Spongebob v kalhotách / Spongebob SquarePants
Moderátor: Michaela_
Re: Spongebob v kalhotách / Spongebob SquarePants
Divný to není, protože to takhle natahuje Nick v Americe, kde jim výroba dílů a jejich odvysílání dost dlouho trvá a oproti prvním sériím se s přechodem na HD prodloužilo. Navíc to u nich chodí napřeskáčku. Pak k tomu připočítej cca půlroční zpoždění, než se to dostane k nám, a je to. 10. a 11. řada, kterou dělají jen proto aby podpořili třetí film, bude v tomto ohledu podle mě průser.
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
No, tak to bůhví jak to bude vypadat s tou 10 a 11 řadou. Ale podle mě by měli buď stopnout seriál a intenzivně se věnovat filmu, nebo už třetí celovečerák nedělat a věnovat se posledním dílůmseriálu. Takhle se to fakt strašně protahuje. Jako by nestačil ten naprosto otřesný nový daber Patricka. Ale jinak jsou tvůrci stále nevyčerpatelní. Po příběhové stránce už jsou jednotlivé díly zhruba od sedmé série slabší, ale stále velmi vtipné. 9.řada v tomhle ohledu potěšila. 

Další doplnění 9. série
Jaroslav Kosán, Jaroslav Novák, Petr Smyček, Petr Skarke
Zajímalo by mě jestli 10. sérii nebudou dabovat už hromadně přímo pro PCC v S Pro Alfa.
Jaroslav Kosán, Jaroslav Novák, Petr Smyček, Petr Skarke
Zajímalo by mě jestli 10. sérii nebudou dabovat už hromadně přímo pro PCC v S Pro Alfa.
A třeba k nim také přidat role??
Ano, to je možné. Uvidíme...
Ano, to je možné. Uvidíme...
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
Hele neběží teď na Comedy premierové díly?
Na pořady na Comedy moc nekoukám, kontroluji pouze grafiku, takže nedokážu říct. Možné to je, ale nezdá se mi že by tam nové díly byly dříve než na Nicku. 9. řada jako taková ale ve volném vysílání, což CC je, premiéru mít může.
No, už se odvysílalo 18 dílů, což už překonalo tu hranici 195 odvysílaných epizod.
Jinak stále musím kritizovat nového Patricka, to je naprosta katastrofa. Už mě to pěkně štve, takhle neuctivě pokazit tak dobrý dabing. A ještě uprostřed série, to je prostě nehorázné. Krejčí je vrah Patricka.
Je snad někdo, komu ten nový dabing vyhovuje???
Jinak stále musím kritizovat nového Patricka, to je naprosta katastrofa. Už mě to pěkně štve, takhle neuctivě pokazit tak dobrý dabing. A ještě uprostřed série, to je prostě nehorázné. Krejčí je vrah Patricka.

Jen hlavně, aby kvůli zavedení nového hlasu Patricka nepředabovali celý zbylý seriál.
9. řada od cca půlky Prosince už i na Smíchově...