Příběhy z knih, které nikdo stále nechce zfilmovat

Povídejte si i o věcech, které nesouvisí přímo s dabingem
Isaac Newton a Zazu

Příběhy z knih, které nikdo stále nechce zfilmovat

Nový příspěvek od Isaac Newton a Zazu »

Znáte nějaký příběh, který nikdo ještě nezfilmoval, ale vy byste ho v kinech vidět chtěli?
Jaký? Já bych si třeba přála, aby byla zfilmovaná kniha od Emily Rodaové- Deltora.
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Re: Příběhy z knih, které nikdo stále nechce zfilmovat

Nový příspěvek od Joe Black »

Isaac Newton a Zazu píše:Znáte nějaký příběh, který nikdo ještě nezfilmoval, ale vy byste ho v kinech vidět chtěli?
Jaký? Já bych si třeba přála, aby byla zfilmovaná kniha od Emily Rodaové- Deltora.
V tomhle musím souhlasit. Já mohu přidat knižní sérii němce Christopha Marziho Malfuria nebo Patricka Carmana Elyonova země. Ale takových sérií je opravdu kvantum. Když jsme u toho dvě z mých oblíbených knižních sérií by měly v příštích letech mít film (první díly): Tajemství nesmrtelného Nikolase Flamela (Alchymista) a Příběhy Septimuse Heapa (Magyk).
Geser
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Geser »

Mám jednu oblíbenou military SF ságu, Honorverse, a ta k tomu přímo vybízí. Tolik cool momentů se hned tak nenajde. Bohužel vzhledem k rozsáhlosti to chce přinejmenším seriál. A Echo Valley Entertainment, který vlastní práva, se s filmem fláká...
Seriálový maniak.
Moji top dabéři: Ladislav Mrkvička, Bohdan Tůma, Ivana Andrlová, Vladislav Beneš.

Ani milion příspěvků na DF tě neudělá awesome, když se chováš jako pako.
Opsha

Nový příspěvek od Opsha »

Já bych byl docela zvědavý na filmovou verzi Salvatoreho série o Drizztovi. Nebo moje milované Spolčení hlupců.
I když, člověk často vidí jak se filmováním dá zlikvidovat knížka (zdravím Jméno Růže).
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů dlouhodobě nepřítomen.
Kdyby se něco dělo - PM.
DavePave

Nový příspěvek od DavePave »

V téhle kategorii bylo delší dobu Mládí v hajzlu, ale tam už je první film dokončen, takže z knížek asi řeknu "cokoli z 87.revíru Eda McBaina", protože to je další moje zamilovaná série.
A jelikož jsem velký komiksomil, nadhodím ještě názvy Preacher, Hitman, Transmetropolitan a temná detektivka Fell. :D
oberon
Senior admin

Nový příspěvek od oberon »

Já bych byl nejšťastnější, kdyby někdo, kdo má kvality točit fantasy, např. Peter Jackson, natočil celou sérii Odkazu Dračích Jezdců(Eragon, Eldest, Brisingr + zatím nejmenovaný 4. díl), včetně prvního dílu, který Stefen Fangmeier totálně pohnojil. Jediné co na něm bylo dobré bylo obsazení a i dabing byl dobrý (např. obsazení Kryštofa Hádka, který moc nedabuje), ale příběhově to byl totální úlet.
Brocc

Nový příspěvek od Brocc »

mno, nevím, zda se to počítá úplně do knih, ale já jakožto hodně komiksový mozek si samo přeju, aby se do filmů dostalo co nejvíc komiksových hrdinů... ale opravdu v komiksovém stylu, ať se toho tvůrci nebojí... sice za komiksovost schytávají kritiku (F4) a za realističnost se pějí ódy (The Dark Knight), ale pak už to není komiks... koneckonců i z Iron Mana mám pořád pocit, že se jim do toho moc nechce, doufám, že si Mandarina jen schovávají... nebo, že z něj taky neudělaj hi-tech monstrum :)

mno a pak bych byl rád za zfilmování knih ze světa Warcraftu... sice se Warcraft už chystá, ale tam si pro jistotu vymyslí svoji zápletku, aby něco nepokazili... mno a za jinýho režiséra bych se nezlobil... dát film, kterej bude hodně záviset na tricích režisérovi, kterej s něma neumí pracovat (Spidey byl trikově těžce zabitej)... možná nej cesta by byla, jak už jsme se tu bavili s Markusem udělat CGI Warcraft...
Jsem fanoušek kvalitního dabingu. Tím špatným si filmy kazit nenechám.
Isaac Newton a Zazu

Souhlasím s oberonem, Eragon se doopravdy nevyved, ani ten modrý drak nebyl terno...- vypadal tak nějak uměle... :(
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Joe Black »

Isaac Newton a Zazu píše:Souhlasím s oberonem, Eragon se doopravdy nevyved, ani ten modrý drak nebyl terno...- vypadal tak nějak uměle... :(
No mě se Saphira líbila nejvíce jako mládě (to byla opravdu rozkošná), ale líbila se mi i jako dospělá.
Isaac Newton a Zazu

Joe Black píše:
Isaac Newton a Zazu píše:Souhlasím s oberonem, Eragon se doopravdy nevyved, ani ten modrý drak nebyl terno...- vypadal tak nějak uměle... :(
No mě se Saphira líbila nejvíce jako mládě (to byla opravdu rozkošná), ale líbila se mi i jako dospělá.
Podle mě byla taková moc plastová... Měla ale krásné oči plné inteligence a moudrosti, mě se na ní především líbila její povaha.
Odpovědět

Zpět na „Mimo mísu“