Futurama / Futurama
Moderátor: Michaela_
Re: Futurama / Futurama
Vím, ale nemůžu komentovat.
Myšleno tak, že ani nikdo jinej z Primy ani odjinud neřekne nic víc.
Myšleno tak, že ani nikdo jinej z Primy ani odjinud neřekne nic víc.
- chovanecm
- Senior admin
- Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.
To může znamenat tři věci
a) nic nebude, ale nechceme to říkat
b) zatím se o tom jedná, nelze komentovat
c) bude, ale je to překvapení
Ale obvykle, když člověk řekne, že to nemůže komentovat, bývá to b) nebo c)
a) nic nebude, ale nechceme to říkat
b) zatím se o tom jedná, nelze komentovat
c) bude, ale je to překvapení
Ale obvykle, když člověk řekne, že to nemůže komentovat, bývá to b) nebo c)

Tak já myslím, že to bude určitě b) nebo c). Myslím si, že Prima považuje Futuramu za největšího koně (můj názor, třeba ne
), který táhne Primu COOL, takže pokud mají dostatek financí tak určitě nejsou proti filmy kupovat. Takže se nechme překvapit 

Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
Já jsem na internetu zatím viděla jeden film Futurama,myslim, nevím jak se to jmenovalo, ale mě to vůbec nenadchlo,vypadalo to, jako počítačová hra a byla to nuda,mám radši seriál. Ale kdyby dávali ten film Bender´s Big Adventure, tak bych se podívala, prý se tam vysvětluje spousta věcí, jako např. jak byl zničen Old New York,apod. 

Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

Proč v prvním příspěvku není i původní dabing ? .... byl v mnoha ohledech lepší, než ten stávající. Myslím, že není dobré takhle zazdívat původní dabingy a snažit se prosazovat nové i za cenu toho, že kvalitě původních se ani nepřibližují.
říkáš ty a myslím, že hodně přeháníš....Torter píše:Proč v prvním příspěvku není i původní dabing ? .... byl v mnoha ohledech lepší, než ten stávající. Myslím, že není dobré takhle zazdívat původní dabingy a snažit se prosazovat nové i za cenu toho, že kvalitě původních se ani nepřibližují.
Jsem fanoušek kvalitního dabingu. Tím špatným si filmy kazit nenechám.
- chovanecm
- Senior admin
- Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.
V tom případě bychom mohli u Hvězdné brány taky připsat tu řádku dabingů jednotlivých epizod, které dělali fanoušci a promítalo se to na Festivalu fantazie a podobně. Na toto téma by se musela vést nějaká diskuze na vyšší úrovni. Ale uznávám, že tak relativně rozsáhlý amatérský dabing jako u Futuramy, tu ještě asi nebyl (nebo aspoň o ničem nevím).
Protože to imho není důležitý z toho hlediska, proč se v tomhle fóru ty obsazení shromažďují - aby se režisér, kterej obsazuje film/seriál X, mohl podívat na obsazení filmu/seriálu Y, kterej s filmem/seriálem X nějak souvisí. A amatérský hlasy zřejmě nikdo obsazovat nebude.Torter píše:Proč v prvním příspěvku není i původní dabing ? .... byl v mnoha ohledech lepší, než ten stávající. Myslím, že není dobré takhle zazdívat původní dabingy a snažit se prosazovat nové i za cenu toho, že kvalitě původních se ani nepřibližují.
A s tou nepřibližující se kvalitou nového dabingu starému jsi mě vážně rozesmál

Dobrej jokeTorter píše:Proč v prvním příspěvku není i původní dabing ? .... byl v mnoha ohledech lepší, než ten stávající. Myslím, že není dobré takhle zazdívat původní dabingy a snažit se prosazovat nové i za cenu toho, že kvalitě původních se ani nepřibližují.

Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
Dokonce hodne dobrejKubaz píše:Dobrej jokeTorter píše:Proč v prvním příspěvku není i původní dabing ? .... byl v mnoha ohledech lepší, než ten stávající. Myslím, že není dobré takhle zazdívat původní dabingy a snažit se prosazovat nové i za cenu toho, že kvalitě původních se ani nepřibližují.