Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II
Moderátor: ReDabér
Re: Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
Od zítřka bude celá série HP na Netflixu, s tímto jediným dabingem.
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
jo, odhadli mě správně jako Potterofila a kdykoliv vlezu na Netflix, vybafne na mě jednička Harryho 

Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

Zrovna jsem dokoukal poprvé tento díl v českém dabingu (doteď pouze v originále). Může mi někdo potvrdit nebo vyvrátit jednu domněnku? V závěru filmu, těsně před tím, než si Harry klekne k malému Albusovi, tak mezi hlasy lidí na nástupišti celkem srozumitelně někdo hlubším otráveným hlasem pronese "Do prdele". Slyším to jen já nebo to tam je? Díky. 

Taky tam slyším něco podobného...ale jestli je to fakt do prdele - těžko říci. Jestli to tam je, tak tomu se říká kouzlo sborů, tam můžete říci skoro cokoliv.
Viz pořad sejdeme se na Cibulce, kde Bohdan Tůma vypráví o dabingu Titanicu
Viz pořad sejdeme se na Cibulce, kde Bohdan Tůma vypráví o dabingu Titanicu

TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Jo, teď to tam taky slyším, ale doteď mě to nikdy nenapadlo...
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
Tak to si musím poslechnout, jinak děkuji za upozornění 

Díky za info. O tom Titanicu jsem slyšel nedávno...to si musím ještě ověřit, zatím jsem to tam neslyšel. Zkusím ještě dotaz na Ohnivý pohár. Když se loučí studenti z Krásnohůlek a z Kruvalu, nějaký kluk tam pořád opakuje, že je mu špatně, že se mu chce zvracet, že bude zvracet a pak, že mu je líp. Ale zdá se, že ten hlas k nikomu konkrétně nepatří...a je to dost hlasitý, aby se to ztratilo v šumu ostatních.
-
- Kontaktovat uživatele:
A co se v tom Titanicu vyskytuje? Je to něco jako tady tohle? 

Upřednostňuji původní znění, dabované verze volím spíš u méně náročných filmů nebo vyhlášených dabingů.
Včera jsem si všiml, že jednoho z těch skřetů v Gringottově bance pravděpodobně mluví Vladimír Fišer, je to hned na začátku rozhovoru u přepážky, kdy je po Herminoně / Bellatrix vyžadována identifikace. Mohl by to někdo ověřit?
Je to Karel Richter.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková