Futurama / Futurama

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

draky

Re: Futurama / Futurama

Nový příspěvek od draky »

Vím, ale nemůžu komentovat.

Myšleno tak, že ani nikdo jinej z Primy ani odjinud neřekne nic víc.
chovanecm
Senior admin
Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.

Nový příspěvek od chovanecm »

To může znamenat tři věci
a) nic nebude, ale nechceme to říkat
b) zatím se o tom jedná, nelze komentovat
c) bude, ale je to překvapení

Ale obvykle, když člověk řekne, že to nemůže komentovat, bývá to b) nebo c) :-)
Kubaz
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Kubaz »

Tak já myslím, že to bude určitě b) nebo c). Myslím si, že Prima považuje Futuramu za největšího koně (můj názor, třeba ne :) ), který táhne Primu COOL, takže pokud mají dostatek financí tak určitě nejsou proti filmy kupovat. Takže se nechme překvapit ;)
Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
Džejňulka

Nový příspěvek od Džejňulka »

Já jsem na internetu zatím viděla jeden film Futurama,myslim, nevím jak se to jmenovalo, ale mě to vůbec nenadchlo,vypadalo to, jako počítačová hra a byla to nuda,mám radši seriál. Ale kdyby dávali ten film Bender´s Big Adventure, tak bych se podívala, prý se tam vysvětluje spousta věcí, jako např. jak byl zničen Old New York,apod. :lol:
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu ;).
Torter

Nový příspěvek od Torter »

Proč v prvním příspěvku není i původní dabing ? .... byl v mnoha ohledech lepší, než ten stávající. Myslím, že není dobré takhle zazdívat původní dabingy a snažit se prosazovat nové i za cenu toho, že kvalitě původních se ani nepřibližují.
Brocc

Nový příspěvek od Brocc »

Torter píše:Proč v prvním příspěvku není i původní dabing ? .... byl v mnoha ohledech lepší, než ten stávající. Myslím, že není dobré takhle zazdívat původní dabingy a snažit se prosazovat nové i za cenu toho, že kvalitě původních se ani nepřibližují.
říkáš ty a myslím, že hodně přeháníš....
Jsem fanoušek kvalitního dabingu. Tím špatným si filmy kazit nenechám.
chovanecm
Senior admin
Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.

Nový příspěvek od chovanecm »

V tom případě bychom mohli u Hvězdné brány taky připsat tu řádku dabingů jednotlivých epizod, které dělali fanoušci a promítalo se to na Festivalu fantazie a podobně. Na toto téma by se musela vést nějaká diskuze na vyšší úrovni. Ale uznávám, že tak relativně rozsáhlý amatérský dabing jako u Futuramy, tu ještě asi nebyl (nebo aspoň o ničem nevím).
draky

Nový příspěvek od draky »

Torter píše:Proč v prvním příspěvku není i původní dabing ? .... byl v mnoha ohledech lepší, než ten stávající. Myslím, že není dobré takhle zazdívat původní dabingy a snažit se prosazovat nové i za cenu toho, že kvalitě původních se ani nepřibližují.
Protože to imho není důležitý z toho hlediska, proč se v tomhle fóru ty obsazení shromažďují - aby se režisér, kterej obsazuje film/seriál X, mohl podívat na obsazení filmu/seriálu Y, kterej s filmem/seriálem X nějak souvisí. A amatérský hlasy zřejmě nikdo obsazovat nebude.

A s tou nepřibližující se kvalitou nového dabingu starému jsi mě vážně rozesmál :)
Kubaz
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Kubaz »

Dobrej joke :D
Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
fabec122

Nový příspěvek od fabec122 »

Kubaz píše:
Dobrej joke :D
Dokonce hodne dobrej :D .Mela by se udelat naka anketa o nej prispevek a tohle tam dat-
Odpovědět

Zpět na „Seriály“