Možná při výměně studia došlo i k výměně režiséra, což Marcela Vašinku, jako jeho partnera, mohlo naštvat a proto se toho nezúčastnil. Je to samozřejmě jen spekulace a nechci panu Vašinkovi nic podsouvat. Pravdou je, že má za sebou mnoho projektů, na kterých se Miroslav Walter nepodílel. Je ale rozhodně zajímavé, že zrovna u NCIS se účastnil vždy jen dabingů, které prokazatelně režíroval pan Walter. Je ale možné, že jsem vedle jak ta jedle a třeba pan Vašinka prostě jen nemohl. Nebo ho naopak nechtělo nové studio. Nebo se prostě jen nedohodli na penězích... těch důvodů může být celá řada a takto po letech se to už asi ani nedozvíme.kubajakub876 píše: ↑06 dub 2023 19:50 Proč byl vlastně ve 3.sérii Marcel Vašinka nahrazen Luďkem Čtvrtlíkem?Absolutně se na něj podle mě nehodil.
Námořní vyšetřovací služba / NCIS
Moderátor: Michaela_
Re: Námořní vyšetřovací služba / NCIS
V tomhle rozhovoru, který sdílel tady uživatel bundaboy, ve 36 sekundě videa říká, že byl tehdy nemocný.bundaboy píše: ↑05 úno 2022 22:52 Rozhovor s Marcelem Vašinkou o dabingu Námořní vyšetřovací služby / NCIS![]()
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.
- Tomáš G. Masaryk
- Tomáš G. Masaryk
- Grizzli5690
- Moderátor
S Pro Alfa prý naposled pracovala na 18. Řadě, takže otázka, kdy to nova objedná.
Oblíbení dabéři: Josef Pejchal, Saša Rašilov, Martin Písařík, Anna Theimerová, Jitka Moučková, René Slováčková
Oblíbené studia: S Pro Alfa, lyuno, LS Production, Pro-Time
- Grizzli5690
- Moderátor
Tak změna, 19. Řada od 19.6. na Nově. Možná už se nedělá v S Pro Alfa.
Oblíbení dabéři: Josef Pejchal, Saša Rašilov, Martin Písařík, Anna Theimerová, Jitka Moučková, René Slováčková
-
Rok výroby je 2022 a studio S Pro alfa. 

tak to je super na moje narozeniny mi nova nadělí 19 řaduGrizzli5690 píše: ↑02 čer 2023 07:31 Tak změna, 19. Řada od 19.6. na Nově. Možná už se nedělá v S Pro Alfa.
Obsazení hlavních postav proti S18 beze změn.
Ale jsou změny zahálka na další hlavní postavu a je tam.nejaka nová ženská?Sochorová?
- Grizzli5690
- Moderátor
Od 27.7. startuje 20. Řada na Nově 

Docela by mě zajímalo, kdy se někdo konečně uráčí koupit i NCIS: Hawaii. Venku jsou už dvě série, na konci 19. série NCIS byl jeden crossover, na začátku 20. byl další... 

Průvodce seriálem Ženatý se závazky - Bunda Stránky [ www.bundastranky.cz ]
Můj seriálový kanál na YouTube - Seriálové trailery / upoutávky / proma
Můj seriálový kanál na YouTube - Seriálové trailery / upoutávky / proma