Kobra 11 / Alarm für Cobra 11

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

HonzaXXII

Re: Kobra 11 / Alarm für Cobra 11

Nový příspěvek od HonzaXXII »

Já bych tímhle způsobem spíš negoval tenhle dvojdíl, vzhledem k tomu co už jsem o něm přečetl. :D :-: :vztek:

Kdyby radši místo toho fakt na jeden díl vrátili Franka (i u Brandrupa je to jen otázka peněz, a ty mají), dovysvětlili jeho odchod, a pokud aspoň trochu možno ho na konci nezabili.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.

Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
videofil
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od videofil »

A ještě nechápu, jak vůbec mohl Mark Keller na něco takového kývnout. :-? Celou dobu to byl v Kobře klaďas, navíc jeden z nejoblíbenějších herců v seriálu a najednou vstane z mrtvých a ještě k tomu navíc záporák. Jinak, když je tu zmínka o tom Brandrupovi, oba se spolu potkali v jedné epizodě nového Doktora z hor.
Manche

Nový příspěvek od Manche »

I když na tenhle seriál už koukám jen příležitostně, když na něj někde narazím, tak snad nevadí, když se k tomuhle taky vyjádřím. Podobně jako Michaela mám rád když se v nějakém seriálu objeví nějaká stará oblíbená postava (trochu se věnuju psaní, třeba i na motivy oblíbených seriálů a rád tam používám staré známé figury), ale rozhodně ne když se kvůli tomu musí vracet ze záhrobí, v tom momentě to fakt začíná zavánět telenovelou. Ještě u nějakého žánru jako sci -fi bych to bral, kdyby šlo o nějakej jednoepizodní návrat, ale tady to teda fakt nesedí. Jinak o tom návratu Andrého jsem si předtím myslel, že třeba nějakej novej zločin bude mít souvislost s něčím starším, což by dalo příležitost pro nějakej flashback, kde by se třeba mohl objevit. Podobně jako Honza jsem Andrého postavu měl rád, ale tohle vlastně degraduje jeho roli v seriálu, navíc ho vrátí ze smrti aby zase na konci zemřel (i když kdo ví, třeba ho za nějakejch 10 řad zase oživí... :roll: )
krpik
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od krpik »

podle mě by ti vzpominky byli lepši.. spiš asi chtěli trošku zvednout zájem tvurci kobry 11.I když novy partak co bude mit Semir je jak z 90tych let ale tento serial už moc nesleduji od dob co umřel Chris no tenhle dil a počkam až umře v Semir pak asi bude The end serialu
mrx.friend

Nový příspěvek od mrx.friend »

fabec122 píše:Jakub Saic si v Pondělních dílech nadaboval vedlejší role, což nejspíše potvrzuje jeho návrat na Marka Kellera
Zrovna jsem chtěl napsat to samý, taky tomu věřim ;)
HonzaXXII

Nový příspěvek od HonzaXXII »

Takže po dnešku potvrzeny oba předpoklady:
1) S Andrém se vrátil i Jakub Saic.
2) Zlatej Bobby. :shock: :-:
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.

Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
fabec122

Nový příspěvek od fabec122 »

Teď když se vyřešil návrat Jakuba Saice na Marka Kellera, by se už spíš hodilo diskutovat o tom, SPOILER!!! Bude dabovat nového parťáka Vinzenze Kiefera, podle mého názoru by byl nejlepší asi Radek Kuchař, ale tak nějak očekávám Marka Holého KONEC SPOILERU!!!
fabec122

Nový příspěvek od fabec122 »

Novým dabérem Bonratha by měl být Jiří Čapka, a titulky by měl namlouvat Libor Hruška
Dosty43

Nový příspěvek od Dosty43 »

Po 20 letech končí má práce na seriálu Kobra 11. Nemohu, totiž, režírovat další řadu, aniž bych mohl svobodně a z nejlepšího přesvědčení obsadit herce, kteří se, dle mého, nejlépe hodí, aby propůjčili hlasy svým zahraničním kolegům. Odmítám přeobsadit herce, jen z důvodu, (jak mi bylo sděleno) že dvě herečky jsou zastupované agenturou. S čistým svědomím mohu říct, že jejich honoráře by nikterak neohrozily rozpočet na výrobu seriálu. Jedná se o další důkaz arogance moci ze strany studia a TV Nova a hlavně pohrdání divákem. Za těchto okolností, bych se nemohl podívat sám sobě do očí, natož se pod seriál podepsat jako režisér. Tímto se omlouvám všem fanouškům Kobry 11. (ale, že jsme si to se Semirem užili. ) Libor Hruška
Lukiz

Nový příspěvek od Lukiz »

Poznamenávám, že to výše sem nepsal sám Libor Hruška, ale je to zkopírované z FB.
Odpovědět

Zpět na „Seriály“