Pamatuju se, že jsem tuhle stanici rád sledoval, hlavně kvůli Takešimu, ale ze dne na den zmizela a nikdo o ní dnes moc nemluví, protože tu byla jen rok.
Já TV sledoval celkem dost, mám z ní i několik nahrávek. Především jsem si z té stanice nahrál kompletní seriál Princezna Sissi, neboť TV3 ji jako první stanice u nás odvysílala komplet 52 dílů (zatímco na FoxKids velmi dlouho protáčeli stále dokola jen prvních 26 dílů). Taky mám z té stanice nahraných několik rodinných filmů, které předtím běžely vesměs na Primě a jeden dokonce TV3 převzala od ČT včetně jejího dabingu, jedná se o islandský film Zámek v oblacích (ukázka na mém Youtube kanálu). I filmy Malý duch a Nechci být sám mám z TV3.
Sháním v CZ:
MALÁ MEMOL
PRVNÍ POLIBKY
DÍVKY OD VEDLE
TAJEMSTVÍ SELENITŮ
NILS HOLGERSSON (sk)
Výměna za cokoliv z mého archivu viz profil na ČSFD: https://www.csfd.cz/uzivatel/32591-kri-kri/
PREMIÉRA TV - JEDINÁ KVALITNÍ POLISTOPADOVÁ TV STANICE!
Abych odbočil, to mi připomíná, jak Fox Kids dokola točili seriál Shaman King, kde odvysílali všechno až krome poslední epizody, což jsem dodnes nepochopil.
Viděl jsem pár ukázek z TV3 na youtubu, asi nikdo neudělal něco o historii stanice jako to video o začátcích Primy jako TV Premiéra ?
Mezi TV3 a FoxKids musela být nějaká dohoda či smlouva ohledně animáků, které původně zakoupila TV3, že je sice jako první odvysílá FoxKids, ale vždy jen prvních pár dílů a TV3 si ponechá výhradní právo je s několikaměsíčním zpožděním odvysílat kompletní. Netýkalo se to totiž jen Sissi, ale např. Malé mořské víly.
Vzhledem k tomu, jak fušerácky bylo zpracováno vzpomínkové video o televizi Premiéra (autor videa namlel plno nepodstatných hovadin o sponzorech a majitelích, ale jaké seriály na Premiéře běžely se ani slůvkem nezmínil), tak radši ať nevzniká ani žádné video o historii (která beztak byla velmi krátká, sotva rok a půl) TV3.
Ještě si vzpomínám, že na TV3 dávali jakýsi polský seriál Tajemství kamene Sagal. Pamatuju si to jen díky tomu, že to běželo těsně před Sissi, takže jsem z toho občas pár minut od konce zahlédl.
Jo a ukázka z filmu Malý duch s logem TV3 je taky na mém Youtube kanálu.
Sháním v CZ:
MALÁ MEMOL
PRVNÍ POLIBKY
DÍVKY OD VEDLE
TAJEMSTVÍ SELENITŮ
NILS HOLGERSSON (sk)
Výměna za cokoliv z mého archivu viz profil na ČSFD: https://www.csfd.cz/uzivatel/32591-kri-kri/
Je pravda, že TV3 dost přebírala filmy původně zakoupené jinými stanicemi a co je zvláštní, i s dabingem oné stanice (což je právě u filmu Zámek v oblacích nejvíce překvapující vzhledem k tomu, že ČT své dabingy filmů vzniklých po roce 1993 většinou nikomu neposkytuje). Ale určitě na tom nebylo nic špatného, spíš chválihodného, neboť šlo o nekomerční a málo známé filmy, které díky TV3 měly u nás ještě jednu a často i poslední reprízu.
Sháním v CZ:
MALÁ MEMOL
PRVNÍ POLIBKY
DÍVKY OD VEDLE
TAJEMSTVÍ SELENITŮ
NILS HOLGERSSON (sk)
Jen takový rychlý výcuc zahraničních pořadů vysílaných na TV3
Filmy:
Rembrandt (1999)
Miami (1997)
Policajt v Africe
Policajt drabem
Milionovy brouk
Kopec bot
Stoeveruv pripad (1992)
Najemni vrazi (1999)
V zajeti zla (1995)
Maya Kamenna tvar (1996)
Parta maleho Jonssona aneb Loupez kukuricnych lupinku (1996)
Koncert pro Satana (1971)
Animované seriály:
Postrach Dennis
Princezna Sissi
Spiderman
Bob a Margaret
Mala morska vila
Gogs
Ustvany Eric
Mali letajici medvidci
Inspektor Sikula
Ren a Stimpy
Hrane serialy:
Babylon 5
Skoro dokonala
Snílek
Delej to se mnou
Zorro
Mlady Indiana Jones
Rodina ze ZOO
Tajemsvi kamene Sagal
Doupe
Nahla umrti
Sabrina - mlada carodejnice
Valka sousedu
Reality show, pořady atd:
Takešiho hrad
Maximum
Smackdown
Dokumenty:
Rozbourena planeta
Do taju divociny s Toyotou
Svetovy fotbalovy trun
Hollywoodsti mazlicci
Novi objevitele
Filmova kouzla
Lonely Planet
Prokleti jmenem Hollywood
Spickovi sportovci
Ztracene civilizace
Díky za seznam. Já si pamatuju právě ty seriály z FoxKids a pak těch pár kusů co bylo i na Maxu. Hlavně Spidermana a Takešiho. A pak tu barevnou grafiku. Možná se mi podaří něco dohledat ještě v programu. Nebyla to špatná televize, možná že i lepší v něčem než Galaxie. Ale nevydržela dlouho.
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus.Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.