Superman (2025)

Zaujal vás v kině, nebo na netu nějaký film? Pomozte tvůrcům shromáždit dvorní dabéry herců, popřípadě vaše návrhy ...
dabing fans

Re: Superman (2025)

Nový příspěvek od dabing fans »

A kdo jiný byl ještě na tom castingu? Zajímají mě i ostatní jména nad kterými se tvůrci rozhodovali.
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

John B píše: 28 kvě 2025 16:47 Tak Supermana bude dabovat oficiálně Ondřej Dvořáček :)
:-: :-:
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
TmavyCyklista
Globální moderátor

Nový příspěvek od TmavyCyklista »

Pokud by to někdo věděl, tak prosím neodpovídejte, jinak zas bude kolotoč "proč tam nebyl Kotek".
https://www.herni-dabing.cz/ - nová databáze českého herního dabingu
Seznam česky dabovaných her
dabing fans

Nový příspěvek od dabing fans »

Může mi na to někdo odpovědět? Rád bych věděl mezi kým se ve finále rozhodovalo.
TmavyCyklista
Globální moderátor

Nový příspěvek od TmavyCyklista »

Opravdu není potřeba, aby debata sklouzla tam, kam je u tebe zvykem. Pokud by sem někdo napsal, kdo byl v castingu, tak buď budeš řešit, proč nebyl Kotek součástí, nebo proč to nevyhrál. Smiř se s budoucím výsledkem.

Těch příspěvků, jak by sis přál Kotka, je v tomhle tématu hned několik. Není si těžký dát 1 a 1 dohromady, abychom zjistili, o co ti jde.
https://www.herni-dabing.cz/ - nová databáze českého herního dabingu
Seznam česky dabovaných her
xXx Star

Nový příspěvek od xXx Star »

Tak to jsem opravdu rád, že vyšel Ondřej Dvoráček na Supermana. :-: Za mě je to nejlepší možná volba, ještě lepší než Marek Lambora v traileru. Pokud se Kotek vůbec zvažoval, tak se nedivím, že nevyhrál, protože podobou hlasu je úplně někde jinde. Teď už jen doufat, aby dobře dopadly i ostatní postavy jako Lois Lane, na kterou má podobný hlas Terezie Taberyová a Aneta Krejčíková. Ale Nina Horáková v traileru taky nebyla vůbec špatná a pokud zůstane tak mi to nebude vůbec vadit, naopak budu rád. Ale Berenika Kohoutová by taky nemusela být špatná.
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Anežka Saicová, Jan Šťastný, Petr Lněnička, Barbora Šedivá, René Slováčková, Miloslav Mejzlík, Jiří Plachý, Sára Nygrýnová, Kateřina Winterová, Jiří Klem, Bohumil Švarc ml., Terezie Taberyová, Robert Hájek
Odpovědět

Zpět na „Na dabing čekající“