Zdravím všechny,
nevím, pasuje-li tento příspěvek právě sem, tak se už raději předem omlouvám za nevhodné umístění.
Nejedná se totiž o sháňku dabingu, nýbrž o jeho nabídku - tenhle film nadabovala v roce 1996 ČNTS Nova. Z mého pohledu je to dabing velmi povedený a je škoda, že nikde není k dispozici. Já jsem film i s tímto dabingem přehrál z VHS na DVD. Ale kvalita obrazu je dost hrozná.
Proto touto cestou hledám ochotného nadšence, který by natáhnul tento dabing na nějakou kopii tohohle filmu s pořádným wide-screen obrazem. Nikdy jsem tohle nedělal a nemám teď dost času se to naučit.
Kdo má zájem, nechť se mi ozve, rád s ním domluvím detaily.
Honza
Odkaz na film:
http://www.csfd.cz/film/1806-videodrome/
Videodrom /Videodrome (1983)
- Stanley Roe
Re: Videodrom /Videodrome (1983)
Smím se zeptat, jestli měl někdo zájem, popř. se to dostane mezi obyčejné lidi? 

- Stanley Roe
Mám snad hotovo. Nejsem si jistý akorát v jediné pasáži, kde bylo střihnutých cca 6 vteřin naštěstí bez dabingu. Přidal jsem z originální stopy no nevím, jestli to bude moc naškodu. Důležitá zpráva pro nedočkavce je, že ta přidaná minuta a půl neobsahovala vyloženě dabing .. ledatak zvuky mučení či erotických scén vystřihnutých TV cenzurou
.. Příští týden bude link na stažení avi ke studijním účelům uveřejněn se svolením dárce czstopy na warforum.cz .

Stanley Roe odvedl mimořádně dobrou práci a stáhnutí filmu s dabingem vřele doporučuji všem.Stanley Roe píše:Mám snad hotovo. Nejsem si jistý akorát v jediné pasáži, kde bylo střihnutých cca 6 vteřin naštěstí bez dabingu. Přidal jsem z originální stopy no nevím, jestli to bude moc naškodu. Důležitá zpráva pro nedočkavce je, že ta přidaná minuta a půl neobsahovala vyloženě dabing .. ledatak zvuky mučení či erotických scén vystřihnutých TV cenzurou.. Příští týden bude link na stažení avi ke studijním účelům uveřejněn se svolením dárce czstopy na warforum.cz .
Díky ti!
Už je to sice 5 let staré téma, ale snad mi někdo pomůže s hledáním tohoto filmu s českým dabingem, nebo alespoň s českou zvukovou stopou
P.J