Milan Slepička

Máte svého oblíbence od P do T? Založte mu profil, třeba bude mít radost

Moderátoři: filip, ReDabér, palg, Pomajz

Pan X
Kontaktovat uživatele:

Re: Milan Slepička

Nový příspěvek od Pan X »

Je hrozné, že sem musím napsat tuto zprávu ale pan Slepička nás 6. září nečekaně opustil. :cry: :cry: :cry: Je mi to hrozně moc líto. Jeho hlas jsem vždycky naprosto zbožňoval. Byl to MISTR herec a je mi to neskutečně líto. :cry: Moc vám děkuji za vaše KRÁSNÉ ROLE MISTŘE. :cry: Budete tady moc moc chybět. :cry: Upřímnou soustrast rodině a děkujeme za vše pane Slepičko. R.I.P :cry: :cry: :cry:
- https://www.extra.cz/lenka-hornova-v-sl ... -zoo-c8b46
L55

Nový příspěvek od L55 »

To je mi moc líto. :(

Odpočívejte v pokoji, Skippere.
eroXman
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od eroXman »

To je mi moc líto, pan Slepička patřil mezi mé oblíbené dabéry :cry: Nejvíc jsem si ho zapamatoval jako Skippera v tučňácích z madagaskaru a nebo taky jako Boba Kelsa ve Scrubs. Bude mi chybět :cry:
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.

- Tomáš G. Masaryk
Jack_6428

Nový příspěvek od Jack_6428 »

No měl už věk, ale škoda. Náhle... to je drsný. Já si ho pamatuju z Hvězdný brány (mnoho vedlejšáků a titulky) a Simpsonů. Příjemnej hlas celkem.
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
throwaway-account

Nový příspěvek od throwaway-account »

Tak tohle je pro mě velký šok, pan Slepička byl až donedávna velmi aktivní, a najednou... :(
DCernoch

Nový příspěvek od DCernoch »

Taky mě to zaskočilo, pan Slepička měl hrozně příjemný hlas který jsem vždycky rád slyšel. Měl jsem ho hrozně rád jako Skippera, Boba Kelsa, inspektora Chalmerse, starostu Quimbyho, Herzbergera z Kobry 11, komisaře Gordona z Justice League ale třeba i Bartyho Skrka seniora ze čtvrtého Harryho Pottera, Luigiho z remaku Mafie nebo Einsteina z Červeného trpaslíka. Odpočívejte v pokoji pane Slepičko :cry:
Uo6o

Nový příspěvek od Uo6o »

Toho jsem se bál, když jsem toto téma otevíral. Většinou daboval jen malé role, ale i přesto to byl výborný dabér.

R. I. P. :cry:
Hoko99

Nový příspěvek od Hoko99 »

Ačkoliv jsem se to dozvěděl se zpožděním, je to pro mě neméně smutná zpráva. Pana Slepičku jsem měl naposlouchaného z Kobry a vždy mě tedy těšilo ho slyšet i kdekoliv jinde. Odpočívejte v pokoji.
KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od KOMZA »

Pan X píše: 17 lis 2008 18:02 Povolání: herec, pan Slepička byl člen Národního divadla.
Nevím, odkud pochází tato informace, ale pan Slepička nebyl členem žádného ze souborů Národního divadla, pouze hostoval v jedné inscenaci Laterny. Pokud zde chceš mít divadelní působení, pak můžeš zmínit Ústřední loutkové divadlo nebo Divadlo Lampion.

Já osobně budu asi nejvíc vzpomínat na Skippera, to byl opravdu bravurní dabing, který mi v dětství snadno utkvěl v paměti. Každopádně ještě jedno doplnění, zároveň zřejmě jeden z posledních dabingů...

HRY:
2023 Last Train Home (starší čeští legionáři #2, ruští vojáci #9, ruští civilisté #9, stařešina osady, tesař)
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
Odpovědět

Zpět na „P-T - Profily dabérů a režisérů“