Hlasy jednotlivých televizních stanic
- ReDabér
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hlasy jednotlivých televizních stanic
První je Petra Tišnovská.
Budy + ReDabér.... tak díkes 
Ok, takže:

SuperMax - Libor Terš, Petra Tišnovská, Bohdan Tůma, Jakub Saic, Vladimír Fišer

Ok, takže:

SuperMax - Libor Terš, Petra Tišnovská, Bohdan Tůma, Jakub Saic, Vladimír Fišer
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
-
Tak, ke Spektru ještě doplňuji Libora Terše, který se tam, bohužel, začíná objevovat čím dál častěji. Doufám, že to není náznak nějaké budoucí trvalé změny, protože by mě hodně mrzelo, kdyby vyměnili medový hlas Jakuba Saice za Teršův uši trhající ječák.
Fishing & Hunting - Zdeněk Mahdal
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
-
Tak jsem teď přepl na Fishing and Hunting a ten hlas co jsem tam slyšel rozhodně nebyl Mahdal. Byl to Ladislav Cigánek. Čímž nevylučuji, že se tam Mahdal vyskytovat může, ale já jsem ho tam neslyšel.
no, občas tam bejvá, neříkám, že často, ale někdy jo..
Na stanici Z1 jsme slyšel Viléma Udatného.
18.05.2008 – 07.05.2015
Na Nově Martin Stránský (ukázky na Dr. House)
Na Nova Cinema začala být slyšet Jitka Moučková
Na AXN Libor Terš
Na Nova Cinema začala být slyšet Jitka Moučková
Na AXN Libor Terš
-
Na Nově Jan Maxián v upoutávkách na Česko Slovenskou Superstar. K té, mimochodem, namlouvá i český komentář. Slovenský komentář pro Markízu, pro případ že by to někoho zajímalo, namlouvá Bruno Ciberej, spolumoderátor předchozích ročníků Superstar.
-
Na ČT24 dělá upoutávky na zvláštní vysílání typu návštěva papeže v Česku (nedá se mluvit o upoutávkách na konkrétní pořady, protože to na ČT24 neexistuje) jejich hlasatel zpráv a začínající dabér (slyšel jsem ho dabovat několik dokumentů pro Spektrum a Viasaty) Jiří Petrovič.
A k AXN Crime doplňuji Vladimíra Fišera a Jakuba Saice. A teď koukám, že je to nějak moc lidí na jeden kanál, zvlášť když to srovnám s AXN Sci-fi.
A ještě potvrzují Mahdala u Fishing & Hunting, takže Fishing & Hunting: Ladislav Cigánek, Zdeněk Mahdal.
A k AXN Crime doplňuji Vladimíra Fišera a Jakuba Saice. A teď koukám, že je to nějak moc lidí na jeden kanál, zvlášť když to srovnám s AXN Sci-fi.
A ještě potvrzují Mahdala u Fishing & Hunting, takže Fishing & Hunting: Ladislav Cigánek, Zdeněk Mahdal.