Superman (2025)
-
Re: Superman (2025)
A kdo jiný byl ještě na tom castingu? Zajímají mě i ostatní jména nad kterými se tvůrci rozhodovali.
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Pokud by to někdo věděl, tak prosím neodpovídejte, jinak zas bude kolotoč "proč tam nebyl Kotek".
-
Může mi na to někdo odpovědět? Rád bych věděl mezi kým se ve finále rozhodovalo.
- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Opravdu není potřeba, aby debata sklouzla tam, kam je u tebe zvykem. Pokud by sem někdo napsal, kdo byl v castingu, tak buď budeš řešit, proč nebyl Kotek součástí, nebo proč to nevyhrál. Smiř se s budoucím výsledkem.
Těch příspěvků, jak by sis přál Kotka, je v tomhle tématu hned několik. Není si těžký dát 1 a 1 dohromady, abychom zjistili, o co ti jde.
Těch příspěvků, jak by sis přál Kotka, je v tomhle tématu hned několik. Není si těžký dát 1 a 1 dohromady, abychom zjistili, o co ti jde.
Tak to jsem opravdu rád, že vyšel Ondřej Dvoráček na Supermana.
Za mě je to nejlepší možná volba, ještě lepší než Marek Lambora v traileru. Pokud se Kotek vůbec zvažoval, tak se nedivím, že nevyhrál, protože podobou hlasu je úplně někde jinde. Teď už jen doufat, aby dobře dopadly i ostatní postavy jako Lois Lane, na kterou má podobný hlas Terezie Taberyová a Aneta Krejčíková. Ale Nina Horáková v traileru taky nebyla vůbec špatná a pokud zůstane tak mi to nebude vůbec vadit, naopak budu rád. Ale Berenika Kohoutová by taky nemusela být špatná.

TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Anežka Saicová, Jan Šťastný, Petr Lněnička, Barbora Šedivá, René Slováčková, Miloslav Mejzlík, Jiří Plachý, Sára Nygrýnová, Kateřina Winterová, Jiří Klem, Bohumil Švarc ml., Terezie Taberyová, Robert Hájek