Hvězdná brána / Stargate SG-1
Moderátor: Michaela_
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hvězdná brána / Stargate SG-1
Jaroslava Adamová v seriálu rozhodně dabuje. Dabuje slepou Hedrezdar nebo jak se jmenuje v epizodě "Spálená země".
Nikoliv, mýlíš se... je to Jana Andresíková.
Jak říkám mám dostupné oficiální materiály, těch chyb je tady víc, jak jsem psal nebudu to tady teďka vypisovat ale bylo by rozumný na mě topic přepsat a já to celé doplním, byl bych za to rád, když si s tim dávám takovou práci tak bych rád měl topic za svůj.
Další chybu např. můžu uvést tady:
4. série: Hana Czivišová* - Kirsten Robek, Kim Hawthorne (poručík Astorová, Kegan)
Není to Hana Czivišová ale Zuzana Hykyšová, těch rolí paní Hykyšová ve 4. sérii nadabovala více
1. série: Lucie Svobodová - Bobbie Phillips (Kynthia)
Není to Lucie Svobodová ale Radana Herrmannová
Milan Riehs také v sériálu nedabuje
Jak říkám mám dostupné oficiální materiály, těch chyb je tady víc, jak jsem psal nebudu to tady teďka vypisovat ale bylo by rozumný na mě topic přepsat a já to celé doplním, byl bych za to rád, když si s tim dávám takovou práci tak bych rád měl topic za svůj.
Další chybu např. můžu uvést tady:
4. série: Hana Czivišová* - Kirsten Robek, Kim Hawthorne (poručík Astorová, Kegan)
Není to Hana Czivišová ale Zuzana Hykyšová, těch rolí paní Hykyšová ve 4. sérii nadabovala více
1. série: Lucie Svobodová - Bobbie Phillips (Kynthia)
Není to Lucie Svobodová ale Radana Herrmannová
Milan Riehs také v sériálu nedabuje
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Ok, přiznám se, že si Janu Andresíkovou s Jaroslavou Adamovou někdy pletu... A ta Czivišová tam je s hvězdičkou, tzn. že to není potvrzené, takže ta změna tam možná byla. U Kynthie jsem nad tím přemýšlel a taky se mi nezdálo, že by to byla Lucie, ale na Radanu jsem si nevzpomněl. A Milan Riehs byl někým identifikován dle mé ukázky, neznám daného dabéra, takže tam to bylo na důvěře tomu, kdo ho poznal. 

Však já tě taky z ničeho neobviňuju
, ale bylo by fajn zde mít přesné informace. Těch dezinformací je tu daleko víc, ale jak řikám nemá cenu to tady teďka vypisovat.
Žádám tedy aby mi současný majitel topicu Oberon předal topic, zda je to možné. Doplňovat to budu dost rychle.
Stále nemohu poznat tuto dabérku:
https://soundcloud.com/clickcz/sara-oneillova-1x06

Žádám tedy aby mi současný majitel topicu Oberon předal topic, zda je to možné. Doplňovat to budu dost rychle.
Stále nemohu poznat tuto dabérku:
https://soundcloud.com/clickcz/sara-oneillova-1x06
Jestli se můžu zeptat, nevíš kdo v seriálu mluvil postavu Tokry Aldwina (William deVry)? Objevil se v dílech 3x13, 4x17 a pak ještě jednou v 5. sérii, kde ho mluvil pan Ptáčník. Ten dabér (nebo možná dabéři) z předchozích řad ještě nebyli identifikováni...
Manche: těch dabérů co tady nebyli identifikováni chybí víc, jak jsem již psal někteří kteří jsou zde uvedení v seriálu ani nedabovali, pracuju stále na tom, jsem u 7. série, pak to nahodím komplet, ale pokud to i tak chceš vědět tak je to takhle:
Martin Janouš - William de Vry (Aldwin - 3x13)
Marcel Rošetzký - William de Vry (Aldwin - 4x17)
Jiří Ptáčník - William de Vry (Aldwin - 5x15)
Stále bych byl rád kdyby byl topic přepsán na mě
Martin Janouš - William de Vry (Aldwin - 3x13)
Marcel Rošetzký - William de Vry (Aldwin - 4x17)
Jiří Ptáčník - William de Vry (Aldwin - 5x15)
Stále bych byl rád kdyby byl topic přepsán na mě

Zdravím všechny fandy tohoto skvělého seriálu s velice povedeným dabingem, jak jsem slíbil tak i činím
, postupně přidám kompletní série tohoto seriálu,snad to někdo uvítá 
Edit: Každou sérii přidám zvlášť protože v jednom příspěvku se mi špatně orientuje...

Edit: Každou sérii přidám zvlášť protože v jednom příspěvku se mi špatně orientuje...

Naposledy upravil(a) ClickCZ dne 12 kvě 2016 18:10, celkem upraveno 38 x.
Já tedy určitě, i když většina důležitých postav už byla identifikována, tak těch neidentifikovaných ještě bude dost. Navíc třeba oproti Smallvillu tady byla v počtu dabérů na série daleko větší různorodost...
Ještě bych se zeptal, do hostujících zahrnuješ ty, jejichž jména se objeví hned po znělce, do vedlejších ty, co se objeví až v závěrečných titulkách? Podle toho výpisu mi to tak připadá, jen jsem měl pocit, že Siler byl uvedený v těch hostujících...

Hostující role jsou ti herci kteří jsou uvedeni po úvodní znělce, a vedlejší role jsou ti kteří jsou uvedeni na konci dílu ve vedlejších rolích....
Jasný, myslel jsem si to, jen jsem měl dojem, že Siler byl zapsanej mezi těma hostujícíma, ale holt mě paměť zklamala...
Už se těším na podobný výpisy u dalších sérií...

Už se těším na podobný výpisy u dalších sérií...