Dabing k S01E01 byl na SkyShowtime doplněn.
Jinak co vůbec říkáte na ten nový dabing, povedl se podle Vás?
Grimm / Grimm
Moderátor: Michaela_
- Grizzli5690
- Moderátor
Re: Grimm / Grimm
Mně se nový dabing líbí. Postavy hlavních postav si sedly, hlavně Olda Hajlich zní na Hankovi velice dobře. I některé obsazení jsou stejné jako na Primě, což mě taky těší. Hlavně, že si Nikola Votočková a Jitka Moučková dodělaly své postavy, jelikož se mi nové hlasy na Primě moc nelíbili. Celkově za mně je dabing v pohodě a těším se, až se na seriál podívám komplet.
Oblíbení dabéři: Josef Pejchal, Saša Rašilov, Martin Písařík, Anna Theimerová, Jitka Moučková, René Slováčková
Oblíbené studia: S Pro Alfa, lyuno, LS Production, Pro-Time
Oblíbené studia: S Pro Alfa, lyuno, LS Production, Pro-Time
Nevíte prosím, proč na SkyShowtime není dabing 2. řady, i když podle všeho je pro službu vytvořen?
Dabing dobrý, nicméně nechápu, proč od čtvrté řady nemluví Sgt Wu Mistr Stránský? O druhý dabing se přitom nejedná, protože ostatní protagonisté sedí.
Přiznávám, že jsem si toho všiml začátkem 4. řady, zbytek série a další řady nevím, musel bych průběžně projít všechny díly, ale Wu zase nemá moc replik, takže to nebude lehké najít.
Vše se vrátilo do normálu na konci série, pátá ok, šestá zase ne. Bylo to jako mix obou dabingů. Přeci jenom je to včetně těch scén, které na Prima vystříhali.
Tim se dostáváme k tomu zásadnímu, Prima vystříhala hodiny a hodiny záznamu, takže rozhodně nedoporučuji sledovat jejich verze!
Přiznávám, že jsem si toho všiml začátkem 4. řady, zbytek série a další řady nevím, musel bych průběžně projít všechny díly, ale Wu zase nemá moc replik, takže to nebude lehké najít.
Vše se vrátilo do normálu na konci série, pátá ok, šestá zase ne. Bylo to jako mix obou dabingů. Přeci jenom je to včetně těch scén, které na Prima vystříhali.
Tim se dostáváme k tomu zásadnímu, Prima vystříhala hodiny a hodiny záznamu, takže rozhodně nedoporučuji sledovat jejich verze!