Hlasy jednotlivých televizních stanic
-
Re: Hlasy jednotlivých televizních stanic
Upoutávky na Ligu mistrů a s tím související záležitosti (magazín ligy mistrů) na Prima Cool namlouvá Libor Bouček.
A pár oprav úvodního postu, Vladimír Čech na Universalu nikdy nemluvil, dělal upoutávky pro Hallmark, předchůdce Universalu, ale (na rozdíl od Luďka Čtvrtlíka) na Universal nepřešel.
A Aleš Jarý na hlavní Primě snad také patří minulosti, alespoň já jsem ho tam neslyšel už nějakých 10 let.
A pár oprav úvodního postu, Vladimír Čech na Universalu nikdy nemluvil, dělal upoutávky pro Hallmark, předchůdce Universalu, ale (na rozdíl od Luďka Čtvrtlíka) na Universal nepřešel.
A Aleš Jarý na hlavní Primě snad také patří minulosti, alespoň já jsem ho tam neslyšel už nějakých 10 let.
Upoutávky na Autosalon Prima family začala nově namlouvat komentátorka pořadu Jana Štvrtecká.
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Česká televize píše:Upoutávky promění mimo jiné i novou sestavou hlasů speakerů pro ČT1 a ČT2. K divákovi bude promlouvat vstřícnou, přímočarou řečí, cílenou na typické cílové skupiny. Zpřehlední informace v poutání a nabídne propracovanější střihovou skladbu upoutávek. Hlasy ČT1 bude Martin Stránský a Martina Menšíková, další Tomáš Borůvka a David Švehlík s Jiřím Dvořákem. Za ČT2 budou promlouvat Filip Švarc, Petr Lněnička, Kristýna Jelínková s Vandou Hybnerovou.
-
Díky, Martina Stránskýho už jsem dneska zaznamenal... upravím to. Odkud to máš?
-
Už jsem to našel na stránkách ČT.
Martin stránský?
tak to abych se častěji dívala na Českou televizi

Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

Nevite nahodou typicke hlasy take pro slovenske televize? Na jojce je to obcas tusim Michal Hudak. Muze to nekdo potvrdit ci vyvratit?
dabingforum.cz aneb filmy a seriály hezky česky, zajímá- li Vás cokoli slovenského, pomoc hledejte ZDE 

Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

-
Zdálo se mi to nebo jsem slyšel Izera na Fandovi?
Na Tv Nova chybí zásadní hlas Luboš Novák,není den kdy by ho nebylo slyšet a to už od r.1998