My z Kačerova / Kačeří příběhy / Ducktales

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

DavidHodan

Re: My z Kačerova / Kačeří příběhy / Ducktales

Nový příspěvek od DavidHodan »

Krikri píše:
mluno píše:Nejvíc mi u novějšího dabbingu vadí že Skrblíka mluví profesor nula (z čipa a dejla). Jinak některé pasáže jsou lepší v tom původním, jiné v novém, ale dát hlavní postavě hlas záporáka z jiného seriálu, to přece nejde. Začínám si zvykat, takže je možný, že až si po pár letech potom pustim čipa a dejla, budu se divit, co tam dělá skrblík.
To se opravdu nenašel vhodnější herec pro hlas skrblíka?
Copak Nula, to by myslím nikomu nevadilo, ale Knota si každý spojuje především s Medvídkem Pú, což je pro předabovaného Skrblíka daleko horší. S touhle logikou výběru dabérů můžeme být rádi, že je ještě nenapadlo pro předabovaného Rampu nasadit Jiráka s hlasem tygra. :lol:
A " Prasátko " Ladislava Potměšila Jako Synovce ! :-D
Sháním staré kazety, jakýkoliv videosystém, nejlépe před r. 89, max. však do r. 98, seznam výhodou ;)
ČSFD: http://www.csfd.cz/uzivatel/77907-davidhodan/
YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCzE_FAgb1uDaPw4ebKYxamg
DavidHodan

Nový příspěvek od DavidHodan »

HonzaXXII píše:Feraríniho taky moc nevím, ale Smrťák byl určitě Vágner, co si pamatuju tak ho v těch titulkách toho dílu i uvádějí a opravdu ten hlas zněl úplně jako Tlusťoch z Chipa a Dalea. A možná to tu už zaznělo, ale "Rampova kočka č. 1" Pírko OuHáro z dílu Agent 00 Kvák byla Simona Stašová a "Rampova kočka č. 2" Sen Sen z dílu Kačer málem králem Martina Hudečková.
A to je ten samý Jaroslav Vágner co mluví Krále Haggarda " V Posledním Jednorožci " ? :-)
Sháním staré kazety, jakýkoliv videosystém, nejlépe před r. 89, max. však do r. 98, seznam výhodou ;)
ČSFD: http://www.csfd.cz/uzivatel/77907-davidhodan/
YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCzE_FAgb1uDaPw4ebKYxamg
Opsha

Nový příspěvek od Opsha »

Mno, tak zrovna Jirák by se mi jako náhrada za Heřmánka byl docela líbil (kdyby byl mladší).
Jinak je to opravdu ten Jaroslav Vágner, víc dabérů toho jména není.
A ještě by to vlastně mohl teoreticky být Miroslav Táborský, který prý Tlusťocha dodaboval v těch šesti ztracených dílech z roku 97, ale ten tehdy snad ani nedaboval.
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů dlouhodobě nepřítomen.
Kdyby se něco dělo - PM.
diawara89

Nový příspěvek od diawara89 »

Nemám čas sledovat nynější vysílání na TV Barrandov, ale jak jsem pochopil ze zdejší diskuze, tak se jedná o novou dabingovou verzi. Je to tak?
Opsha

Barrandov opravdu použil novou verzi, ale momentálně tu řešíme obsazení vedlejších postav ve starém dobrém dabingu z ČT/ČST/Novy.
Kdyby se něco dělo - PM.
Krikri
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Krikri »

DavidHodan píše:Nevíte NÁHODOU kdo mluví v Díle " Skrblík Na Mizině " Pana Flanela a toho Reportéra Pořadu " Nejzámožnější Boháč " ?
Já mám pocit, že toho reportéra mluví Alexander Hemala, dřívější známý hlasatel ČT. Ale zas mi to trochu příjde jako nesmysl, aby hlasatel daboval...
Sháním v CZ:
MALÁ MEMOL
PRVNÍ POLIBKY
DÍVKY OD VEDLE
TAJEMSTVÍ SELENITŮ
NILS HOLGERSSON (sk)
Výměna za cokoliv z mého archivu viz profil na ČSFD:
https://www.csfd.cz/uzivatel/32591-kri-kri/

PREMIÉRA TV - JEDINÁ KVALITNÍ POLISTOPADOVÁ TV STANICE!
Opsha

Krikri píše:
DavidHodan píše:Nevíte NÁHODOU kdo mluví v Díle " Skrblík Na Mizině " Pana Flanela a toho Reportéra Pořadu " Nejzámožnější Boháč " ?
Já mám pocit, že toho reportéra mluví Alexander Hemala, dřívější známý hlasatel ČT. Ale zas mi to trochu příjde jako nesmysl, aby hlasatel daboval...
Kdepak, je to možné, třeba bývalý hlasatel Jiří Ptáčník taky dabuje (a na 80 procent podle mě i v Kačerech čte titulky) a Saša Hemala třeba četl titulky v dabingu pro Městečko Twin Peaks.
Kdyby se něco dělo - PM.
HonzaXXII

Nový příspěvek od HonzaXXII »

Já nevím jestli ho mluvil, ale vím jistě že Alexandr Hemala je v tom díle uvedenej v titulkách.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.

Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
ReDabér
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od ReDabér »

U Jiřího Ptáčníka je to jiný případ - to je regulérní herec, který jenom v určitou dobu dělal hlasatele na ČT.
DAN K.
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od DAN K. »

Opsha píše: Kdepak, je to možné, třeba bývalý hlasatel Jiří Ptáčník taky dabuje (a na 80 procent podle mě i v Kačerech čte titulky) a Saša Hemala třeba četl titulky v dabingu pro Městečko Twin Peaks.
na jméno toho cloveka co cte titulky uz se snazim leta prijit, podle me byl taky hlasatel, cet ltitulky u mnoha dalsich dabingu, jednu dobu taky namlouval upoutavky a dokumentarni filmy. jiri ptacnik to ale neni.
Odpovědět

Zpět na „Seriály“