Krokodýl Dundee / Crocodile Dundee
Moderátor: ReDabér
Re: Krokodýl Dundee / Crocodile Dundee
Ten Nováckej dabing je víc známej - možná kvůli tomu?
Spíš častěji vysílaný. Pro mě (a určitě nebudu úplně sám) je nejznámější ten první dabing. Nicméně aby ČT při existenci vlastního porevolučního dabingu vysílala dabing TV Nova, to je novinka.... Alespoň myslím. 

Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
To by fakt byla sranda, kdyby ten dabing s Vaculíkem smazali. Jinak si to nelze vysvětlit. Navíc už jsme tady někde psali, že Vaculík je nejblíže originálu.
Přepněte na ČT2 - tam taky jede nováckej dabing 

To se teda na ČT s tím nakupem dabingů Novy rozjeli
Celkem by mě zajímalo jejich oficiální vyjádření, proč nepoužili vlastní dabing.

Podla mna urobili dobre. Ten dabing Novy je najlepsi.
18.11.2009 - 28.12.2016
Souhlasím, Županič prostě Dundeeho nadaboval imho dokonale.
Já se sice nedíval (jen prvních pár minut a pak jsem korzoval mezi Sin City a Mlčením jehňátek), takže nevím, jak je to v celém filmu, ale u toho nováckého dabingu mě na začátku párkrát do ucha praštil nějaký ten prohřešek proti českému slovosledu (a to si takových věcí obvykle moc nevšímám). Trochu jako kdyby s úpravou dialogů pomáhal Mistr Yoda. 

Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
Dabing s Vaculikem jsem nikdy neslysel, takze zcela logicky jsem se vcera chtel podivat a slyset na vlastni usi ten dabing CT. A ted TOHLE. To jako uz nikdy nebudou vysilat vlastni dabing ??? Nebo proc statni televize, ktera uz jednou vyplazla prachy za vlastni dabing koupi dabing prevzaty ? Tohle je normalni ? Teda pochopil bych kdyby si zadny dabing nikdy nevyrobili a pak by nejaky uz dostupny dabing zvolili. Ale takhle opravdu nechapu co to melo znamenat. Podle mne tohle neni v poradku. 

NOVA, jedině ona.
-
Taky nechápu,proč by ČT nemohla vysílat svůj dabing.A to není jenom tenhle případ .