Vlčí mládě / Teen Wolf

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

HannahSBD
Kontaktovat uživatele:

Re: Vlčí mládě / Teen Wolf

Nový příspěvek od HannahSBD »

Bohužel, pokud mě uši neklamou, v dalších dvou dílech se nám vrátil pan Rous :vztek:
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

S.Schuller se ti líbil více ? :)
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
HannahSBD
Kontaktovat uživatele:

Radši ani jeden, ale popravdě aspoň ta hloubka hlasu u pana S. byla trošičku menší ;)
Bazi

Nový příspěvek od Bazi »

Myslím, že Libor Hruška si ve 3. řadě střihnul k Peteru Haleovi i roli Scottova otce, agenta Rafaela McCalla.
HannahSBD
Kontaktovat uživatele:

4. SÉRIE:
V českém znění: Michal Holán - Tyler Posey (Scott McCall), Radek Škvor - Dylan O'Brien (Stiles), Petr Gelnar - Tyler Hoechlin (Derek Hale), Rozita Erbanová - Holland Roden (Lydia Martinová), Anna Suchánková - Arden Cho (Kira Yukimurová), Terezie Taberyová - Shelley Hennig (Malia Tateová), Ladislav Cigánek - Linden Ashby (šerif Stilinski + titulky), Bohdan Tůma - Ian Bohen, Orny Adams (Peter Hale, Coach Bobby Finstock, Petr Neskusil - Dylan Sprayberry (Liam Dunbar), Viktor Dvořák - Ryan Kelley (Jordan Parrish), Petra Hobzová - Melissa Ponzio (Melissa McCallová), Pavel Vondra - JR Bourne (Chris Argent), Martina Kechnerová - Megan Tandy (Braeden), Filip Jančík - Seth Gilliam (Dr. Alan Deaton), Vojtěch Hájek - Cody Saintgnue (Brett Talbot) a další

Překlad: Šárka Bartesová
Zvuk: Jaroslav Novák
Produkce: Ondřej Černý
Dialogy a režie českého znění: Kateřina Fuková
Vyrobila: Společnost SDI Media v roce 2014
habatom

Nový příspěvek od habatom »

Někde už začala běžet 6. série s CZ dabingem, nevíte někdo kde? Stahuju z netu (mám už první dva díly)... :-D
filip
Globální moderátor

Nový příspěvek od filip »

6.SÉRIE
V českém znění: Michal Holán - Tyler Posey (Scott McCall), Jan Škvor - Dylan O'Brien (Stiles Stilinski), Marika Šoposká - Holland Roden (Lydia Martinová), Ladislav Cigánek - Linden Ashby (šerif Noah Stilinski + titulky), Petra Hobzová - Melissa Ponzio (Melissa McCallová), Petr Neskusil - Dylan Sprayberry (Liam Dunbar), Vojtěch Hájek - Michael Johnston (Corey), Petr Gelnar - Steven Brand (Dr. Gabriel Valack), Viktor Dvořák - Ryan Kelley (Jordan Parrish), Terezie Taberyová - Shelley Hennig (Malia Tateová), Martina Kechnerová - Victoria Moroles (Hayden Romerová), Bohdan Tůma, Regina Řandová, Bohuslav Kalva, Klára Nováková, Jan Battěk, Oldřich Hajlich

Překlad: Šárka Bartesová
Zvuk: Jaroslav Novák
Produkce: Ondřej Černý
Dialogy a režie: Kateřina Fuková
Vyrobila Společnost SDI Media v roce 2017
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Dan2000

Nový příspěvek od Dan2000 »

Nevíte proč došlo k přeobsazení Rozity Erbanové??
ocypuc

Nový příspěvek od ocypuc »

Už to bylo zmíněno v jiném tématu, prej už nedabuje.
Oblíbené dabérky: Viktorie Taberyová, Jitka Moučková, Kateřina Velebová, Jolana Smyčková, Nikola Votočková
Oblíbení dabéři: Dalimil Klapka, Pavel Tesař, Martin Stránský, Libor Hruška, Jakub Saic
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Joe Black »

No konečně jsem se dostal k seriálu a zatím mám za sebou jen pilotní epizodu, ale seriál jako takový se mi líbí moc. :twisted: ale ta některá spojení, to je tedy občas za trest... aniž bych předem tady pročítal celou diskuzi jsem si šel porovnat ročníky obou herců Tylerů, protože jsem tušil, že to úplně nebude ve stylu "otec a syn" jak evokuje kombinace Holán vs Rous. Škoda toho. Ivo Novák je kapitola sama o sobě, ale vlastně když se dívám, kdy to bylo dabovaný, tak mi přijde, že bohužel v té době to na AXN byla běžná praxe, myslím takovéhle preslapy a další neduhy, co ten dabing má. Ale jelikož se mi seriál líbí, tak to zkusím dojet v dabingu a prekousnu to, i když to zamrzí, že to nedopadlo lépe.
Odpovědět

Zpět na „Seriály“