Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic

Zaujal vás v kině, nebo na netu nějaký film? Pomozte tvůrcům shromáždit dvorní dabéry herců, popřípadě vaše návrhy ...
origamirek

Re: Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic

Nový příspěvek od origamirek »

filip píše:Co vím, tak nedodrželi ani některé další dabéry, respektive je ani neoslovili. Nevím zda tomu tak je i u hlavního tria. Nedělá to ani SDI, ani LS....vypadá to, podle té fotky na instagramu, opět na AK Studio jako u té soutěže HP s Helen Mirren...myslím, že nás čeká paskvil co se týče obsazení i překladu a já jako objednatel a zákazník takový paskvil dostat, tak tomu studiu nezaplatím a ještě je to nechám přetočit se ,,správnými,, aktéry...achjo.
Bohužel i když z toho bude paskvil, pochybuju, že to někoho z HBO bude zajímat. Protože kdyby jo, určitě by tento dost propagovaný obsah, i když je to dokument, nedali do takového neznámého studia. Z toho je jasně vidět, že to mají na párku.
fabec122

Nový příspěvek od fabec122 »

V Blesku info o tom, že Vojta Kotek tady bude dabovat.
Tadeas253

Nový příspěvek od Tadeas253 »

Chtěl bych se zeptat kdy bude český dabing ?
Grizzli5690
Moderátor

Nový příspěvek od Grizzli5690 »

Dabing je již na HBO Max a jak říkáte, dabéři nejsou dodrženi, vypadá to, že tam jsou max 4 lidí co jsem to rychle proletěl.
habatom

Nový příspěvek od habatom »

Ten dabing je strašný paskvil. :x Čekal jsem na něj ale kdybych věděl co přijde za příšernost, tak se na to už dávno podívám s titulkama. :cry:
o_ciz

Nový příspěvek od o_ciz »

Ten dabing je opravdu hrozný. Nejen zpracováním a obsazením, ale i překladem. Už dlouho jsem nic tak strašného neslyšel.
KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od KOMZA »

Tohle bude asi to nejkratší, co tu kdy napíšu, ale tohle nemá ani smysl nějak víc rozebírat... Co to proboha je? Vůbec nechápu, že něco takového na HBO prošlo, zvlášť po skvělých Přátelích. Tohle je opravdu ostuda a upřímně závidím slovenskou verzi.
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
Dan2000

Nový příspěvek od Dan2000 »

KOMZA píše:Tohle bude asi to nejkratší, co tu kdy napíšu, ale tohle nemá ani smysl nějak víc rozebírat... Co to proboha je? Vůbec nechápu, že něco takového na HBO prošlo, zvlášť po skvělých Přátelích. Tohle je opravdu ostuda a upřímně závidím slovenskou verzi.
Tohle podepisuju!!
Darth Vader

Nový příspěvek od Darth Vader »

A nemá někdo informace o dabingu tohoto speciálu? Já se na to po dlouhé době koukal v českém znění a žádné dabéry nepoznávám. Ale jinak ten dabing je fakt hrůza a je fakt škoda, že nikoho nedodrželi, když u speciálu Přatel to dodržet šlo..
Ne každý nový dabing je špatný.
o_ciz

Nový příspěvek od o_ciz »

O dabingu se mi bližší informace najít nepodařilo, ale viděl jsem nějaké upoutávky na stanici CS Film, které asi dělá stejné studio, protože myslím, že tam byly stejné hlasy a překlad byl taky otřesný. U seriálu Obi-Wan Kenobi tam říkali, že: "Impérium pronásleduje poslední jedince The Force." Fakt by mě zajímalo, jak někdo takový může vůbec překládat a dostat takovou věc jako speciál Harryho Pottera.
Odpovědět

Zpět na „Na dabing čekající“