Jak jsem poznal vaši matku / How I Met Your Mother
Moderátor: Michaela_
Re: Jak jsem poznal vaši matku / How I Met Your Mother
Oba jsou dobří, ale měl jsem na mysli Davida Novotného 

- Fifa.21
- Poznámka: Filip.Danilov@email.cz
Mně se taky líbil hlavně DAVID Novotný jako Barney válel 

Naposledy upravil(a) Fifa.21 dne 26 lis 2011 19:55, celkem upraveno 1 x.
Souhlasim. David je legendarni
a ostatni jsou dost v pohode, akorat na Teda-vypravece si budu zvykat trosicku dyl

Jelikož je hrozně těžký nadabovat seriál tohodle typu - tak moc úspěšnej a oblíbenej a hlavně vžitej, myslim si, že tvůrci dabingu odvedli dobrou práci. Jednotlivý dabéři tam vcelku seděj a žádnej hlas mě "netahal za uši"
(Jako tomu bylo třeba když jsem poprvé viděl nadabovanýho Briana z Family Guye) .To, že už jsem strašně moc zvyklej na originál a že se s dabingem ztrácí určitý kouzlo a některý vtipy je věc jiná, ale tak je tomu i u jinejch dabingů. Navíc si myslim,že dabing někdy nějakej ten vtípek přidá, proto budu tenhle seriál v dabovaný verzi po očku sledovat, i když plnej prožitek zřejmě budu mít vždycky u originálu.

Souhlasím. Podle mě je Michal Novotný velmi dobrý. A je taky příjemné slyšet neoposlouchaný hlas.bloom píše:Mně se zase Marshall líbí nejvíc ze všech.podzimator píše:Až na Marshalla hodně, hodně dobrý.

EDIT: + vedlejší role: Kateřina Lojdová, Filip Jančík, Dana Černá, Bohdan Tůma, Jitka Ježková
Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
na obhajobu prekladu - prelozeno to bylo jako kozacamper píše:Docela by mne zajimalo proc v dile "mlíko" rekli: az na tu ovci v koupelne, kdyz v originale to je koza, jsem zvedavi jak to bude prelozene v pozdejsich dilech

Hm, tak asi kdyz to dabovali tak si te zamneny nikdo nevsiml 

to je nesmysl, toho si museli všimnout, asi se jim prostě ovce líbila víc no...
Taky to nechápu, ještě v definitivním scénáři, co šel do studia, byla normálně koza. Příležitostně se poptám, jak se to stalo a zkusím to nechat pro reprízu opravit.
škodacamper píše:Takze cool bude vysilat jenom dve serie![]()
![]()
![]()
, misto himym budou vysilat Studio 30 Rock(od 11.2.).
No ja jenom doufam ze tam himym vrati co nejdrive![]()

Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.