Jak jsem poznal vaši matku / How I Met Your Mother

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

draky

Re: Jak jsem poznal vaši matku / How I Met Your Mother

Nový příspěvek od draky »

Don Arian píše:po shlédnutí 7 dílu v češtině musim změnit svůj názor...jediný kdo mi tam teď trochu nesedí je Ted...uznávám že moje reakce byly přehnané a Davida Novotného jsem si i docela oblíbil coby Barnyho, takže pro mě je tohle jeden z těch lepších dabingů a docela se těším na nové nadabované díly ;) P.S. malá rada na závěr: pro ty co se chtějí podívat na český HIMYM tak v žádném případě na první díl, pusťte si radši 3. díl (aspoň u mě to tak fungovalo :D )
:-:
Ištván87

Nový příspěvek od Ištván87 »

Jojo, na Teda by i podle ukázky konkurzu byl lepší Václav Rašilov... Jinak je fakt, že všichni ujdou... Jen mi tam trochu nesedí Tereza Chudbová.... Ale vzhledem k povaze Robin to ani tak moc nevadí.... S čím nesouhlasím, to je Ranjit... Proč se někdo nezeptal pana Pragera jestli by to aspoň nezkusil s přízvukem....???
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza

Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
oberon
Senior admin

Nový příspěvek od oberon »

Mně by Rašilov neseděl k Tedově obličeji, Písařík se mi i po shlédnutí spousty (resp. první půlce první řady a 3.-5. řady v ENG) zamlouvá víc, klidně si myslete, že sem blázen, ale musíte aspoň přiznat, že Michal Novotný má v několika ohledech téměř shodný hlas s Jasonem.
Don Arian

Nový příspěvek od Don Arian »

oberon píše:Mně by Rašilov neseděl k Tedově obličeji, Písařík se mi i po shlédnutí spousty (resp. první půlce první řady a 3.-5. řady v ENG) zamlouvá víc, klidně si myslete, že sem blázen, ale musíte aspoň přiznat, že Michal Novotný má v několika ohledech téměř shodný hlas s Jasonem.
Michal Novotný byla skvělá volba :-:
"Ticho mozku nebo tě probodnu vidlema!"
Don Arian

v případě že se dočkáme i 4. série tak by mě zajímalo jak to Prima vyřeší u epizody Murtaugh (S04e19). V jedný scéně tam starej Ted vypráví svým dětem o Danny Gloverovi jako seržantovi Roger Murtaugh z filmu Smrtonosná zbraň. A tady máme rovnou 2 otázky: 1. kdo tam promluví jako Roger Murtaugh (sice řekne jen jednu větu a navíc je to scéna z filmu)? Osobně bych byl nejradši kdyby to byl Jan Schánilec, ale pochybuji že by Prima sháněla Jan Schánilce na jednu větu. 2. ta věta zní: "I'm too old for this shit" kde ale starý Ted nahradí slovo "shit" nahradí slovem "stuff". Takže jak to asi překladatel vyřeší.
Mimochodem v český dabingu který je brilantní :-: řekne "Na to jsem už trochu starej", takže kdyby použil tenhle překlad tak se ztratí všechen vtip.
oberon
Senior admin

Nový příspěvek od oberon »

"Na tyhle sračky sem už starej."
"Věci. On řekl věci."
:D
Mimochodem se těšim na pátou sérii, jak tam asi vyřeší díl 5x12, kde má Barney pěvecké číslo. Dodneška žeru, jak se najednou otevřela skříň a ozvalo se "Suit up." :D
Don Arian

oberon píše:"Na tyhle sračky sem už starej."
"Věci. On řekl věci."
:D
Mimochodem se těšim na pátou sérii, jak tam asi vyřeší díl 5x12, kde má Barney pěvecké číslo. Dodneška žeru, jak se najednou otevřela skříň a ozvalo se "Suit up." :D
spíš by to mělo být na konci jako: "Jsem už starej na tyhle ...", protože to starej Ted zastaví a do toho řekne "Věci". A řekl bych že u toho Barnyho pěveckého čísla to bude nazpívaný ale nemusí například Robinin videoklip "Let´s go to the mall!" nadabovanej nebyl.
Mimochodem byli u toho Robinina videoklipu titulky? Já jsem to viděl sice česky, stáhl jsem si to. ale nebyl to TVRip z COOLu, ale ze CBS bez titulků, takže nevim jestli to na COOLu běželo s titulkama.
Džejňulka

Nový příspěvek od Džejňulka »

Don Arian píše:například Robinin videoklip "Let´s go to the mall!" nadabovanej nebyl.
Mimochodem byli u toho Robinina videoklipu titulky? Já jsem to viděl sice česky, stáhl jsem si to. ale nebyl to TVRip z COOLu, ale ze CBS bez titulků, takže nevim jestli to na COOLu běželo s titulkama.
já myslim, že tam titulky byly
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu ;).
TooManyOstriches2

Nový příspěvek od TooManyOstriches2 »

Chyba z kozou/ovcí bla dneska v repríze opravena
camper

Nový příspěvek od camper »

Tak tedka jsem na coolu videl upoutavku na 3.serie, ktera zacne 16. zari
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Seriály“