Policajt v Beverly Hills / Beverly Hills Cop

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Tsatsiki1

Re: Policajt v Beverly Hills / Beverly Hills Cop

Nový příspěvek od Tsatsiki1 »

Takže Prima, kterou jsem chválil, že vysílá dabing s Kaiserem a ne jak Paramount nový dabing s Mahdalem,udělala to, co kdysi Nova.
Do roku 2012, i v roce 2011 šel dabing s Kaiserem.
A buch.
2012 najednou Mahdal, mimochodem na Murphyho neskutečně nudný.
Ten se hodí na Cage, ale na Murphyho nemá.
Když není Kaiser, tak ještě Dejdar nebo Juřička ho dávaj,ale Mahdal je mimo, nevím, ktery blbec ho vždy obsadí, ale beztak tu dabingovou společnost vlastní a obsazuje se sám.
Tsatsiki1

Nový příspěvek od Tsatsiki1 »

FragMan píše: 05 srp 2023 23:34 K tomu 4. dabingu: vím, že to teď asi od některých hodně schytám, ale mě se líbil. Nejsem bůhvíjakej fanda tohoto filmu, první dabing jsem slyšel tak 2x-3x, nemám ho moc v hlavě a ta změna mi vůbec nevadila. Zdeněk Mahdal rozhodně nezní nijak staře a chvílemi se mi i zdálo, že se snaží nepřekonatelný Kaiserův výkon alespoň napodobit. Ostatní herecké výkony pak byly naprosto OK a k překladu nemám připomínek.

Důvod, proč Prima použila tento dabing, by mohl alespoň spekulativně být ten, že běžela nějaká novější obrazová kopie (alespoň se mi zdá výrazně hezčí, než co si pamatuju, i ve srovnání s HD kopií Novy) a nechtělo se jim to znovu stříhat.

Samozřejmě v ideálním světě by nevzniknul jiný než 1. dabing a vystřižené scény by se co nejdříve, ještě v 90. letech, normálně dodabovaly a pak už by žádné stříhání nebylo potřeba...
Krásnou kopii vysílali už předtím normálně v Hd
FragMan

Nový příspěvek od FragMan »

To ano, ale i v rámci HD kopií existuje více masterů. https://caps-a-holic.com/c_list.php?c=5381
richardda

Nový příspěvek od richardda »

Takze dle dnesni ZONY pry vyjde POLICAJT i na UHD a s dabingem :!: :o Docela by me zajimalo jestli se nestane zazrak a na UHD treba nebude dabing s panem Kaiserem. To by byla PECKA! ;)
NOVA, jedině ona.
koubafire

Nový příspěvek od koubafire »

Na UHD je dabing SkyShowtime
richardda

Nový příspěvek od richardda »

Opravdu? Tak to bych teda necekal. :o Sazel jsem na DVD dabing. Stejne je to ale lepsi, nez jak dopadl UHD s UPRCHLIKEM. :cry:

Kazdopadne diky za informaci. :-:
NOVA, jedině ona.
koubafire

Nový příspěvek od koubafire »

Průser je, že jsme přidali k Italum na disk. I kdyby udělali i dvojku tak na trojce už Italština je, tak je je trojka pro nás bez šance.
Harper66

Nový příspěvek od Harper66 »

Ten dabing ze SkyShowtime je potvrzenej? :-? Jinak to ale bylo velký překvapení, že z dvd máme rovnou 4K bluray! Rozdíl v kvalitě obrazu bude neskutečnej proti tomu sd rozlišení.
Harper66

koubafire píše: 07 bře 2024 19:40 Průser je, že jsme přidali k Italum na disk. I kdyby udělali i dvojku tak na trojce už Italština je, tak je je trojka pro nás bez šance.
Ve 3 dílu by měla být i španělština, francoužština, japonština, leda, že by 3 díl ve 4K obsahoval jiný evropský jazyky, aby se to vyplatilo. :/
Bylo super mít celou trilogii ve 4K s dabingem jako teď vyšla v zahraničí.
Harper66

koubafire píše: 07 bře 2024 19:40 Průser je, že jsme přidali k Italum na disk. I kdyby udělali i dvojku tak na trojce už Italština je, tak je je trojka pro nás bez šance.
Hele není to bez šance v květnu vychází jak 2 díl tak 3 na 4K blu-ray i s dabingem! :-: Jenom to bude zase Paramount dabing nejspíš, místo dvd dabingu, co je škoda ale i tak je to zázrak! :)
Odpovědět

Zpět na „Filmy“