Příběhy z knih, které nikdo stále nechce zfilmovat
-
Příběhy z knih, které nikdo stále nechce zfilmovat
Znáte nějaký příběh, který nikdo ještě nezfilmoval, ale vy byste ho v kinech vidět chtěli?
Jaký? Já bych si třeba přála, aby byla zfilmovaná kniha od Emily Rodaové- Deltora.
Jaký? Já bych si třeba přála, aby byla zfilmovaná kniha od Emily Rodaové- Deltora.
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Re: Příběhy z knih, které nikdo stále nechce zfilmovat
V tomhle musím souhlasit. Já mohu přidat knižní sérii němce Christopha Marziho Malfuria nebo Patricka Carmana Elyonova země. Ale takových sérií je opravdu kvantum. Když jsme u toho dvě z mých oblíbených knižních sérií by měly v příštích letech mít film (první díly): Tajemství nesmrtelného Nikolase Flamela (Alchymista) a Příběhy Septimuse Heapa (Magyk).Isaac Newton a Zazu píše:Znáte nějaký příběh, který nikdo ještě nezfilmoval, ale vy byste ho v kinech vidět chtěli?
Mám jednu oblíbenou military SF ságu, Honorverse, a ta k tomu přímo vybízí. Tolik cool momentů se hned tak nenajde. Bohužel vzhledem k rozsáhlosti to chce přinejmenším seriál. A Echo Valley Entertainment, který vlastní práva, se s filmem fláká...
Seriálový maniak.
Moji top dabéři: Ladislav Mrkvička, Bohdan Tůma, Ivana Andrlová, Vladislav Beneš.
Ani milion příspěvků na DF tě neudělá awesome, když se chováš jako pako.
Moji top dabéři: Ladislav Mrkvička, Bohdan Tůma, Ivana Andrlová, Vladislav Beneš.
Ani milion příspěvků na DF tě neudělá awesome, když se chováš jako pako.
Já bych byl docela zvědavý na filmovou verzi Salvatoreho série o Drizztovi. Nebo moje milované Spolčení hlupců.
I když, člověk často vidí jak se filmováním dá zlikvidovat knížka (zdravím Jméno Růže).
I když, člověk často vidí jak se filmováním dá zlikvidovat knížka (zdravím Jméno Růže).
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů dlouhodobě nepřítomen.
Kdyby se něco dělo - PM.
Kdyby se něco dělo - PM.
V téhle kategorii bylo delší dobu Mládí v hajzlu, ale tam už je první film dokončen, takže z knížek asi řeknu "cokoli z 87.revíru Eda McBaina", protože to je další moje zamilovaná série.
A jelikož jsem velký komiksomil, nadhodím ještě názvy Preacher, Hitman, Transmetropolitan a temná detektivka Fell.
A jelikož jsem velký komiksomil, nadhodím ještě názvy Preacher, Hitman, Transmetropolitan a temná detektivka Fell.

Já bych byl nejšťastnější, kdyby někdo, kdo má kvality točit fantasy, např. Peter Jackson, natočil celou sérii Odkazu Dračích Jezdců(Eragon, Eldest, Brisingr + zatím nejmenovaný 4. díl), včetně prvního dílu, který Stefen Fangmeier totálně pohnojil. Jediné co na něm bylo dobré bylo obsazení a i dabing byl dobrý (např. obsazení Kryštofa Hádka, který moc nedabuje), ale příběhově to byl totální úlet.
mno, nevím, zda se to počítá úplně do knih, ale já jakožto hodně komiksový mozek si samo přeju, aby se do filmů dostalo co nejvíc komiksových hrdinů... ale opravdu v komiksovém stylu, ať se toho tvůrci nebojí... sice za komiksovost schytávají kritiku (F4) a za realističnost se pějí ódy (The Dark Knight), ale pak už to není komiks... koneckonců i z Iron Mana mám pořád pocit, že se jim do toho moc nechce, doufám, že si Mandarina jen schovávají... nebo, že z něj taky neudělaj hi-tech monstrum
mno a pak bych byl rád za zfilmování knih ze světa Warcraftu... sice se Warcraft už chystá, ale tam si pro jistotu vymyslí svoji zápletku, aby něco nepokazili... mno a za jinýho režiséra bych se nezlobil... dát film, kterej bude hodně záviset na tricích režisérovi, kterej s něma neumí pracovat (Spidey byl trikově těžce zabitej)... možná nej cesta by byla, jak už jsme se tu bavili s Markusem udělat CGI Warcraft...

mno a pak bych byl rád za zfilmování knih ze světa Warcraftu... sice se Warcraft už chystá, ale tam si pro jistotu vymyslí svoji zápletku, aby něco nepokazili... mno a za jinýho režiséra bych se nezlobil... dát film, kterej bude hodně záviset na tricích režisérovi, kterej s něma neumí pracovat (Spidey byl trikově těžce zabitej)... možná nej cesta by byla, jak už jsme se tu bavili s Markusem udělat CGI Warcraft...
Jsem fanoušek kvalitního dabingu. Tím špatným si filmy kazit nenechám.
-
Souhlasím s oberonem, Eragon se doopravdy nevyved, ani ten modrý drak nebyl terno...- vypadal tak nějak uměle... 

- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
No mě se Saphira líbila nejvíce jako mládě (to byla opravdu rozkošná), ale líbila se mi i jako dospělá.Isaac Newton a Zazu píše:Souhlasím s oberonem, Eragon se doopravdy nevyved, ani ten modrý drak nebyl terno...- vypadal tak nějak uměle...
-
Podle mě byla taková moc plastová... Měla ale krásné oči plné inteligence a moudrosti, mě se na ní především líbila její povaha.Joe Black píše:No mě se Saphira líbila nejvíce jako mládě (to byla opravdu rozkošná), ale líbila se mi i jako dospělá.Isaac Newton a Zazu píše:Souhlasím s oberonem, Eragon se doopravdy nevyved, ani ten modrý drak nebyl terno...- vypadal tak nějak uměle...