Futurama / Futurama
Moderátor: Michaela_
Re: Futurama / Futurama
Hele kdo daboval v bendrově parádním ternu toho hlavního nudistu
12.1. ve 20:45 začíná na Prima COOL 8. série...
- Fifa.21
- Poznámka: Filip.Danilov@email.cz
8. SÉRIE
V českém znění: Jan Dolanský (Philip J. Fry), Andrea Elsnerová (Turanga Leela), Martin Stránský (Bender), Tomáš Juřička (Hermes Conrad), Jitka Moučková (Amy Wongová), Dalimil Klapka (Profesor Farnsworth), Bohdan Tůma (Zoidberg), Zbyšek Pantůček (Zapp Brannigan), Petra Jindrová (Labarbara Condradová), Milan Slepička (Scruffy), Radovan Vaculík, Marcela Nohýnková, Jaroslav Kaňkovský, Martin Sobotka, Saša Rašilov, Jana Mařasová, Jan Maxián, Jiří Kodeš (titulky) a další
Překlad: Petr Finkous
Zvuk: Svatopluk Cechel
Dramaturgie: Silvie Šustrová
Produkce: Zdena Sirotková, Kristýna Pavlíková
Vedoucí dramaturg: Lucie Donátová
Šéfproducent: Jaroslav Richtr
Dialogy: Luděk Koutný
Režie českého znění: Jiří Kodeš
Vyrobilo: S Pro Alfa CZ a.s. pro FTV Prima s.r.o. 2011
V českém znění: Jan Dolanský (Philip J. Fry), Andrea Elsnerová (Turanga Leela), Martin Stránský (Bender), Tomáš Juřička (Hermes Conrad), Jitka Moučková (Amy Wongová), Dalimil Klapka (Profesor Farnsworth), Bohdan Tůma (Zoidberg), Zbyšek Pantůček (Zapp Brannigan), Petra Jindrová (Labarbara Condradová), Milan Slepička (Scruffy), Radovan Vaculík, Marcela Nohýnková, Jaroslav Kaňkovský, Martin Sobotka, Saša Rašilov, Jana Mařasová, Jan Maxián, Jiří Kodeš (titulky) a další
Překlad: Petr Finkous
Zvuk: Svatopluk Cechel
Dramaturgie: Silvie Šustrová
Produkce: Zdena Sirotková, Kristýna Pavlíková
Vedoucí dramaturg: Lucie Donátová
Šéfproducent: Jaroslav Richtr
Dialogy: Luděk Koutný
Režie českého znění: Jiří Kodeš
Vyrobilo: S Pro Alfa CZ a.s. pro FTV Prima s.r.o. 2011
Saša Rašilov (Oblázek) , Martin Sobotka (Boraxový Kid)
Tvůrce velice amatérských titulků filmu Pán Času: Hledání Nekonečna
Sašu Rašilvoa jsem slyšela moc rádastarpep píše:Saša Rašilov (Oblázek) , Martin Sobotka (Boraxový Kid)

Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

Já oba dva, takové milé překvápko to bylo. Jinak Dolánský je taky skvělý.
Tvůrce velice amatérských titulků filmu Pán Času: Hledání Nekonečna
Saša se k dabingu Futuramy dobrovolně přihlásil, že prej je jinak doma před dcerama nikdo 

Rád bych se zeptal jsety nevijde i zbytek Futurami na DVD zatim je pouze 1. a 2. serie. Mne osobne by stačilou pouze s tytulkama ale zato s bonusama. ty nesmenj chybet.