Futurama / Futurama
Moderátor: Michaela_
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Futurama / Futurama
pozerám, že od 28.6. nie je tento seriál v programových plánoch Primy Cool a namiesto toho je tam seriál Kurz sebeovládání. Dúfam, že to nie je trvalá zmena.
- Matt.Murdock
- Kontaktovat uživatele:
Ano, mluvil Farnsworthe namísto Klapkyoberon píše:A o jakou jde postavu? Mám takový pocit, že jsem si nedávno v TV všiml, že tam jednu repliku za Farnsworthe omylem mluvil právě pan Kaňkovský, ale ruku do ohně bych za to nedal.
Futurama bola obnovená! Na streamovacej službe Hulu je naplánovaných na budúci rok 20 nových častí.
https://variety.com/2022/tv/news/futura ... 235176203/
https://variety.com/2022/tv/news/futura ... 235176203/
Skvělá zpráva.
Futuramu zbožňuji. 

-
- Kontaktovat uživatele:
paráda.
dúfam, že bude dodržaná pôvodná česká dabingová zostava.

Jestli se nová Futurama dočká dabingu, v což doufám, tak si myslím že původní sestava dabérů zůstane. Nejvíc jsem se obával že by nemusel zůstat z této sestavy pan Klapka, ale zjistil jsem, že po malé pauze ve 32. sérii Simpsonů jako děda Simpson se v letošní 33. sérii vrátil do role zpět, za což jsem rád.1403ka píše:paráda.![]()
![]()
![]()
dúfam, že bude dodržaná pôvodná česká dabingová zostava.
Prvně musíme doufat, že se nová Futurama nadabuje co nejdříve, jestli vůbec.
Osobně to s dabingem moc dobře nevidím. Hulu u nás nepůsobí a nejsem si jistý, jestli to dají normálně do prodeje televizím. Šanci vidím, pokud bude ze strany Disneye vůle dát to na Disney+ v zemích, kde Hulu nepůsobí, ale to se, myslím, moc neděje. Nicméně tak jako tak je ještě rok času a do té doby se může stát cokoliv.
Pokud ale dabing vznikne, tak vidím jeden velký problém a tím je Jan Dolanský. On totiž stále dabuje jen pro ČT a Virtual a i tam jen hodně málo. Pokud ten dabing bude dělat Disney, je jistá malá šance, že skončí ve Virtualu. Pak by šance na návrat Jana Dolanského byla. V jakémkoliv jiném případě to vidím spíše na přeobsazení. Bohužel. A pak je tu samozřejmě stav pana Klapky. Nechci malovat čerta na zeď, ale nejsem si jist, jestli do takto velké role ještě příští rok půjde. Ostatně, v Simpsonových už si také drží jen dědu Simpsona a to není zrovna nějaká velká role. Snad to nakonec dopadne dobře, ale mám své obavy.
Pokud ale dabing vznikne, tak vidím jeden velký problém a tím je Jan Dolanský. On totiž stále dabuje jen pro ČT a Virtual a i tam jen hodně málo. Pokud ten dabing bude dělat Disney, je jistá malá šance, že skončí ve Virtualu. Pak by šance na návrat Jana Dolanského byla. V jakémkoliv jiném případě to vidím spíše na přeobsazení. Bohužel. A pak je tu samozřejmě stav pana Klapky. Nechci malovat čerta na zeď, ale nejsem si jist, jestli do takto velké role ještě příští rok půjde. Ostatně, v Simpsonových už si také drží jen dědu Simpsona a to není zrovna nějaká velká role. Snad to nakonec dopadne dobře, ale mám své obavy.
peno píše:Osobně to s dabingem moc dobře nevidím. Hulu u nás nepůsobí a nejsem si jistý, jestli to dají normálně do prodeje televizím. Šanci vidím, pokud bude ze strany Disneye vůle dát to na Disney+ v zemích, kde Hulu nepůsobí, ale to se, myslím, moc neděje.
Obsah pro Hulu se u nás teď normálně momentálně lokalizuje a bude k dispozici pod Disney+ až v létě odstartuje, takže úplně nevidím pointu tohohle příspěvku. Nová série nadabovaná bude ihned s premiéru. To je si myslím nyní téměř stoprocentní jistota.
OK, to jsem nevěděl, no. Nemůžu vědět všechno. To je dobrá zpráva. Teď jen aby ten dabing dobře dopadl.
-
Kdo by se podle vás hodil na dabing profesora Farnsforse ?Dovedl bych si představit Lábuse,ale berte to pouze jako tip.