporu s Tvým jediným správným názorem / úsudkem.Mark LS píše:... jestli se někdy stane zázrak a některá tv dokáže legendární Manuelu po více než 15 letech od poslední reprízy na TV Praha zopakovat a VV tam vážně neuslyším, tak ho potom smažu...