Prosím doplň:
Regina Řandová -
Zehra Leverman (paní Maximovová)
Jakub Saic -
Željko Ivanek (vědec pentagonu) OPRAVA Petr Pospíchal
Zbyšek Horák
... tak, a to je všechno, co mi zůstalo v hlavě. Samozřejmě je tam ještě pár dalších dabérů na vedlejší role, ale Vojtěch Hájek, který dabuje celkem důležitou roli tam dabuje až moc vedlejších, což pro mě bylo rušivé.
Nevím co dělá Zdeněk Mahdal v obsazení. Ve filmu, jehož verze se promítá v kinech vůbec nic nedabuje. Wolverine tam je (menší, ale skvělé cameo), ale nic neřekne. Jasně, takhle to už přišlo, ale proč tam ten Mahdal je? Mohl by to někdo zjistit?
Moje menší teorie je, že později vyjde na Blu-ray zase nějaká prodloužená verze, kde třeba dabovat bude.
A jelikož už teď byl v požadavcích Foxu na zachování role, tak s ním prostě do nějakého toho "Wolverine Cutu?" počítají, a tak ho rovnou připsali do obsazení... ?
Lumír Olšovský - Svou roli vyšvihl. Mě osobně přišlo, že se snažil víc, než kdy dřív. Tleskám!
Martin Stránský - Hlavně, že byl zachován. Sedne tam zkrátka perfektně. Taktéž potlesk!
Oldřich Hajlich,
Marek Holý,
Martin Kubačák,
Terezie Taberyová,
Petr Neskusil - Když to shrnu rychle - byla to normálka. Nic extra pro mě... Klasické výkony. Slyšel jsem rád na Alexovi opět Martina K., který si po pauze "Budoucí minulost" Havoka opět zopakoval.
Jak už jsem psal,
Vojtěch Hájek dabuje celkem asi 3 další vedlejší postavy a to bylo pro mě rušivé. Zvlášť, když se Stryker ve filmu objevil na docela delší chvilku, než jsem čekal, ale na druhou stranu toho moc nenamluvil. Zkrátka se mi to ale nelíbilo.
Jiří Ployhar - Zněl mi divně. Podle mě se na Apokalypse mohl zvolit někdo jiný kdo tam lépe sedne. Např. Zdeněk Hruška by s upraveným hlasem zněl určitě famózně.
Karel Heřmánek ml. - Hodně se mi líbil. Měl by rozhodně dabovat častěji. Pro moje uši zas tak neohrabaně
(v dabingu) nezněl. Tady vážně supr!
Sabina Laurinová - Bezvadná. Další potlesk

(a nebudu to dál rozmazávat, nikoho nebaví to číst

).
Markéta Stehlíková - Na Olivii mám nejraději Irenu Máchovou. Hlavně v seriálu Newsroom byla pro mě skvělá. Neříkám, že Stehlíková byla špatná, ale rozhodně to dobrá volba nebyla.
Klára Sochorová + Rose Byrne - To mě hodně zklamalo. Už ze začátku, kdy jsem to tady viděl napsané. Nevěřil jsem, že to bude taková škoda, ale vážně to byla velká škoda neobsadit Andreu Elsnerovou.
Sochorová se na Rose vůbec nehodila. Asi nejhůře obsazená osoba v tomhle dabingu.
Pavlína Kostková - Nooo, tak Kostková je druhá nejhorší. Dával jsem jí hodně šanci, jen kvůli tomu, že na Sophii Turner jsme ještě nikoho jiného neslyšeli, ale vážně, když se nepodařila Korolová, mohla se najít jiná lepší volba.
Dabing hodnotím, tak, že vlastně moc nevím. Nebude mě to rozhodně budit, jako noční můra stejnak jako ostatní dabingy od mistra Pospíchala, ale vážně nic tak bezvadného, z čeho jsem byl zpočátku nadšen to nebylo. (Vážně jen můj osobní názor je) 5/10.
Překlad - to byla normálka. Líbila se mi ta Erikova věta, kterou říkal na začátku 2. dabovaného traileru. Hezky tam šel porovnat Libert se Stránským. Rozhodně jsem rád, za "návrat" pana Finkouse k Foxovským Marvelovkám.

... Teď nikdo neví, co bude dál. Žádní další X-Meni zatím oznámeni nejsou.
Snad nám to vynahradí Wolverine 3, Deadpool 2 nebo X-Force.
Když mojí reakci na dabing píšu hned po příchodu z kina, je to moc krátký nebo dlouhý, moc okecaný nebo zkrácený... no prostě, později to napíšu ještě jednou a třeba na někoho změním názor.
BTW: Stan Lee se samozřejmě ve filmu objevil, ale nemluvil. Další věcí je, že spekulace o tom, že se zde objeví Gambit byly taky vyvráceny - Gambit nebyl...
Když mám zhodnotit film, tak byl rozhodně z trilogie mladších X-Menů nejlepší. Je spoustu negativních recenzí, ale mě se to líbilo. Dabing tomu rozhodně pomohl. Určitě patří k těm lepším pracem od Barrandova!