Kobra 11 / Alarm für Cobra 11
Moderátor: Michaela_
-
Re: Kobra 11 / Alarm für Cobra 11
Ohromná škoda, bál jsem se toho, že to tak dopadne 

Zajímalo by mě, které dvě jsou ty přeobsazené. Ale jestli je to opravdu tak, že z hlediska peněz s nima byla možná domluva a žádné ohrožení rozpočtu by nepřicházelo v úvahu, pak jsou dotyční na Nově (popř. i ve studiu, ale nemyslím si, že by to pocházelo od nich) opravdu dementi. Vzhledem k tomu, jak dlouho se na tom už dělá, je to nehorázná sviňárna.
Bohužel je pravda, že poslední řady už tvůrci jen vaří z vody, o dřívějších kvalitách se už nedá mluvit, a úvod zatím poslední u nás vysílané řady to dorazil ze všech stran. Ale tím spíš bych to ještě nezhoršoval dalším huntováním dabingu, navíc jen proto, že ta a ta je v agentuře.
Bohužel je pravda, že poslední řady už tvůrci jen vaří z vody, o dřívějších kvalitách se už nedá mluvit, a úvod zatím poslední u nás vysílané řady to dorazil ze všech stran. Ale tím spíš bych to ještě nezhoršoval dalším huntováním dabingu, navíc jen proto, že ta a ta je v agentuře.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Nemůžu za to že právě toho je většina.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Tak samozřejmě je kvalita dabingu a kvalita seriálu. Zatímco dabing byl po celý seriál na poměrně slušné úrovni, tak kvalita seriálu šla dolů po odchodu Marka Kellera (možná ještě pár dobrých dílů s Reném Steinkem). A to je prosím hodně dávno. 

18.05.2008 – 07.05.2015
-
- Kontaktovat uživatele:
Od té doby, co se seriál vysílá na Fandovi, ho nějak nestíhám sledovat, vlastně vůbec ne. Ale kvalita seriálu dolů jde, to je fakt. To jsem bohužel taky zaznamenal. 

Chtěl bych se zeptat jak je dobrý režisér Tomáš Tintěra?
- Fifa.21
- Poznámka: Filip.Danilov@email.cz
To je otázka... Pan Tintěra má na svém kontě hned několik kultovních dabingů jako: Jurský park, Jumanji, Kokosy na sněhu, Lhář, lhář, Kutil Tim, avšak nevim jestli v posledních letech zlenivěl či co, ale o jeho nynějších dílech nikdy nevím, co si mám myslet, protože se tam občas objevují takové boty
Ale jestli jde o Kobru (která kvalitativně není bůh ví na jaké úrovni), tak je myslím v poměrně dobrých rukou.

Tak jsem slyšel přímo od pana Tůmy že dabing zůstává u Kobry 11 kvalitou zachována
tak takovou panenku dabuje Vondrová ?
a herečku narozenou v roce 71, kterou dabovala paní Seidlová, nahradí mladě znějící Sochorová, to si divák změny fakt nevšimne...hlavně ta Š.Vondrová, však mladé dabérky v agnetuře nemáme ...

Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

Viděl jsem třetí díl a Kaňkovský tam opravdu je - v úvodu, titulcích i na Bonrathovi. U nových dabérek jsem smazal roli, protože si 100% nejsem jistý, která jakou postavu dabuje. Tito lidé ale zazní v titulkách.
Pan Kaňkovský tam určitě nebude v titulcích, bernyz kde jsi tu informaci zjistil? A seriál teprve bude od 4.7.2015 na TV Fanda ve 20.20 dva díly za sebou.
Naposledy upravil(a) cotmil006 dne 28 čer 2015 12:29, celkem upraveno 1 x.