Zajímavá je tady IMHO hlavně účast Evy Hradilové (která se po revoluci v dabingu už moc neobjevovala) a Lubora Tokoše. Potěší i pánové Dufek a Lakomý a celkově fajn oddechový dabing s neoposlouchanými hlasy. Brněnské dabingy byly velmi kvalitní, ale to platí až na čestné vyjímky (např. Želvy ninja, Sindibádova dobrodružství) výhradně pro dabingy staršího data, o čemž svědčí například právě tenhle dabing.
O druhém "dabingu" z Barrandova raději nechci ani slyšet.
Je zde jedna chybně přiřazená postava. Správně má být:
Oldřich Slavík -
Trevor Bardette (šerif Joe Bailey).
Upřesnění:
Ilja Kreslík -
Alan Hale Jr. (Jack Larson),
Jiří Pištěk -
George Wallace (Curly)
Doplnění:
Milan Vágner -
Wallace Ford (Doc Curtis),
Jaroslav Fert (hráč karet),
Maxmilián Hornyš (starší vesničan),
Olga Hegerová (starší žena ve žlutém)
Nečtě titulky
Jan Fiala?
Mark LS: Za ten spam s tím "dochoval se tenhle dabing?" se omlouvám. Ale doufám, že mám právo mít svůj názor, který nikomu nevnucuji (to ani nelze). Je mi to opravdu velmi líto, ale ty nové brněnské dabingy mě opravdu moc nezaujaly - málo hlasů a celkově se snižující kvalita. Brněnské dabingy pro Primu a Novu byly v 90. letech a ještě na přelomu tisíciletí a i těsně po přelomu aspoň decentní (třeba Sindibádova dobrodružství i přes typickou "Davay sestavu" dopadla dobře), ale nemohly se rovnat dabingům ČST Brno. Stejně tak dabingy od Davay - Jake a Tlusťoch, Transformers a další dabingy v prvních letech Davay byly v pořádku, ale tak po roce 1995 už se to skladbou podobalo spíš VHS dabingům. Na dabinzích mimo ČST a ČT Brno mě štve i skutečnost, že někteří herci tam vůbec nebyli obsazováni. Přitom spoustu "méně" známých Brňáků (Josef Štefl, Vilém Lamparter, Stanislava Strobachová, Miroslav Výlet, Jiří Olijnyk, Leopold Franc, Lumír Peňáz atd.) bylo v 90. letech stále naživu a i herecky aktivní. Chápu že u některých tehdy ještě žijících brněnských herců mohly být problémy s obsazováním ze zdravotních, časových či jiných důvodů, ale třeba Rudolf Krátký, Ladislav Suchánek, Josef Karlík nebo Jaroslav Fert dabovali ještě minimálně v polovině 90. let.