Živí mrtví: Počátek konce / Fear the Walking Dead
Moderátor: Michaela_
Re: Živí mrtví: Počátek konce / Fear the Walking Dead
Wau, chválím dodržení Morgana a Carol z WD, akorát ten Ivo Novák na Ricka se mi nelíbí... když už nesehnali Filipa Blažka, tak aspoň mohli někoho, kdo se na něj víc hodí :/ a Madison v prvním díle nebyla? :O já jsem ho ještě neviděl 

Ivo Novák na Ricka mi zněl celkem v pohodě, nicméně Ježíš (Tom Payne), kterého v původním seriálu dabuje Radek Hoppe, vyfasoval Libora Terše

Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

no tak ten Libro Terš na Ježíše byl fakt úlet
naštěstí ty postavy z TWD kromě Morgana tam měli jen fakt malou roličku 

-
Máme za sebou první polovinu 4.série. Ač má někdy AMC dost otřesné dabingy, tak tento je super - včetně překladu. 

V upoutávce na druhou polovinu 4. série má Alicia opět jiný hlas 

Naštěstí jen v upoutávce. Všechny hlasy zůstaly a AMC dokonce nyní titulkama překládá popisky 

V nové řadě bude hrát i postava Dwighta z původního seriálu, kde ho daboval Filip Švarc. 

5. série - doplnění postav:
Nové postavy: Ladislav Cigánek - Matt Frewer (Logan),
- Cooper Dodson (Dylan),
- Bailey Gavulic (Annie),
- Ethan Suess (Max),
Ladislav Županič - Peter Jacobson (Rabbi Jacob Kessner),
Nové postavy: Ladislav Cigánek - Matt Frewer (Logan),

Ladislav Županič - Peter Jacobson (Rabbi Jacob Kessner),
Musím uznat, že Dwightův dabér z Fear the Walking Dead je podle mě lepší než v původním seriálu. Kdo ho tu vůbec dabuje?bernyz píše:V nové řadě bude hrát i postava Dwighta z původního seriálu, kde ho daboval Filip Švarc.
A pokud se někomu z vás Dwightův nový dabér nelíbí, vzpomeňte si na Ricka nebo Ježíše v s4e1. Byla to sice jen jedna epizoda / jedna scéna, ale i tak to byla hrůza... horší než Dwight.
Jinak jsem rád, že překládají Walkers jako Chodci... konečně si nikdo nevymýšlí v překladu vlastní název pro chodce. Za to a za dodržení Morganova dabéra v této i předchozí sérii má u mě dabing FTWD velké plus.
Grace patří mezi hlavní postavy.takezo píše:Epizodní role: Kateřina Lojdová - Karen David (Grace)
I ten nejhorší dabing je pro mě lepší než titulky!
Mluví ho Roman Hájek, teď jsem ho přidal. Ještě jsem zbytek série neslédl, takže později doplním ještě co bude třeba..
Neznámí dabéři - Prosím o pomoc s identifikací

Top: Jiří Schwarz,Filip Švarc,Saša Rašilov,Filip Blažek,Vojtěch Rohlíček,Eliška Balzerová

Top: Jiří Schwarz,Filip Švarc,Saša Rašilov,Filip Blažek,Vojtěch Rohlíček,Eliška Balzerová