Futurama / Futurama

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

ert

Re: Futurama / Futurama

Nový příspěvek od ert »

jen bych dodal, že amatéři Perla Group 1 řadu nadabovali v některých ohledech lépe než Prima.
http://perlagroup.cz/67-futurama/
chovanecm
Senior admin
Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.

Nový příspěvek od chovanecm »

Na můj vkus se ve Futuramě nějak často objevuje Jan Maxián (teda jestli to je on - profesorův opičák s kloboukem, dneska ten jeho klon a x rolí mezi tím). Není to vyloženě na závadu, ale je skoro v každém díle a pokaždé mluví někoho jiného...
bloom
Globální moderátor

Nový příspěvek od bloom »

chovanecm píše:Na můj vkus se ve Futuramě nějak často objevuje Jan Maxián (teda jestli to je on - profesorův opičák s kloboukem, dneska ten jeho klon a x rolí mezi tím). Není to vyloženě na závadu, ale je skoro v každém díle a pokaždé mluví někoho jiného...
Ale tak podobný "problém" mají Simpsonovi celou řadu let...Ale problém jsem dal do úvozovek, mně to zas tak nevadí...
chovanecm
Senior admin
Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.

Nový příspěvek od chovanecm »

Asi je problém v tom, že ty opakující se hlasy v Simpsonech nemám jinak s nikým moc spojené, takže si ani nevšimnu...
DAN K.
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od DAN K. »

Jeste jsem chtel pochvalit tvurce dabingu futuramy, za to , ze se v ni i cesky zpiva, to mi vzdycky strasne vadilo u simpsonu na ct, zvlast kdyz ma jejich dabing i jiny pohlavi hercu, o jinych barvach hlasu nemluve, tak to bylo hodne rusici.
Kubaz
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Kubaz »

DAN K. píše:Jeste jsem chtel pochvalit tvurce dabingu futuramy, za to , ze se v ni i cesky zpiva, to mi vzdycky strasne vadilo u simpsonu na ct, zvlast kdyz ma jejich dabing i jiny pohlavi hercu, o jinych barvach hlasu nemluve, tak to bylo hodne rusici.
To sem chtěl taky zrovna napsat. U Simpsonů je až zarážející, že so o to ani nepokusili...totálně to tahá za uši. Ty origo herci sou uplně jiný...nejhorší je Bart (mluví žena) a Marge...u tý jsem strašně rád za Lábuse, ten originál je DĚSNEJ. Jinak zpět k Futuramě...když teď nedávno v díle o birokracii Tomáš Juřička jako Hermés zpíval svůj song s dokonalým přízvukem bylo to totálně skvělý!...fakt sem se tlemil od ucha k uchu.:-D
Jen se divím, proč opět tak hrozně často slyšíme ve Futuramě Jana Maxiána, i když hodně mění hlasy a třeba paní Obermaierová, nebo pan Švarc téměř slyšet nejsou...a postav by tam pro ně bylo až až...stejně tak konkrétně jedna postavy (je to taková starší paní, která dělala v jenom díle domovnici) už mluvila asi pěti různými hlasy a dokonce i Hermesova žena změnila hlas z původní Stanislavy Jachnické...to je trošku škoda...i když jsou to třeba jen štěky.
Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
James55
Senior admin

Nový příspěvek od James55 »

Mě celkem vadí, že je v každém díle slyšet Jaroslav Kaňkovský :roll:
Markus
Senior admin
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Markus »

Kubaz píše:Jen se divím, proč opět tak hrozně často slyšíme ve Futuramě Jana Maxiána, i když hodně mění hlasy a třeba paní Obermaierová, nebo pan Švarc téměř slyšet nejsou...a postav by tam pro ně bylo až až...stejně tak konkrétně jedna postavy (je to taková starší paní, která dělala v jenom díle domovnici) už mluvila asi pěti různými hlasy a dokonce i Hermesova žena změnila hlas z původní Stanislavy Jachnické...to je trošku škoda...i když jsou to třeba jen štěky.
Nechci být rejpal, ale musím s tímhle souhlasit. A nejen Honza Maxián, ale i Pavel Šrom či jak říká James55 pan Kaňkovský. Nechápat špatně, furt si stojím za tím, že tenhle dabing je tak nadprůměrný, že většina normální produkce se mu plazí u kotníků. A ano, je mi jasné, že v originále je situace s hlasy ještě mnohem horší, ale tohle je prostě jediná vada na kráse, která mě mírně mrzí. Kdyby se hlasy ve vedlejších rolích více měnily, tak už bych opravdu neměl co vytknout...
Obrázek
DAN K.
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od DAN K. »

ja jsme celekm rad ze to nemluvi temi peti hlasy jako v originale:) myslim, ze zbytecne rejpete. U simpsonovym mluvi ve vsech dilech milan slepicka, petra jindorova a dalsich pet halsu, ktery jsou uz nekolik rad juplne v kazdym dile.... predpokladam, ze SJ asi nemela cas, toci se to vzdy po par dilech proto tam byl honza nekolikrat za sebou, ale musim se ho zastat, ze hodne menil hlas a hral to vyborne, zvlast toho klona, pruvodce v tovarne naflurm a opicaka.
Markus
Senior admin
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Markus »

Tak já Dane myslím, že jsme tady tento dabing všichni tak vychválili, že by si o tom většina ostatních mohla jenom nechat zdát. Tohle IMHO není rejpání, jen malá výtka... ;)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Seriály“