To byl hlasatel a ten má uplně jinej hlas.To tam spíš daboval hlasatel Saša HemalaDavidHodan píše:Nečte Ty Titulky Miloš Frýba ?
Nechtělo by tam dopsat všechny herce co tam dabovali?Třeba Milan Neděla atd
Moderátor: Michaela_
To byl hlasatel a ten má uplně jinej hlas.To tam spíš daboval hlasatel Saša HemalaDavidHodan píše:Nečte Ty Titulky Miloš Frýba ?
Ty jo, měl jsem ho v podezření, ale nikde na netu jsem nenašel bezpečně jeho hlas pro porovnání. Jaks na to přišel?POMAJZ píše:titulky na ČST a ČT čte Jaroslav Hausdor
Tak to je bomba, dost mě to zajímalo, škoda, že už je po smrti.POMAJZ píše:titulky na ČST a ČT čte Jaroslav Hausdor
Už jsem to jméno někde slyšel, tuším od lladdy z Disney stránek. Vypadá to že měl pravdu. A proboha neříkejte mi nikdo ani ze srandy že už si ho ta kráva zubatá vzala taky, dyť bych přísahal že jsem ho slyšel číst na ČT titulky k dabingům ještě tak kolem roku 2000.POMAJZ píše:titulky na ČST a ČT čte Jaroslav Hausdor
Jasně že byl, pokud odkazy vedou na Zdeňka Hrušku mladšího, vedou blbě.POMAJZ píše:Jinak mám otázku,opravdu dělal české znění Zdeněk Hruška v 19ti letech?Nebyl to spíš otec?
HonzaXXII píše:A proboha neříkejte mi nikdo ani ze srandy že už si ho ta kráva zubatá vzala taky, dyť bych přísahal že jsem ho slyšel číst na ČT titulky k dabingům ještě tak kolem roku 2000.
Se zármutkem oznamujeme, že Jaroslav Hausdor nás po dlouhé a těžké nemoci opustil v neděli 7. dubna 2003.