Superman - trailer

filip
Globální moderátor

Superman - trailer

Nový příspěvek od filip »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB

TRAILER B: https://www.youtube.com/watch?v=U4aENY35SBU
V českém znění: Marek Lambora - David Corenswet (Clark Kent / Superman), Nina Horáková - Rachel Brosnahan (Lois Laneová), Václav Šanda - Nicholas Hoult (Lex Luthor), Tomáš Juřička - Pruitt Taylor Vince (Jonathan Kent), Zuzana Schulzová - Neva Howell (Martha Kentová), Ladislav Novák - Corey J. Rice (muž), Tomáš Gibiš (komentář)

Překlad: Jakub Racek
Produkce: Lenka Skřečková
Zvuk: Filip Mošner
Dialogy a režie: Ladislav K.J. Novák
Pro Warner Bros. vyrobila LS Productions - 2025

TRAILER D: Kino uvedení
V českém znění: Marek Lambora - David Corenswet (Clark Kent / Superman), Nina Horáková - Rachel Brosnahan (Lois Laneová), Tomáš Gibiš (komentář)

Překlad: Jakub Racek
Produkce: Lenka Skřečková
Zvuk: Filip Mošner
Dialogy a režie: Ladislav K.J. Novák
Pro Warner Bros. vyrobila LS Productions - 2025
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
dabing fans

Re: Superman - trailer

Nový příspěvek od dabing fans »

Kéž by pak do finálního dabingu byl obsazen Vojtěch Kotek. Moc bych ocenil, kdyby se ho tvůrcům podařilo sehnat. Marek Lambora má dost nevýrazný hlas. Proto bych dal přednost charismatičtějšímu hlasu od dabéra, který má s dabingem mnohem větší zkušenosti. Co mě ale potěšilo je obsazení Václava Šandy na Nicholase Houlta.
xXx Star

Nový příspěvek od xXx Star »

Na to, že dabuje poměrně málo, tak ho má výrazný celkem dost. A určitě se na něj hodí víc než Kotek. Jenže pro některé by byl každý dabér kromě vysněného Kotka špatnou volbou. Velmi mě potěšilo obsazení Niny Horákové na Lois Lane. Říkal jsem si, že by se na ni mohla hodit. Doufám, že tohle obsazení zůstane do finálního dabingu. :-: Teď jen doufat, že bude vhodně vybraná dabérka i pro Supergirl.
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Anežka Saicová, Jan Šťastný, Petr Lněnička, Barbora Šedivá, René Slováčková, Miloslav Mejzlík, Jiří Plachý, Sára Nygrýnová, Kateřina Winterová, Jiří Klem, Bohumil Švarc ml., Terezie Taberyová, Robert Hájek
eroXman
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od eroXman »

Marek Lambora že má nevýrazný hlas? Dovolím si nesouhlasit a mě se dost zamlouvá, tak doufám, že vyjde i do finálního obsazení. U Lois jsem doufal v Mariku Šoposkou (NH mi v tom traileru přišla nevýrazná) a u Luthora v Petra Neskusila. Celkově se na ten film těším, tak doufám, že i ten dabing i film bude stát za to.
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.

- Tomáš G. Masaryk
dabing fans

Když už bych to měl říct naplno, tak Marek Lambora na mě v tom traileru působí spíš amatérským dojmem. Nemyslím to vůči němu špatně. I právě kvůli tomu, že zatím není vydabovaný. Ale nechtěl bych, aby na jednu z hlavních rolí DC filmů byl obsazen někdo, kdo nemá prostě dostatečné zkušenosti. Mě mimo jiné jde i o to, aby to nedopadlo třeba jako v Marvelu a obsazení spidermana, kde Adam Mišík to herecky taky moc nezvládal o tom se pak dost mluvilo. U Rachel Brosnahan bych byl určitě raději za Zuzanu Ščerbovou. Myslím, že ještě film nadabovaný nebude, tak se může ještě ledacos změnit. Právě ta hlavní role by měla být obsazená tím nejlepším možným hercem, což Marek Lambora není.
xXx Star

Nový příspěvek od xXx Star »

Zrovna Marika Šoposká mi připadá, že má na Lois moc vysoký, uječený a nepříjemný hlas, A navíc ji hraje herečka s dost drsným hlasem. Dokázal bych si představit i jiné dabérky, ale Nina podle mě není vůbec špatná. A Zuzana Ščerbová se na ni taky vůbec nehodí a navíc je o 11 let starší než herečka.
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Anežka Saicová, Jan Šťastný, Petr Lněnička, Barbora Šedivá, René Slováčková, Miloslav Mejzlík, Jiří Plachý, Sára Nygrýnová, Kateřina Winterová, Jiří Klem, Bohumil Švarc ml., Terezie Taberyová, Robert Hájek
eroXman
Kontaktovat uživatele:

Zkouknul jsem ten trailer několikrát jak s dabingem, tak s titulky a přesto mi Marek Lambora přijde dobrý a navíc, je to JEN TRAILER, takže nadabovat ty věty vytržené z kontextu tak, aby to znělo dobře, není jednoduché. Věřím, že ve výsledku by byl skvělý, protože když si vzpomenu, jak skvěle nadaboval Chalameta v obou dílech Dun, který taky režíroval Ladislav Novák, tak jsem přesvědčený, že by tady ML podá skvělý výkon. A vůbec nesouhlasím s tím, že ML zní amatérský. Ale souhlasím i s Vojtou Kotkem, ten by taky nebyl špatný.

Nechci znít nějak rýpavě, ale je někde nějaká herečka, kde bys nenavrhoval Zuzanu Ščerbovou? :lol: Ano, Marika má o něco vyšší hlas, ale podle mě by roli Lois zvládla perfektně a NH mi prostě přijde nevýrazná. A že by měla Rachel Brosnahan nějak moc drsný hlas mi nepřijde.

Věřím, že výsledek bude stát za to, protože Ladislav Novák je jeden z opravdu dobrých režiséru (soudím i hlavně podle Duny) a jsem zvědavý, kdo si teda nadabuje Franka Grilla :D
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.

- Tomáš G. Masaryk
dabing fans

Mě přijde nevýrazný Marek Lambora a tobě zase Nina Horáková. Byl to zatím jen trailer, třeba to pak bude jinak jak jsem říkal. V obou filmech Dun je to úplně jiný typ postavy. Superman má ještě ke všemu dvojroli Clarka Kenta a Supermana. Je potřeba, aby to dabér dokázal dostatečně rozlišovat. Ale jsem rád, že souhlasíš s tím, že Vojtěch Kotek by byl dobrý, to jsem rád. :)
eroXman
Kontaktovat uživatele:

Spíš jsem chtěl říct, že bych nepodceňoval ML, protože v dabingu zmiňované Duny byl dost přesný originálu (poukazuji na dabingové schopnosti ML) a ve výsledku si myslím, že to může být perfektní, což platí i pro Ninu Horákovou (ve výsledku může být skvělá). :-) Nebo ve finálním obsazení bude úplně někdo jiný a budeme tak oba překvapení :lol:

- Tomáš G. Masaryk
MikeZ
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od MikeZ »

Dobrý, "je to jenom trailer", ale je teda nadabovaný úplně strašně. Lambora mi taky přijde nevýrazný, Šanda je úplně mimo. Tomáš Juřička se na tyhle postarší mentory nehodí, nepasoval ani k Serkisovi v Batmanovi taky od LKJN, a jak dramaticky odděluje slova, zní jako po mrtvici. A proč si Lois s Clarkem vykají ještě dřív než s ním začne dělat oficiální rozhovor jako se Supermanem?

Pustil jsem si pro srovnání slovenský trailer a ten mi přijde mnohem přirozenější.
Odpovědět

Zpět na „Trailery“