Antonín Molčík
Moderátoři: filip, ReDabér, palg, Pomajz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Antonín Molčík
Dnes jsem se to také dozvěděl. I když se zpožděním, upřímnou soustrast pozůstalým. Sbohem, český CD Parkere.
Tak to je smutné 
Co mě dokáže nas..t, na CSFD ani zmínka. Asi bojkotujou naše herce. Kdejakej amík když si prdne hned je na hlavní stránce. Teď nic, ani když zemřel pan Brousek nebylo tam nic.

Co mě dokáže nas..t, na CSFD ani zmínka. Asi bojkotujou naše herce. Kdejakej amík když si prdne hned je na hlavní stránce. Teď nic, ani když zemřel pan Brousek nebylo tam nic.
RETROFILM
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak úmrtí pana Molčíka tam mají. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tam nemají mnohdy ani u zahraničních herců. Z toho bych takovou aféru nedělal. 

Nikdo z toho aferu nedělá. Ale pro srovnání když zemřel pan Brousek, nebyla tam ani zmínka. Ti američtí herci co zemřeli mu nesahají ani po kotníky a co se tam o nich pořád psalo. je to docela ostuda CSFD. 
http://www.novinky.cz/kultura/334037-ze ... olcik.html
A tato ukázka s panem Schánilcem mluví za vše.

http://www.novinky.cz/kultura/334037-ze ... olcik.html
A tato ukázka s panem Schánilcem mluví za vše.
RETROFILM
Já bych ještě připomněl, že skvěle namluvil jednoho z Rafanů, stejně skvěle jako Pavel Pípal.
Naposledy upravil(a) Carney dne 20 dub 2014 22:23, celkem upraveno 1 x.
Tak tuto smutnou zprávu jsem se také dozvěděl až dnes, opravdu velká ztráta pro český dabing. Pana Molčíka jsem vždy rád v dabingu poslouchal
. Upřímnou soustrast pozůstalým.

Dnes jsem se to dozvěděla, opravdu jsem to nečekala a mrzí mě to. R.I.P.
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

-
- Kontaktovat uživatele:
Pomajz: Tak musíš si taky uvědomit, že Antonín Molčík byl hlavně dabingový herec, hlavně v posledních letech. Vždyť poslední film natočil před deseti lety. U pana Brouska s tím souhlasím, to byla velká persona. Ale v tomto případě bych to moc neřešil.